Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Anne

Anne den Haan
Over Anne

Hallo en welkom! Ik ben Anne den Haan, freelance graphic designer, kunstenaar en mede-oprichter van Pop Up & Party. Als graphic designer kun je bij mij terecht voor alle soorten grafisch ontwerp, van online tot drukwerk. Zoals bijvoorbeeld huisstijlen, website design, verpakkingen en brochures. Verder ben ik gespecialiseerd in het maken van mooie en Powerpoint en Keynote presentaties. Het allerleukst aan grafisch ontwerp, is om complexe informatie helder, esthetisch en on-brand neer te zetten.

Na 9 jaar bij een groot reclamebureau werk ik sinds 2013 als freelancer. Afgelopen jaren heb ik gewerkt aan veel mooie projecten, samen met getalenteerde freelancers. Merken waarvoor ik onder andere heb gewerkt zijn Nike, KPN, Disney, HEMA, Ti Sento, Ecologic. De vrijheid van het freelance werk zorgen dat ik geïnspireerd blijf en het beste uit mezelf wil halen om het best mogelijke eindresultaat neer te zetten.

Wil je meer informatie?...

Uitstekend
1 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Branding voor zakelijk telecombedrijf
Loading.

Kennedy van der Laan
Loading.

Ti Sento
Loading.

Taco Mundo Casa verpakkingen
Loading.

Pop Up & Party
Loading.

KPN powerpoint design
Loading.

 

Vraag Anne direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Mojo Studio
KvK-nummer: 55507972