Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Bert

Bert

Digitale grafische dienstverlening voor print- en zetwerk

|
Locatie: Hurdegaryp
|
Actief sinds: 07-01-2015
|
Uurtarief: € 53
|
Profiel bekeken: 1512 keer
|
KvK-nummer: 01089906 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Bert Print & Zet

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met ruim veertig jaar ervaring, waarvan meer dan twintig jaar als zelfstandig graficus, de juiste keuze voor alle werkzaamheden en opdrachten op grafisch gebied. Opdrachten komen uit Nederland en ver daarbuiten.
Ontwerpen van logo's en huisstijlen, vormgeving en zetwerk van boeken, magazines, folders en flyers etc. Alle voorkomende dtp werkzaamheden, ook met door u aan te leveren bestanden.
Product fotografie, ook op locatie, scans van negatief, dia of opzichtmodel, retouche en beeldbewerking van bestaande digitale fotobestanden o.a. raw, jpg, tiff, psd (vrijwel alle gangbare bestandsformaten).
3D tekeningen maken of bewerken en ontwerpen/visualiseren van 3D producten
Gewerkt wordt met o.a. Adobe Creative Cloud (InDesign, Illustrator, Photoshop etc.), Canvas, CorelDraw, MS Office (Word, Excel, PowerPoint), SketchUp Pro 2017 (3D).

Portfolio

Portfolio diverse opmaken

De ruimte die geboden wordt voor een portfolio is helaas te klein. De portfolio (ongeveer 12 Mb) wordt u op verzoek toegezonden. Daarin vindt u voorbeelden van diverse opmaken en objectfotografie door de jaren heen.

Of kijk op: http://www.bertprintenzet.nl/assets/portfolio-diverse-opmaken1.pdf
Interieurschets-voorbeelden-lowres.png

Interieurschets voorbeelden

4 aanzichten van een fantasie interieur als voorbeeld van wat er zoal mogelijk is. Deze afbeelding is lowres vanwege de mailbaarheid.

Referenties

Datum:
04-10-2017
Van:
Tea Muller
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij hadden op zeer kort termijn diverse art.impr. nodig en Bert heeft dat mogelijk gemaakt voor ons. Dus wij zijn zeer tevreden over zijn werk wat hij ons geleverd heeft.

Uitgevoerde opdrachten

Grafisch Ontwerper Gezocht (Starten Winkel)
Beste freelancers,    Wij willen een winkel starten en hebben het navolgende nodig: Ontwerp en uitwerken van een logo Artist impressie winkel (sfeerbeeld) Winkel inrichting - lay-out Meer informatie kunnen we u bij interesse toesturen en thuiswerken is mogelijk.    Bent u diegene die wij zoeken? Dan horen we graag van u.
Lelystad 27-09-2017

Vraag Bert direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden