Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Barbara Snoeker Webbureau

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Als ondernemer weet ik hoe het werkt: je wilt altijd (te) veel, hebt chronisch tijdgebrek en als je iets nodig hebt, wil je dat het én goed én goedkoop én zo snel mogelijk gebeurt.
Als ik je nu eens vertel dat ik al het werk van je overneem zodat jij verder zelf niets meer hoeft te doen (behalve het doorgeven van je wensen natuurlijk)? En dat ik dit niet doe op basis van 'uurtje factuurtje' tarief maar vanuit heldere 'all-in-one' prijzen?

Vanuit mijn opleiding, werkverleden en ruime ervaring met marketing en webdesign heb ik alles in huis om je bij te staan met advies en/of jouw bedrijf mooi & slim te presenteren. Als DRS. Organisatiewetenschappen kan ik me goed inleven in jouw markt, als marketeer weet ik wat er nodig is om succes te behalen en als ervaren (internet-)ondernemer weet ik met goedkope en creatieve oplossingen toch een hoog resultaat te bereiken.

Of het nu gaat om het opzetten van een nieuw bedrijf, webdesign, het ontwikkelen van een PR-/marketingstrategie, het uitbouwen van een merk of het bedenken van een nieuw concept; ik doe dit vol liefde en enthousiasme en zet daardoor net die stap meer. Omdat ik een andere vaste inkomstenbron heb, heb ik deze ruimte en kan ik ook scherp blijven met mijn tarieven.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte!

Portfolio

website investment fund.png

Website investment fund

Samen zijn we op zoek gegaan naar een passende uitstraling voor een nieuw op te richten investeringsfonds. Vanuit de kernwaarden 'Hollands, puur en krachtig' heb ik een huisstijl en engelstalige website gemaakt. Om het bedrijf onder de aandacht te brengen heb ik een campagne ontwikkeld waarbij een geschenk van pure, Hollandse chocolade 87% van de ontvangers heeft getriggert om binnen 3 dagen de campagne-website te bezoeken.
Website catering.png

Website catering & hospitality

"De kleuren roze en zwart zijn passend voor mijn catering & hospitality bedrijf." Renate heeft al lange tijd succes maar vanwege tijdgebrek nooit de moeite genomen om een website te laten maken voor haar bedrijf. Ik heb al het werk van haar overgenomen. Van het ontwikkelen van de huisstijl en bewerken van haar foto's tot het maken van een logo en het schrijven van de teksten.
website beloningsprogramma.png

Website beloningsprogramma

Het management van Zuyderleven B.V. wil graag het personeel belonen per behaald resultaat. Ik heb een volledig concept voor ze ontwikkeld inclusief website waar het personeel op basis van zg. behaalde sterren stijlvolle cadeau's kan bestellen. De directie maar vooral het personeel zijn erg gelukkig met dit nieuwe exclusieve programma (dat inmiddels al door andere organisatie's is overgenomen).
Website kookstudio.png

Website kookstudio

Liesbeth had een logo en vooral heeeeel veel foto's. Ze had eerder zelf geprobeerd om een website te maken maar dit was niet goed gelukt. Ik heb voor haar een vrolijke website gemaakt waarop zichtbaar is wat ze allemaal doet. Zowel volwassenen als kinderen bezoeken nu deze site.
website investeringsfonds.png

Website investeringsfonds

De directie was ontevreden over de huidige website van het Zeeuws Investeringsfonds en wilden een nieuwe website laten maken. Ik heb een nieuwe huisstijl en tweetalige website ontwikkeld met bijpassende 'Zeeuwse' fotografie. De site heeft nu ook een nieuwspagina en de mogelijkheid tot het aanmelden voor de nieuwsbrief.

Referenties

Datum:
07-12-2016
Van:
Tim de Hullu
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Echt een uitstekende ervaring! Weet waar ze het over heeft, werkt supersnel en communiceert duidelijk. Topwerk!

Uitgevoerde opdrachten

Bouwen van Website met Squarespace
Beste freelancers,    Voor een nieuwe site zoek ik met spoed iemand die met Squarespace een site kan bouwen.  Alle input is beschikbaar: huisstijl elementen, foto's en video. Ik beschik al over een Squarespace-account. Een klein deel van de foto's moet nog bewerkt worden. Ik weet welk theme en welke fonts ik wil.   …
Utrecht 29-11-2016

Vraag Barbara direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden