Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Bas is een freelance schrijver uit Utrecht (34 jr.), die uiteenlopende opdrachten uitvoert. Informatie breekt hij af tot kleine deeltjes. Vervolgens zoekt hij naar een invalshoek die aansluit bij uw wensen. Daarna bouwt hij gestructureerd aan een toegankelijk verhaal.

Hij heeft een opleiding in de psychologie (MSc, Rijksuniversiteit Groningen) met als aanvulling geschiedenis- en filosofievakken. Via een personeelskrant kwam hij in aanraking met interviewen en schrijven. Kort daarna begon hij voor zichzelf. Hij heeft ruime ervaring met verhalende non-fictie (levensverhalen, portretten, (SEO)verhalen).

Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen! Via zijn website is een indruk van zijn werk te zien.

Portfolio

Portfolio, Bas van Delft

Werk en opdrachten met links naar teksten

Referenties

Datum:
25-01-2017
Van:
I. Hempel
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Voor de website www.psycholoog.nl heeft Bas veel webpagina's naar tevredenheid geschreven. Hij is betrouwbaar, houdt zich aan afspraken en de communicatie verliep altijd prettig. Zeker een goede referentie waard dus!

Uitgevoerde opdrachten

Ghostwriter Gezocht voor Verhaal
Beste freelancers,    ik zoek een ghostwriter die mijn verhalen kan omzetten op papier. Het verhaal over uitwisseling van vriendschap tussen China, koninkrijk Srivijaya en VOC Nederlands, ik heb deze verhalen in mijn hoofd, een klein deel op papier, ik schat dat het gaat van 4-6 pagina's.    Liefst in Nederlands en…
Rotterdam 03-12-2017
Tekstschrijver Psychologie Gezocht
Beste tekstschrijvers,    Voor een nieuwe website zijn we op zoek naar een ervaren tekstschrijver op het gebied van de klinische psychologie (eventueel gezondheidszorg). Het gaat om het schrijven van nieuwe webteksten over mentale klachten en stoornissen zoals depressie, burnout, psychoses et cetera. We vragen het volgende:    -…
10-11-2016

Vraag Bas direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden