Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Beabudai Design

Adresgegevens

Wega 8
7904AV Hoogeveen

Profiel

Wilt u een logo, huisstijl, website of webshop?

Of een alles-in-één totaalpakket?

U kunt bij Beabudai Design uw logo of complete huisstijl laten ontwerpen, uw website of webshop laten bouwen – zo krijgt u een totaalpakket voor een redelijke prijs. Al deze diensten zijn overigens ook ‘los’ te leveren; u kunt dus ook kiezen voor het ontwerpen van alleen een logo, een huisstijl, of alleen een website of webshop.

Portfolio

trudieet-starterspakket.jpg

Trudieet starterspakket

Trudieet is een gewichtsconsulent, zij biedt voedingsadvies op maat. Beabudai heeft voor haar een logo, huisstijl en een Wordpress website ontwikkeld. Tridieet heeft gebruik gemaakt van onze alles-in-één starterspakket.
gkmv-totaalpakket.jpg

Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking

Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking is een praktijk voor mediator en psychosociaal therapeut verliesverwerking. Beabudai heeft voor hem een professioneel logo met huisstijl ontworpen. De website is gemaakt in Wordpress. Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking heeft gebruik gemaakt van onze alles-in-één starterspakket.
keistad-totaalpakket.jpg

Keistad Hoveniers

Keistad Hoveniers is een kleinschalig, maar ervaren hoveniersbedrijf in Amersfoort. Beabudai heeft voor Keistad Hoveniers een professioneel logo met huisstijl ontworpen. De website is gemaakt met Wordpress. Keistad Hoveniers heeft gebruik gemaakt van onze alles-in-één starterspakket.
baasis-totale-huisstijl.jpg

Baasis Kindercoach

Baasis Kindercoach is een kindercoachpraktijk, gevestigd in Hoogeveen en werkt met kinderen tussen de 6-18 jaar. Beabudai heeft voor haar logo, huisstijl, flyer en een mooi, responsive website ontwikkeld.
yogawella-totaalpakket.jpg

YogaWella

YogaWella in Vlaardingen levert yogalessen en workshops voor de gezondheid van de vrouw! Beabudai heeft voor haar logo, huisstijl, flyer en een mooi, responsive website ontwikkeld. YogaWella heeft gebruik gemaakt van onze alles-in-één starterspakket.

Vraag Bea direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden