Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Studio Volans

Profiel

Welkom op mijn Hoofdkraan profiel!

Na het afronden van mijn animatie opleiding heb ik besloten om mijn eigen kleine bedrijf te beginnen.

Studio Volans is een jong bedrijf dat zich inzet voor creatieve producten. Gespecialiseerd in animatie, illustratie en grafische oplossingen. Inspelen op Social Media is ook mogelijk doordat er content gecreëerd kan worden voor uw sociale platformen.

Samen met een creatieve en technische collega wil ik u graag helpen met vele oplossingen.

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoek onze website.

Portfolio

coris_sandeyeri_by_papilusion-daj1m2k.png

Coris Sandeyeri

Dit is een schilderij van een lipvis gemaakt met gouache en waterverf
inktvingers-collage-2.png

Inktvingers Teaser

Ook voor een meer traditionele animatie feel kan je bij ons terecht. Deze video werd gemaakt ter promotie van een stripboek festival in Zwolle.

De volledige video is te zien op onze website.
img8_resize-2.png

Euchroma Gigantea

Een Stippling illustratie van een bepaald soort kever, de Euchroma Gigantea.
Logo_Midnight_Oil_RGB.png

Logo ontwerp

Logo ontwerp voor een vertalingsbureau.
Regan-Portrait_005.png

Digitaal Karakter Portret

Een digitaal portret van een personage.

Referenties

Datum:
25-07-2018
Van:
Frits van der Geest
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
We hebben met Studio Volans zeer prettig contact gehad, uiterst professioneel en zij hadden onze specifieke vraag snel en goed door. Dit werkte voor ons erg efficiënt! De uitkomst was helemaal volgens verwachting. We hebben geen specifieke deadline afgesproken, echter heeft Aranka de voortgang er goed ingehouden ook richting ons. Kortom een aanrader!
Datum:
02-07-2018
Van:
Luuk van Leeuwen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Voor een nieuwe mobiele game hadden wij illustraties nodig van 3d karakters. De karakters zijn vrij kaal en emotieloos en wij zochten een illustrator die daar wat diepte aan kon geven. Aranka heeft op een creatieve manier die precies past binnen de lijnen van het verhaal, de tijd en stijl van het spel nagedacht over de illustraties en daardoor zijn de karakters zijn helemaal tot leven gekomen. De illustraties zijn fantastisch geworden! Het contact was fijn, veel enthousiasme en begrip met een geweldig snelle levering. We kunnen niet wachten om de samenwerking voort te zetten!
Datum:
10-05-2018
Van:
monica maat
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Aranka heeft een bijzondere en speelse geometrische kunstanimatie afgeleverd en daarbij goed geluisterd naar mijn niet alledaagse wensen en ideeën, die voor deze film nogal specifiek waren. Het was prettig dat zij steeds gedeelten van de animatie opstuurde, zodat ik per onderdeel feedback kon geven, die zij vervolgens met veel geduld en consciëntieus verwerkte. Behalve blijk van kunstzinnig en grafisch inzicht dat nodig is voor een geometrische animatie, heeft Aranka ook mijn muziekkeuze zeer professioneel in de animatie verwerkt. Aangevuld met een sprankelend toefje humor, waar ik o.a. om gevraagd had [ga er maar aanstaan bij een video over geometrie] kan ik Aranka van harte aanbevelen, ook als het specifieke wensen betreft!

Uitgevoerde opdrachten

Portret Illustrator voor Game Gezocht
Beste freelancers,    Voor een mobiele game ben ik op zoek naar een illustrator.    Voordat we beginnen met de crowdfunding en verdere grote ontwikkeling van het spel zijn we op zoek naar voice actors, music composers en illustratoren. De eerste twee gaan goed, de zoektocht naar een illustrator is net begonnen. We zoeken iemand…
2 jul
2D Animatie Maken van Kamelenrace
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een 2D animatie welke een kopie is van de kamelenrace op de kermis. het heeft als doel geïntegreerd te worden in onze eigen applicaties.    We gaan deze kamelenrace inzetten voor een gaaf spel-element!      Deze animatie moet bijvoorbeeld middels jason kunnen worden…
Tilburg 29 jun
Kunstfilm Maken over Geometrisch Werk
Beste freelancers,    Als particulier/kunstenaar zoek ik iemand die een kunst[video]film wil maken over mijn geometrisch werk. Het is de bedoeling deze video medio 2018 te tonen tijdens de opening van mijn expositie met geometrisch werk in het Stadsmuseum Harderwijk in het verlengde van de tentoonstelling over Vilmos Huszár één…
Lelystad 23 feb

Vraag Aranka direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden