Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Visual.Kitchen

Profiel

Hoi. Leuk dat je hier een kijkje komt nemen.

Ik ben Anouk, freelance webdesigner en grafisch ontwerper, en ik specialiseer mij in het ontwerpen en realiseren van WordPress websites. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor logo's, huisstijlen en drukwerk.

In een wereld waarin men een stortvloed aan informatie op zich af krijgt probeer ik orde te scheppen in de chaos, zodat jij je boodschap optimaal kan overbrengen. Ik ga uit van eenvoud en zorg ervoor dat je er klaar voor bent. Klaar voor nu en klaar voor de toekomst.

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke en directe omgang. Korte lijntjes en een nauwe samenwerking zorgen er voor dat er resultaat wordt behaald waar zowel jij als ik trots op kunnen zijn. Niet alleen tijdens een project, ook na oplevering kun je op mij rekenen als creatieve partner. Jij kent je klant en ik weet alles van website, huisstijlen, logo's en drukwerk. Samen kunnen we idee├źn tastbaar maken. Samen zetten we kansen om in resultaat. Samen gaan we voor jouw (bedrijfs)groei.

Ik kan me voorstellen dat je nu nog twijfels hebt. Ik ben er voor je. Als je graag een persoonlijk gesprek wilt om jouw idee te bespreken. Dat kan! Stuur me een e-mail naar het opgegeven adres en ik zorg dat ik binnen no-time contact met je opneem.

Ik hoop snel iets van je te horen,
Anouk

Referenties

Datum:
07-03-2017
Van:
Kim Coomans
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De samenwerking met Anouk is vlekkeloos verlopen. Ondanks dat alles via e-mail is verlopen lijkt het alsof we elkaar al kenden en al eerder samen hadden gewerkt. Ik zou Anouk zeker aanraden!

Uitgevoerde opdrachten

Webdesign en Bouw (Biologische Bakker)
Beste freelancers,    Graag wil ik een website laten bouwen voor mijn grote passie. Deze website is mijn visitekaartje als een Rotterdamse artisan biologische desembroodbakker, die broden bezorgd.    Het moet een smaakvolle website worden die de authenticiteit, kwaliteit en verfijndheid van mijn werk laat zien met veel foto's…
Rotterdam 10-07-2017
Uitwerken van een Bestaand Logo Idee
Beste freelancers,    Ik wil graag een nieuw logo laten maken. Ik weet al precies wat ik wil, heb de vectoren en het lettertype al uitgezocht. Ik heb alleen iemand nodig die het voor mij uitwerkt.    Voor deze kleine opdracht heb ik een budget van €50,- beschikbaar. Ik hoor graag wat er mogelijk is.   
Breda 07-03-2017
DTP Brochure Template in InDesign Maken
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een template kan maken voor een brochure gemaakt in InDesign op basis van een bestaande engelstalige brochure afmeting 2 x A4 met 4 x A5 pagina.    Waar nu de tekst in het engels staat moet ik deze vertalen naar het Nederlands (dat doe ik zelf). De layout is vrij eenvoudig en het is een combinatie…
Spijkenisse 18-02-2017

Vraag Anouk direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden