Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Bert

Bert

Locatie: Zoeterwoude
|
Actief sinds: 29-08-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 47 keer

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben Bert, gepensioneerd en altijd werkzaam geweest in de bouw. In 1983 schuchter begonnen met mijn eerste spreadsheet. Ik begon mijn eerste, kleine rekenmodel voor calculaties te maken. Dit breidde zich steeds verder uit. De laatse 10/15 jaar besteedde ik ca. 20 tot 25% van mijn werktijd aan het bouwen van rekenmodellen op het programma Excel. Sinds mijn pensioen in 2016 heb ik mij ingeschreven als zelfstandige met mijn bedrijfje Excelopmaat.nl. Ik kan tot best wel gecompliceerde rekenmodellen maken.
Ik ben ervaren met functies als: Vert.zoeken; Als(En; Max; en vele andere formules. Maar ook werk ik veel met ontwikkelaars, voorwaardelijke opmaak en gegevensvalidatie.

Ik noem mijzelf een behoorlijk ervaren Excel gebruiker, maar dan wel specifiek op het gebied van rekenen en calculeren. Daarbij horen dan ook uittrekstaten, productieformulieren, bestelformulieren e.d.


Heeft u wensen op dit gebied, ik ben u graag van dienst


L.J.P. (Bert) Strack van Schijndel,

06 22 98 12 43

Vraag Bert direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden