Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Bob

Bob Donderwinkel

Development with Eye for Design

Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 12-04-2015
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 1393 keer
|
KvK-nummer: 24327257 informatie
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Thijs Jessica Dirk L Wolter Anahi Jesse Ewoud Ruben Heleen Geertje Jacco Henk-Jan Martine Tony Desirée

Profiel

Ik ben een senior developer voor web en mobile in Den Haag met meer dan 15 jaar ervaring in het bedenken en ontwikkelen van websites en mobiele applicaties.

Ik specialiseer mijzelf in het technisch uitwerken van de ideeën en concepten van creatieve bedrijven. Ik ben altijd beschikbaar voor leuke uitdagende opdrachten of advies omtrent web en mobile development.

Portfolio

enviu.png

Enviu

Enviu is een nederlands platform dat veelbelovende ondernemingen met een duurzame, sociale ambitie opstart. Naar ontwerp van &Associates; in Rotterdam heb ik hun nieuwe website en CMS ontwikkeld
jipfish.png

viewbook.png

Viewbook

Viewbook is een online presentatie platform voor fotografen en creatieven waarvoor bd creations 3 jaar lang actief is geweest voor het verbeteren van hun software en galleries.
stekelenburg.png

Lotte Stekelenburg

Lotte Stekelenburg (1980) is freelance fotograaf en werkt vooral binnen de artistieke, culturele en sociale sector. In 2015 heeft bd creations haar nieuwe website en CMS ontwikkeld.

Vraag Bob direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden