Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
B

B Wijnandts

Webdesign & Webdevelopment

Locatie: Breda
|
Actief sinds: 18-06-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 112 keer
|
KvK-nummer: 34370175 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

StudioTOB

Adresgegevens

Vormslagen 16
4823KP Breda

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hallo, leuk dat uw even de moeite neemt om mijn profiel te bekijken!

Ik ben Brian Wijnandts en heb meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites en webapplicaties. Dit jaar ben ik voor mijzelf gestart en wil ik ondernemers helpen met het maken van een website of applicatie. Ik maak hiervoor gebruik van wordpress, als het om een website gaat en Angular als het om een applicatie gaat. Maar ook een combinatie is natuurlijk mogelijk gezien wordpress tegenwoordig een goede API heeft.

Waar ik voor sta.
Het leveren van een goede website/applicatie die volledig voldoet aan uw eisen.
Afspraak is afspraak!
Flexibel, u kunt mij ook buiten kantoor uren bereiken als er problemen zijn. Ook ben ik niet te beroerd om eens iets extra's te doen.
Een leuke en goede samenwerking!

Leuke Actie !
Omdat ik nog druk bezig ben om een netwerk op te bouwen heb ik denk ik wel een leuke actie.
Mocht u nu zelf direct geen opdracht voor mij hebben, maar u kent nog wel een opdrachtgever die zit te springen om een goede webbouwer, stuur deze dan door naar mij en u ontvangt 10% van mijn omzet.

Portfolio

www.flavourized.com_.png

Webdesign flavourized.com

Flavourized is een nieuw merk e-liquids waarvan ik het webdesign heb gedaan. De website is een b2b site welke echter alleen informatie geeft over de producten. Hiervoor heb ik een aantal custom elementen ontwikkeld. Verder is een leuk detail dat de liquids (de product foto's ) bewegende elementen zijn wanneer een bezoeker scrolled.
071Deal_.png

071Deal.nl

071Deal is een website die ik momenteel aan het ontwikkelen ben maar deze website geeft een goed beeld van wat ik kan in wordpress. De website heeft als doel om acties te tonen van diverse adverteerders in de regio 071. Hiervoor heb ik voor verschillende onderdelen van de site custom post types gemaakt. Zo kunnen er eenvoudig adverteerders worden toegevoegd en kunnen deze gelinkt worden aan een deal. Ook wordt er met javascript en de api van wordpress gewerkt voor een betere gebruikers ervaring. Bekijk hier: http://www.071deal.nl

Vraag B direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden