Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Bo

Bo Peters
Over Bo

Wonend in het zuiden van ons mooie kikkerlandje, werk ik al jaren als GZ-psycholoog en schrijf ik blogs voor een grote Nederlandse reis- en lifestylewebsite. Voor mij een ideale combinatie om de diverse kanten van mezelf te belichten. Hoewel mijn liefde voor taal al vanaf jongs af aan aanwezig is, heb ik de afgelopen jaren meer bewust ontdekt dat ik het heel fijn vind om middels schrijven anderen te inspireren. Mijn schrijfstel kenmerkt zich door begrijpelijke taal, vlotte teksten en met een grap tussendoor. Het liefste schrijf ik webartikelen, blogs en websites maar ik sta ook zeker open om iets nieuws te proberen. Dus benader me gerust hiervoor! 

Kortom: wil je een hippe, vlotte pen én iemand met kennis op het gebied van psychologie & gezondheid of gericht op 'the good life' (duurzaamheid/interieur/ eten/reizen/hotspots en al wat hier onder valt) dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

 

Portfolio

Blogpost over een horeca gelegenheid (restaurant,
Loading.

Blogpost Frans restaurant
Loading.

 

Vraag Bo direct om offerte


Stuur een bericht