Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marcel Bram Bas Louis Alex Rick Irene Priscilla Andre Mark Angela Esther Mitchell Gino Albert

Profiel

Mijn naam is Annemarie Hooghuis en ben in 2005 afgestudeerd in Art & Design en in 2009 in Autonoom Beeldende Kunst. Ik ben kunstenaar (schilderen en fotografie) en freelance vormgever.

Ik geloof in de kracht van een multidisciplinaire aanpak. Daar bedoel ik mee d.m.v. verschillende creatieve toepassingen tot een eindresultaat te komen. Door mijn opleidingen kijk ik met een brede visie en ben ik goed onderlegd in meerdere creatieve vaardigheden.

Mijn werkmethode is persoonlijk en ik onderhoud dan ook regelmatig contact voor de stand van zaken tijdens een kopje koffie of via de telefoon. Ik werk graag op maat, contact me om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Nieuwsgierig naar de kunst die ik maak bekijk dan mijn andere website http://www.annemariehooghuis.nl

Referenties

Datum:
08-08-2016
Van:
Yannick van Hierden
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Annemarie heeft een goede kijk op de planning. Van aanpak tot oplevering. Ze luistert goed naar de wens van de klant en heeft zelf goede ideeën. Wees niet bang om haar af en toe de vrije hand te geven. Verder neemt ze de tijd om te zorgen voor een gedegen oplevering. Ze doet er alles aan om de klant iets te geven waar hij/zij écht iets aan heeft.
Datum:
22-05-2016
Van:
Ellen Hoexum
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Fantastische samenwerking met Annemarie ervaren. Ze is snel, denkt met je mee en is helder in haar communicatie. Wat ze zegt, dat doet ze. Annemarie wist direct waar ik naar op zoek was, en binnen een week na het eerste contact hebben we de opdracht naar alle tevredenheid afgerond. Ik ben blij dat ik via Hoofdkraan met deze top-freelancer in contact ben gekomen en kan haar zeker aanbevelen!

Uitgevoerde opdrachten

Reclame Designer Gevraagd
Beste freelancers,    Ik ben een carwrapper en ik zoek een designer die voor mij op freelance basis, designs kan maken voor op auto's,motoren,boten of reclameborden.    Ik heb er zelf geen tijd voor en ik zou graag wat sneller mijn klanten willen verrassen met een passend design.    Ik hoor graag van u,   
Nieuw Vennep 19-09-2016
Visueel Overzicht Laten Maken
Beste freelancers,    Ik heb voor ons bedrijf 3 buyer persona's opgesteld, in tekstvorm. Ik wil deze in een visueel overzicht hebben. Zelfde geldt voor 1 buyer journey.    Ik heb voorbeelden in de bijlage toegevoegd. Het moet een eigen ontwerp worden, maar wel die richting op gaan.    Bij interesse hoor ik graag van…
Bunschoten-Spakenburg 01-08-2016
Designer Voor Eigentijdse Thee- en Keukendoeken
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een designer welke een geheel nieuw en eigentijdse lijn in thee- en keukendoeken kan ontwerpen. Hij of zij kan vanuit eigen studio deze opdracht realiseren.    Er is een budget tot maximaal 2000 euro beschikbaar.    Ben jij geïnteresseerd, laat het ons weten.
Best 12-06-2016
Stoer Logo voor Hippe Yogastudio Gezocht
Beste freelancers,    We willen voor onze yogastudio het bedrijfslogo een meer professionele uitstraling geven. De naam blijft gelijk; naast B2C gaan we ons ook richten op de zakelijke markt (stressmanagement, coaching, et cetera).    De uitstraling van onze studio is industrieel, stoer, beide-voeten-op-de-grond-/no-nonsense mentaliteit.…
Emmen 22-05-2016

Vraag Annemarie direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden