Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Angelique

Angelique Huynen-Coumans

Freelance Fotograaf en Marketeer

Locatie: Nuth
|
Actief sinds: 28-08-2017
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 77 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Coumans Fotografie

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel


Je doet je werk vanuit je passie. Je bent goed in wat je doet. Je bent enthousiast en dit straal je uit. Je hoeft niet altijd alles zelf te kunnen. Ik ben ervan overtuigd dat je niet overal goed ik kan zijn. Als je werk doet wat je leuk vind en waar je goed in bent, dat geeft je zoveel energie.

Adviseren, meedenken, uitvoeren en ondersteunen, dat is mijn kracht. Daar krijg ik een energie boost van. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt voor diverse werkgevers aan vele marketing en communicatie projecten. Jou adviseren en met jou meedenken om jouw idee te realiseren, dat is wat ik graag doe. Klant en kwaliteit staan bij mij bovenaan. Door de wensen, behoeften en mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen en net iets meer te doen dan wordt verwacht, wil ik het beste resultaat behalen.

Ik ga met je om tafel zitten en dan kijken we samen wat jij nodig hebt om jouw doel te realiseren. Een brainstormsessie, marketing advies, digitale ondersteuning of een project geheel uit handen nemen, een aantal dagen per week of een aantal uren. Advies, ondersteuning en uitvoering geheel op maat wat jij nodig hebt. Hieronder kort wat ik voor jouw kan betekenen.

Fotografie
Beelden zijn inmiddels onmisbaar in de marketing van jouw bedrijf. Het gebruik van custom stockfoto’s in jouw marketing geeft jouw bedrijf de persoonlijke uitstraling die jij wilt. Ze zeggen niet voor niets, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Het is misschien cliché, maar wel waar.

Marketing/Communicatie concepten & DTP
Met de ontwikkeling van online en offline marketing en communicatiemiddelen, laat je zien aan de buitenwereld wie je bent en wat je doet. Jouw product, dienst, merk of winkel een boost geven en groeien als ondernemer. Geheel nieuwe marketingconcepten opzetten of oude concepten nieuw leven inblazen. 

Social Media Marketing
Social media is een ontzettend goed kanaal om te communiceren naar je bestaande en nieuwe klanten. Van het opzetten en beheren van de zakelijke social media profielen en advertenties evenals het bedenken en creëren van content in zowel beeld als tekst. Goede tools om te laten zien wat je doet en wie je bent.

Website & Webshop
Een website is jouw digitaal visitekaartje. Eén van de uitgebreidste manieren om te laten zien wat je doet, wat je te bieden hebt en wie je bent. De website/webshop ontwikkelen en beheren geheel in de look en feel van jouw huisstijl, met de juiste SEO insteek. Zelf de website beheren en content maken? Geen probleem.

Coördinatie en organisatie
Ik pak projecten op en zorg voor de uitvoering om ze tot een succes te brengen. Ontzorgen staat hierbij op nummer één en ik geef je de ondersteuning die jij nodig hebt. Ik ben een organisatietalent die weet van aanpakken en niet van half werk houd. Van de coördinatie en organisatie van beurzen en events tot het reilen en zeilen op kantoor.

Typisch mij: Hands-on | regelaar | multi inzetbaar | denkt in oplossingen | enthousiast | passie | ERVARING | REFERENTIES

What you see is what you get. Klant en kwaliteit staan bij mij bovenaan. Door de wensen, behoeften en mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen en net iets meer te doen dan wordt verwacht, wil ik het beste resultaat behalen. Kan ik het zelf niet? Dan werk ik samen met professionals uit de regio om de klus geklaard te krijgen.

© Coumans Fotografie | info@coumansfotografie.com | +31(0)6-22996978 Nuth | Limburg | BTW NL155954350B01 | www.coumansfotografie.com

Vraag Angelique direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden