Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Chiel

Chiel Overkamp

Locatie: Breda
|
Actief sinds: 06-06-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 307 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Chiel Overkamp Films

Adresgegevens

Oranjeboomstraat 194
4814EM Breda

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Zoekt u een filmmaker voor een bedrijfsfilm, portret, reportage of documentaire?
 
Mijn naam is Chiel Overkamp, een betrokken en nieuwsgierige filmmaker. Ik ben gespecialiseerd in het maken van portretten, reportages en documentaires. Dit doe ik voor zenders als NPO2 en Omroep Brabant, maar ook in opdracht. Video’s waarbij de realiteit en de mens centraal staan. Gewone mensen op een authentieke manier geportretteerd.
 
Bij het promoten van een dienst of bedrijf werk ik op dezelfde manier. In overleg met de opdrachtgever schets ik een treffend beeld van wat het bedrijf doet, op welke manier en waarom dit bijzonder is.
 
Afhankelijk van de opdracht werk ik alleen of met een crew en ben in heel Nederland inzetbaar. In het bezit van eigen apparatuur.
 
Ik denk graag met u mee en ben altijd in voor een kennismakingsgesprek om ideeën uit te wisselen en mogelijkheden te bespreken.
 
U kunt mij via onderstaande contactgegevens bereiken:

www.chieloverkamp.nl
chiel@chieloverkamp.nl   
06-43503598

Portfolio

vlcsnap-error539.png

Showreel 2017

Bekijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=pefwf5AG-zI
2.Niettestoppen_chieloverkamp-anne-648x365.jpg

Niet te stoppen

Vier heel verschillende mensen delen met elkaar de gedachte dat hun leeftijd geen reden moet zijn om te stoppen met dingen waar ze al hun hele leven plezier in hebben. In deze documentaire heeft de 93-jarige Map net weer een nieuwe camper gekocht en blijven tachtigers Thomas en Neeltje genieten van het werk op hun rozenkwekerij. Anne is op haar 73e nog altijd een veelgevraagd model.

Bekijk de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Baylon5ADjo
Chiel-Overkamp-Hester-1-2-648x365.jpg

Portret kunstenaar Hester Pilz

In het werk van beeldend kunstenares Hester Pilz, dat voornamelijk uit landkunst bestaat, is haar liefde voor de natuur terug te vinden. Ze werd benaderd door de bewonersgroep omdat er in een appartementencomplex bomen omgezaagd zouden worden aangezien de buurt last van de vele bladeren had. Ze besloot het hout te recyclen tot een kunstwerk dat ze teruggeeft aan de wijk in de vorm van een ontmoetingsplek, een “proathuukske”.

Bekijk de promo: https://youtu.be/97gyPTP7RpE
Uitgevlogen--1.jpg

Uitgevlogen

In deze serie wordt de band tussen ouder en kind belicht. We zoeken de familie op in het ouderlijk huis. Daar bevindt zich nog een onveranderde tienerkamer, terwijl het kind eigenlijk al lang het huis uit is. Aan de hand van objecten uit deze kamer komen we meer te weten over de jeugd van het kind, worden de meest betekenisvolle voorwerpen in beeld gebracht en schetsen we de band tussen ouder en kind.

Bekijk de video: https://youtu.be/yklyuUQxDTM
Toen-en-nu---1.jpg

Toen en nu

In 'Toen en nu' maken we een betekenisvolle foto uit het verleden na. De mensen die op de foto staan, blikken terug op dat moment in het verleden en maken nu een kopie in het heden. Het hele proces wordt gefilmd. In de pilot maakt de familie van der Most een foto van vroeger na. Vader Martijn, dochters Susanne en Simone schetsen zo goed mogelijk het moment waarop de foto destijds gemaakt is en wij gaan met hun mee op pad om de foto na te maken in Delft, bij dezelfde voordeur als op de foto, 23 jaar geleden.

Bekijk de video: https://youtu.be/np898uJTBjs

Uitgevoerde opdrachten

Vier Films Laten Maken (Acteren, Filmen en Monteren)
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die 4 films (inclusief acteren van een monoloog) kan maken van ongeveer 4 minuten. Dit houdt in: het acteren, filmen en monteren. De films worden gebruikt als universitair onderzoeksmateriaal.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Veldhoven 05-12-2017

Vraag Chiel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden