Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Bob

Bob Oerlemans

SECmotion

Locatie: Valkenswaard
|
Actief sinds: 25-08-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 192 keer
|
KvK-nummer: 68022417 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

SECmotion

Adresgegevens

Nieuwstraat 72
5552BX Valkenswaard

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Videograaf en oprichter van SECmotion Bob Oerlemans heeft meer dan tien jaar ervaring in het produceren van professionele video’s. Zijn technische achtergrond maakt dat hij alleen het beste van het beste wil in beeld en geluid voor zijn klanten. Bob is gewend om goed naar klanten te luisteren en kan zo beelden maken die verwachtingen overtreffen.

Ons portfolio is uitgebreid en professioneel. Wij filmen standaard met hoogwaardige apparatuur en bewerken video’s met de nieuwste professionele software, zodat we jou de beste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast leveren onze drones prachtige beelden op waarmee jij je kunt onderscheiden.

Wij gebruiken de beste apparatuur en kunnen zo onze klanten video’s met een optimale kwaliteit bieden. Onze camera’s leggen ieder detail vast onder alle omstandigheden. Uitstekende audio opname apparatuur zorgt voor perfect geluid. SECmotion werkt ook met high tech drones waarmee beelden in hoge kwaliteit worden geschoten. Wij monteren met Videotools van Adobe en Creative Cloud voor het beste eindresultaat.

Vraag Bob direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden