Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Charlotte

Charlotte Driessen

Een enthousiaste en creatieve allround filmmaker

Locatie: Breda
|
Actief sinds: 14-11-2017
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 313 keer
|
KvK-nummer: 63299585 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

C Amazing Films

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

C AMAZING FILMS | DE BESTE PARTIJ ALS HET GAAT OM HET MAKEN VAN EEN KWALITEITSFILM VOOR JOUW ONDERNEMING, ORGANISATIE, EVENT, BRUILOFT OF WELKE ANDERE VIDEO DAN OOK!

C Amazing Films zorgt er samen met jou voor dat je film je verder brengt. Wij staan voor perfectie en streven er naar om de juiste doelen te bereiken.
C Amazing Films zal dan ook een adviserende rol spelen als het gaat om de beste marketing in je video, zodat de film het beste bereik heeft en je ‘campagne’ geslaagd zal zijn. Dit alles doen we met een dosis creativiteit en innovatie. Neem contact op voor vrijblijvend meer informatie en een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke Latté. Op die manier kunnen we écht zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Portfolio

CV

Het CV van Charlotte Driessen - C Amazing Films

Uitgevoerde opdrachten

Promotiefilm Maken voor Direct Mail Actie
Beste freelancers,    Ik wil voor ons bedrijf een promotiefilmpje laten maken, waarbij een paar mensen aan het woord komen, die voor of met ons bedrijf werken.    Er moet een klein beetje scripting gedaan worden, gefilmt op locatie en wellicht wat visuals.  Het totale filmpje moet ongeveer 3 minuten zijn.    We willen…
Zaandam 13 jul

Vraag Charlotte direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden