Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Angelique

Angelique Huynen-Coumans

Freelance Fotograaf en Marketeer

Locatie: Nuth
|
Actief sinds: 28-08-2017
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 95 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Coumans Fotografie

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

What you see is what you get. Ik ben een hands-on vakidioot en een organisatietalent met een passie voor creatie en ontwikkeling, ik word enthousiast van uitdagingen en heb ik ervaring in online en offline marketing en communicatie. Klant en kwaliteit staan bij mij bovenaan. Door de wensen, behoeften en mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen en net iets meer te doen dan wordt verwacht, wil ik het beste resultaat behalen.

Adviseren, meedenken, uitvoeren en ondersteunen, dat is mijn kracht. Daar krijg ik een energie boost van. Afgelopen jaren heb ik op detacheringsbasis gewerkt, heb ik kennis gemaakt met verschillende bedrijfsculturen en heb ik kennis opgedaan van diverse digitale systemen. Hierdoor heb ik geleerd om mij snel aan te passen en flexibel te zijn. Doordat ik veel in dynamische omgevingen werk kan ik bovendien snel schakelen, zoek ik naar oplossingen en leer ik snel. Op mijn LinkedIn profiel kunt u lezen wat ik allemaal gedaan heb.  

Ik ga met u om tafel zitten om samen te kijken wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Een brainstormsessie, advies, digitale ondersteuning, fotografie, marketing en communicatie, administratieve ondersteuning, organisatie van een evenement of een project geheel uit handen nemen. Advies, ondersteuning en uitvoering geheel op maat wat u nodig heeft. Kortom een efficiënte uitvoering van communicatie activiteiten en/of de administratieve activiteiten die voor u van toepassing zijn. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Als u open staat voor nieuwe dingen, laat ik mijn vindingrijke geest de vrije loop gaan en maak ik een efficiëntieslag in de werkzaamheden. Kan ik het zelf niet? Dan werk ik samen met de juiste professionals uit de regio om de klus te klaren. Hieronder in het kort wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn motto: doen waar je goed in bent, voeg hier enthousiasme en plezier aan toe en je hebt veel gewonnen!

Fotografie... Beelden zijn inmiddels onmisbaar in de marketing van uw bedrijf. Laat met één of meerdere foto's zien wat u doet, wat het product is of hoe u werkt. Door het gebruik van custom stockfoto’s in de marketing geeft u uw bedrijf de persoonlijke uitstraling. Een zakelijke portret fotoshoot, bedrijfsreportage van event of productfoto's. Maar denk ook eens aan verslaglegging van hoe u werkt, wat u doet, hoe uw product gemaakt wordt. Door mijn communicatie achtergrond kan ik met u meedenken hoe u uw bedrijf en product wilt neerzetten in de markt. Wilt u een zakelijke of toch meer een persoonlijkere uitstraling? Wilt u de foto's gebruiken op de website, social media of in een folder? Om de doelgroep het beste te bereiken moeten de foto's ook afgestemd zijn op het medium dat u wilt gebruiken. De foto's moeten tenslotte uw identiteit uitstralen. Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar.

Communicatie... U bent er altijd mee bezig. Uw werkzaamheden leveren toch een bijdrage aan een mooi bedrijfsresultaat! Zichtbaarheid, vindbaarheid en het profileren van uzelf. Dat is belangrijk om uw doelgroep te bereiken. Maar hoe doet u dat? Daar kan ik u bij helpen. Met de ontwikkeling van online en offline marketing- en communicatiemiddelen en de inzet van de diverse communicatiekanalen, genereert u naamsbekendheid voor uw bedrijf. Laat zien wie u bent, wat u doet en hoe u dat doet. Uw product, dienst, merk of winkel een boost geven en groeien, dat is toch wat iedereen graag wil? Oude projecten oppakken die zijn blijven liggen, ontwikkeling van communicatiemiddelen, visueel handschrift creëren, huisstijlelementen verder vormgeven binnen een bestaande huisstijl nieuwe dingen ontwikkelen. Alles met betrekking tot imago, identiteit, naamsbekendheid en zichtbaarheid voor uw bedrijf in de vorm van een jubileum, klantendag of wil je graag iets extra's doen voor je klanten ten behoeve van je naamsbekendheid of relatiebeheer?

Portfolio

B-B-Brasserie-Pletsmolen-02.jpg

Bedrijfsfotografie

De afgelopen jaren heb ik een bulk aan ervaring opgedaan in de communicatiebranche. Een passie voor fotografie en een grote affiniteit met online en offline communicatie, is mijn kracht om deze twee voor jou te bundelen in de bedrijfsfotografie. Hierdoor kan ik met jou meedenken in het communicatieproces om de naamsbekendheid en de zichtbaarheid te vergroten. Beelden zijn inmiddels onmisbaar in de marketing van jouw bedrijf. Het gebruik van custom stock foto’s in jouw marketing geeft jouw bedrijf de persoonlijke uitstraling die jij wilt. Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar.

Vraag Angelique direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden