Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Bart

Bart

Locatie: Amersfoort
|
Actief sinds: 11-01-2016
|
Uurtarief: € 62,50
|
Profiel bekeken: 705 keer
|
KvK-nummer: 57329664 informatie
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Raymond Bram Sander Barry Andrey Carlos Irene Arnout Jasper Tony Marcel Ismaël Jeroen Romano Jessica

Profiel

Mijn naam is Bart Doedens. Ik ben reeds 10 jaar actief op het gebied van Microsoft Office applicaties in combinatie met Visual Basic (VBA). Dit doe ik met veel plezier en zoek hier continue nieuwe interessante uitdagingen in.

Sinds mijn studententijd ben ik al bezig met Office en VBA. Hierbij heb ik vooral veel databases gebouwd voor studenten- en studieverenigingen. Verder heb ik mijn ervaring en kunde mogen gebruiken in met name de Nederlandse gezondheidszorg. Voor meer dan 60 Nederlandse ziekenhuizen heb ik kostprijsmodellen gevuld en onderhouden. Dit alles op basis van Excel, Access en VBA (Visual Basic). Ook buiten de gezondheidszorg heb ik verschillende opdrachten gedaan. Onder andere bij de NS, verschillende havenbedrijven en marketingbureaus. Opdrachten omvatten:

- Het bouwen van rapportages
- Automatisch verladen van data tussen Office en bronsystemen
- Offerteapplicaties
- Boekhoudapplicaties
- Verkoopsystemen
- Relationele databases
- Kostprijsmodellen
- Etc.

Daarnaast ontwikkel ik graag handige Excel Add-ins: stukjes extra programmatuur, toegespitst op de wens van de eindgebruiker en die u altijd makkelijk bij de hand heeft tijdens het werken in Excel.

Ik werk volgens het "fixed-price" principe maar ook nacalculatie is mogelijk. Om geen verassingen achteraf te hebben maak ik een duidelijke inschatting van de werkzaamheden. Deze onderbouw ik en ik committeer mij hier vervolgens aan. Op deze manier zijn de werkzaamheden altijd goed verantwoord.

Voor een greep uit de gedane opdrachten verwijs ik u graag naar mijn website.

Vraag Bart direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden