Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Claudia

Claudia Dogger

CONTENT, SOCIAL, ONLINE, MARKETING

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 24-09-2015
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 1812 keer
|
KvK-nummer: 58645810 informatie
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Raymond Esther Ewoud Justin Jacobine John Sharai Sjoerd Rick Dylan Jose Edwin Erwin Michel Bastiaan

Profiel

Met een studie in redactie en media en een traineeship in online marketing heb ik alle kennis in huis om goede SEO-teksten te schrijven. Gooi een beetje talent in de mix en voeg daarbij mijn ervaring over de laatste paar jaren als ZZP'er toe en we komen uit tot de perfecte combinatie:
- content:
- content creatie
- content strategie
- content marketing
- online marketing
- SEO
- linkbuilding
- zoekwoordenonderzoek

Ik heb mij, sinds ik in 2013 ben begonnen als freelance schrijver, gespecialiseerd in de volgende gebieden:
- digitaal klantencontact (webcare)
- online marketing (SEO en sociale media)
- freelancen (ZZP'en)

Heeft u een wekelijks (blog)artikel nodig waarmee u op termijn hoog in de zoekresultaten terechtkomt? Mijn klanten tonen aan dat mijn artikelen werken. Ze zijn SEO-proof, maar voldoen heus niet alleen aan de vereisten die Google aan uw website en de informatie erop stelt. Ze lezen ook nog eens ontzettende lekker weg en zijn te begrijpen voor alle soorten publiek, van alle leeftijden en met alle opleidingsniveaus. Daarnaast ontwikkel ik effectieve content strategieën en bijbehorende social media strategieën.

Net als Google vind ik dat informatie goed moet zijn en niet snel en goedkoop. En al helemaal geen click bait. Daar houden we niet van. Wat uw website helpt is om iets toe te voegen aan de wereld. Informatie bieden waar uw klanten iets mee kunnen. Houvast of hulp, om het leven of het werk van uw klanten makkelijker te maken. Dát is wat uw klanten zoeken en dat is wat Google ze wil bieden. Om in dat aanbod van Google (zoekresultaten) te kunnen staan MOET uw website SEO-proof zijn.

Mijn artikelen zijn doorgaans minimaal 1.000 woorden lang. Maar om eerlijk te zijn ga ik vaak al snel over de 1.200 heen tot regelmatig 1.500 woorden. Met langere stukken heb ik ook geen probleem, maar doe ik meestal niet omdat het voor de lezer onoverzichtelijk wordt. Dit ligt uiteraard helemaal aan de situatie (onderwerp, sector, doelgroep). Ik doe grondig onderzoek en link ook in de tekst naar andere websites en bronnen. U bent verzekerd van een goed onderbouwde, grammaticaal correcte en fijn te lezen artikel.

Ik heb hele websites herschreven, om ervoor te zorgen dat de artikelen allemaal SEO-proof zijn. Maar ook om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk te lezen en correct zijn. Sommige van mijn klanten bestellen één of twee artikelen, anderen willen er wekelijks eentje om Google blij te houden (en daarmee ook hun online verkopen ;)).

Van mij moet u weten dat ik flexibel ben en communicatief zeer sterk. Ik houd mij altijd aan de afspraken en mocht ik vragen hebben, dan zal ik deze aan u stellen. Andersom sta ik ook altijd open voor uw vragen bij enige onduidelijkheden. Voor mij is goede communicatie het belangrijkste aspect in een goede samenwerking. Naast mijn specialisaties heb ik ook ervaring in andere branches en sta ik ervoor open om ook over andere onderwerpen te schrijven.

Specialisaties: digitaal klantencontact, online marketing en ondernemen
Werklocatie: altijd op afstand

Portfolio

Leadgeneratie

Een artikel over hoe je de balans kan houden tussen kwaliteit en kwantiteit in de slag om nieuwe leads.

Het belang van SEO voor je kennisbank

SEO is niet alleen heel belangrijk voor je bedrijfswebsite, ook je kennisbank heeft er enorm veel baat bij - en je klantenserviceteam dus ook.

Melkrobots

Wat zijn melkrobots en hoe werken ze?

Geschiedenis Engelse taal

Waar komen al die woorden vandaan? Hoe komt het Engels aan haar woorden?

Afstoftips

Hoe kun je het beste je kamer afstoffen?

Referenties

Datum:
21-11-2016
Van:
Roel de Vries
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Goed onderzoek gedaan naar de onderwerpen en ook al was dit vrij technisch, toch goed verwerkt. Daarnaast flexibel en meedenkend om de deadlines te kunnen halen. In het natraject hebben we wat steken laten vallen in verband met vakanties van diverse collega's, maar hier heeft Claudia altijd netjes over gecommuniceerd.
Datum:
18-10-2016
Van:
Ankje Hovinga
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
13-04-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Ghostwriter voor Paleo Recepten Gezocht
Beste freelancers,    Voor mijn website ben ik op zoek naar een ghostwriter voor het wekelijks schrijven, testen en fotograferen van 1 paleo recept. Ervaring met het schrijven van recepten is een pre. Handigheid met een fotocamera is wenselijk. Affiniteit met voeding & gezondheid is een must. Langetermijnsamenwerking is mogelijk (en heeft…
Eindhoven 22-09-2017
Blogartikel Schrijven voor Autoindustrie (Langdurige Opdrach...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die artikelen kan schrijven over auto's en autobanden. Affiniteit met de autoindustrie is een must.    De artikelen zullen zowel intern (op eigen pagina) als extern (andere pagina's) geplaatst worden. Het is noodzakelijk dat je zowel onder je eigen naam artikelen wil publiceren…
Dongen 29-09-2017
Freelance Online Copywriter Gezocht
Beste freelancers,    Gezocht wegens toenemende aanvragen: secure online copywriter met een vlotte pen, voor het schrijven/samenstellen van FB-posts en blogteksten voor klanten in diverse sectoren en op verschillende thema's w.o. beveiliging/techniek. Marktconform uurtarief.    Graag een reactie bij interesse.
15-09-2017
Vertaler EN->NL blogs over Sportvoeding, Training en Prestat...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler of blogger voor een langere samenwerking. Mijn budget per blog is maximaal 50 euro.    Het gaat om het vertalen van bestaande Engelse artikelen over (sport)voeding, training en prestatie naar het Nederlandse.    Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen.  …
Ridderkerk 30-08-2017
SEO Copywriter voor Spoedklus
Beste freelancers,    Als online marketing bureau zijn we op zoek naar een freelance copywriter die op korte termijn ca. 16 SEO webteksten kan schrijven voor één van onze klanten. De deadline is 14 september.    We zijn op zoek naar iemand die:  - Zelfstandig zijn teksten kan optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden …
14-10-2016
Interviews Uitschrijven (12 Interviews)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het uitschrijven van interviews van 1 tot 1.5 uur (geluidsbestanden).    In totaal gaat het om 12 interview voor mijn studie. Er is een budget tot 250 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Utrecht 18-07-2016
Vertaling Managementblogs van Nederlands naar Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler die voor mij een viertal blogs van het Nederlands naar het Engels kan vertalen. Ieder blog bestaat uit ongeveer 1100 woorden. Indien de vertalingen bevallen volgen er op termijn wellicht meer opdrachten.    Thuiswerken is mogelijk tijdens het vertalen.    Ik kijk uit…
Voorthuizen 17-06-2016
Whitepaper over Leadgeneratie Schrijven
Beste freelancers,    Ik zoek een tekstschrijver voor het schrijven van een whitepaper over leadgeneratie via live chat. De doelgroep is B2B marketingmanagers.    Ik heb duidelijke ideeën over het onderwerp en de inhoud van de whitepaper. Een concurrent heeft een vergelijkbare whitepaper. Daarnaast zijn er op het internet vele…
Haarlem 10-01-2016

Vraag Claudia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden