Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Anke

Anke de Kroon
Over Anke

De ontwerpzolder ontwikkelt zowel print als online uitingen. Denk hierbij aan een (nieuwe) huisstijl, brochure, flyer, magazine, advertentie, (online)banner, infographic, verpakking en meer. Van concept tot creatie waarbij het (her)schrijven van een commerciële verkooptekst tot de mogelijkheden behoort.

WERKWIJZE
Ik hou van time-management, dus als het praktisch kan graag, maar het liefst eerst een persoonlijke ontmoeting om goed te kunnen sparren. Wát is de meest effectieve manier om je doelgroep te bereiken. Met meer dan 15 jaar grafische vormgeving op zak en jarenlange ervaring met marketing worden alle uitingen die ik creëer ook optimale salestools. Een mooie flyer die ervoor zorgt dat jouw workshop vol zit, klanten bellen en de professionaliteit uitstraalt van een goedlopend bedrijf. Uiteindelijk moet vormgeving bijdragen aan meer klanten en meer omzet, pure marketing.

Ik werk snel, ben flexibel en hou van werken met humor. Plezier hebben in je vak...

Uitstekend
2 beoordelingen

 

Portfolio

Diverse logo ontwerpen
Loading.

Advertenties
Loading.

 

Vraag Anke direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
de ontwerpzolder
KvK-nummer: 30283703