Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Ben

Ben Drost
Over Ben

Ik ben je creatieve rechterhand voor grafisch ontwerp, DTP-vormgeving, online communicatie en beeldbewerking. Bij mij krijg je het niveau van een designbureau maar dan met de persoonlijke aandacht en het prijsniveau van een zelfstandige ondernemer. Mijn doel is het verbinden van jouw boodschap, project of merk met de mensen die je wilt bereiken. Dit bereik ik door professioneel communicatiemateriaal te ontwikkelen dat zich door design en consistentie onderscheidt van andere aanbieders in jouw markt.
Mijn klantenkring bestaat o.a. uit marketing managers, eventmanagers, startups en MKB-ondernemers uit Nederland en België. Ik ben nieuw op Hoofdkraan en verwijs graag naar de reviews op mijn website en LinkedIn als je benieuwd bent naar de kwaliteit van mijn output. Ik ben een zeer ervaren 'selfstarter' maar werk ook graag samen met andere professionals in bijvoorbeeld (Wordpress)webbouw, drukwerk, fotografie, videoproductie en tekstschrijven om het ideale resultaat te bereiken.

 

Portfolio

Huisstijlontwerp portfolio
Loading.

Logo ontwerp
Loading.

Poster, flyer en ander drukwerk ontwerp
Loading.

Diagrammen en infographic portfolio
Loading.

 

Vraag Ben direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Drost advies & creatie
0624247461
KvK-nummer: 30279605