Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

GET IN CTRL

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

GET IN CTRL biedt start-ups en middel-kleine bedrijven hulp in de vorm van online marketing & web building. Van het opzetten van een website of webshop, tot het implementeren van een online marketing strategie en het maandelijks optimaliseren van de website voor een goede vindbaarheid in Google, de #1 zoekmachine.

Wij focussen ons op voornamelijk op start-ups, gezien wij deze nieuwe spelers op de markt 1 op 1 kunnen voorzien van de best gerichte hulp, passend bij het budget van een start-up.

Doordat wij, Shanice & Anne-Claire, onze krachten samen hebben gebundeld op het gebied van web building en online marketing kunnen wij een optimaal rendement halen uit de websites van klanten.

Portfolio

https://bouwmeesterplants.nl/

Bouwmeester Vaste Planten is een kwekerij met als specialisatie het telen van irissen. GET IN CTRL. heeft een gloednieuwe catalogus website voor Bouwmeester Vaste Planten gebouwd.

https://lindascherp.com/

Linda Scherp is een professioneel allround danseres en model. Om haar professionaliteit op een hoger level te zetten, wilde ze zichzelf gaan presenteren via een portfolio website aan opdrachtgevers. Via een portfolio website kan je op een professionele manier veel meer van jezelf laten zien dan alleen je CV en/of je Social Media. LOGO ONTWERP Linda Scherp heeft ook haar logo door GET IN CTRL. laten ontwerpen.
GET-IN-CTRL-Portfolio-Showcase-Vastgoed-Aanbod.png

vastgoed-aanbod.com

Vastgoed-Aanbod heeft zijn gloednieuwe website door GET-IN-CTRL. laten bouwen. Doordat hij zelf zijn vorige website opgezet had en met een kleine CMS training van GET-IN-CTRL., kan hij makkelijk zelf deze nieuwe website bijhouden. Vastgoed-Aanbod is actief in het onroerend goed in Rotterdam en omgeving. LOGO REDESIGN Vastgoed-Aanbod heeft ook zijn logo laten her-ontwerpen door ons.
GET-IN-CTRL-Portfolio-Showcase-Schoonheidssalon-Chantal-Badoux.png

www.schoonheidssalonchantalbadoux.nl

Schoonheidssalon Chantal Badoux is een bedrijf die jarenlang actief is in schoonheidsbehandelingen, massages, visagie en knippen/modelleren. Doordat ze nog geen website had, heeft ze deze met invulling van haar eigen wensen, laten bouwen door GET IN CTRL. Incl. flyer en logo ontwerp
GET-IN-CTRL-Portfolio-Showcase-Just-Nancy-s.png

nancyvanderlubbetraining.nl

Just Nancy’s is een start-up die haar website heeft laten bouwen door GET IN CTRL. Just Nancy’s kan vanuit eigen ervaring en kennis door middel van positiviteit en met oog voor mogelijkheden anderen motiveren hun talent te ontwikkelen en in te zetten om hun persoonlijke doel te bereiken. LOGO ONTWERP Just Nancy’s heeft ook haar logo door ons laten ontwerpen.

Referenties

Datum:
30-07-2018
Van:
Margriet van Westenbrugge
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De dames hebben ons vraagstuk snel en vakkundig opgelost. Blij met de snelle service!

Uitgevoerde opdrachten

Wordpress Specialist voor Coderen van Bestaande Websites
Beste freelancers,    Wij hebben recent zelf 2 websites gebouwd die voor 95% af zijn. Wij zoeken een Wordpress specialist die ons kan helpen met ongeveer 2 uur aan coderingswerk.    Het gaat onder andere om het omzetten van Engelse buttons naar Nederlandse en het aanpassen van de kleur van een button. Wij willen dit werk op…
Rotterdam 27 jul

Vraag Anne-Claire direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden