Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Bob

Bob van der Panne

Bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web & mobile

Locatie: Alphen aan den Rijn
|
Actief sinds: 26-06-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 593 keer
|
KvK-nummer: 68870124 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Gillz

Adresgegevens

Genielaan 4A
2404CH Alphen aan den Rijn

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Gillz bedenkt en ontwikkelt intelligente apps voor web, iOS en Android. Ons team van scherpe en gepassioneerde developers helpt bij het uitdenken van webapplicaties en mobiele apps. Wat u wilt én wat u eigenlijk nodig hebt, nu en in de toekomst.

# PHP, Yii2 (MVC), Mendix, Wordpress
# React Native, Native iOS (Swift, Objective-C), Native Android (Java)
# Backend, Frontend, Intranet, Extranet, Server, Cloud, Webservice, Security, ERP, CRM, API
# MVC, API, SOAP, JSON, XML, SSL, FTP, Email, Upload, Import, Export, Database.

Portfolio

qmusic-bewerkt.jpg

Qmusic

Gillz is al enkele jaren de "go to" partij voor acties van Qmusic waarmee de grenzen van aps & het web opgezocht worden. Zo hebben wij de afgelopen gewerkt aan de volgende cases: Qmusic: het Geluid Het Geluid, het jaarlijks terugkerende event van Qmusic waar een mega bedrag gewonnen kan worden als jij het geluid goed raadt. Wij ontwikkelde de app voor het Geluid. Nu kan dus iedereen mee spelen door aan te geven of het gegeven antwoord correct is of niet. Heb jij gelijk? Dan win jij de pot! Technisch is de app een uitdaging, elk uur spelen namelijk duizenden mensen mee, en deze geven in 1 minuut allemaal hun antwoord door. Qmusic: SoundtraQ van mijn leven Elke herinnering is verbonden met muziek. Door het invullen van enkele gegevens – geboortejaar, eerste schoolfeest, eerste liefde – stellen we op basis van een uniek algoritme en uitgebreide muziekkennis een persoonlijke SoundtraQ van je leven op. Is de lijst nog niet compleet? Breidt hem zelf uit en deel hem via YouTube of Spotify.
digiles-in-de-klas.jpg

EDG: Digiles in de klas

Efficiënt en zelf (in house) lesmateriaal voor digiborden kunnen maken. Aantrekkelijke lessen met interactieve oefeningen voor jong en oud. En dat in een gebruiksvriendelijke online omgeving. Het is mogelijk met de digiles applicatie voor EDG Media. De tijd van het krijtbord in klaslokalen is definitief voorbij. Het digibord of smartbord heeft een aantal jaren geleden zijn intrede gedaan en is nu eigenlijk gemeengoed op (basis)scholen. EDG Media wilde haar klanten hierin kunnen servicen met een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Gillz realiseerde een eerste versie binnen 2 maanden.
dyzle_2.jpg

Dyzle: App met bluetooth koppelingen

Voor Dyzle ontwikkelde wij een iOS en Android app gekoppeld aan bluetooth meetapparatuur. Hiermee verandert een smartphone in een ultieme tool om eenvoudig temperatuurmetingen te verrichten. Precisiemetingen zonder extra (kostbare) apparatuur. Digitaal gemeten, digitaal bewaard, gewoon via een app.

Uitgevoerde opdrachten

Review Ionic Applicatie
Beste freelancer,    Er is in opdracht een iOS en Android app ontwikkeld, inclusief back end services, databases en eenvoudige website. De apps zijn met Ionic gebouwd, en de services draaien op Azure. Beide zijn in productie, dus in de stores.    Om te bepalen hoe het vervolg ingevuld gaat worden is er behoefte aan een externe review.…
Amsterdam 17 feb

Vraag Bob direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden