Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Bruce

Bruce van der Kooij

All-round software ontwikkelaar

|
Locatie: De Lier
|
Actief sinds: 31-01-2017
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 237 keer

Contactgegevens:

Profiel

(Au.b. geen contact met met mij op te nemen. Op dit moment ben ik inactief)

Als IT-Professional ben ik tientallen klanten van over de de hele wereld van dienst geweest in verschillende capaciteiten. Ik ben een all-round software ontwikkelaar, ervaren in zowel web als desktop ontwikkeling. Momenteel beschikbaar voor kleinschalige maatwerk opdrachten en het leveren van technische ondersteuning op bestaande websites/applicaties.

"Bruce is een van die zeldzame vondsten, waar talent, persoonlijkheid en betrouwbaarheid elkaar kruisen. Na vele ervaringen met freelancers uit verschillende landen, is hier eindelijk iemand met verstand van zaken die echt zelfstandig en ook nog eens snel kan werken. Een plezier om mee te werken. Dit alles voor een zeer betaalbare prijs met geen van de gebruikelijke zorgen of alles wel gedaan wordt. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van zijn vaardigheden en kijk uit naar een langdurige werkrelatie"

"Bruce was geweldig en heeft overduidelijk een zeer goede kennis van PHP, CSS en JavaScript. Hij hielp me uit een lastige situatie en ook nog eens bliksemsnel. Ik ben een grote fan en kan niet wachten om weer met hem te werken"

Referenties

Datum:
06-02-2017
Van:
bert lasker
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Super goede service. Weet waar over hij praat. Geeft eerlijk advies en dus een goede prijs kwaliteit verhouding. Tot de volgende keer.
Datum:
03-02-2017
Van:
Evelien G
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De samenwerking met Bruce was heel erg prettig: korte lijnen, goed bereikbaar, de communicatie is to the point en zeer deskundig ook denkt hij mee en komt zelf met idee├źn. Vragen en problemen worden direct opgepakt en, indien mogelijk, beantwoord en of meteen opgelost. Zeker belangrijk: afspraken worden nagekomen. Kortom, een echte aanrader en we gaan meer gebruik maken van Parsed!

Uitgevoerde opdrachten

PHP Instellingen Aanpassen in WordPress
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn PHP instellingen aan laten passen om grotere videobestanden te kunnen uploaden in mijn WordPress omgeving. Ik kom er zelf niet uit. Ik kan nu tot 50mb uploaden maar dit dient een grotere instelling te zijn.    Kan iemand mij hierbij helpen? En voor welk tarief?    Ik hoor het graag.
Almelo 06-02-2017
Woocommerce Bestaande Plugin Aanpassen
Beste Zzp'ers,    Ik ben op zoek naar een programmeur die gespecialiseerd is in WooCommerce en die voor ons een bestaande plugin kan aanpassen en functionaliteit kan toevoegen.    De gratis plugin is hier te vinden http://help.q-invoice.nl/woocommerce-facturatie-plugin-instellen/    We willen graag het volgende aangepast…
31-01-2017

Vraag Bruce direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden