Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Alvin

AlvinOver Alvin

Van jongs af wist ik wat ik wilde gaan doen later "als ik groot was": met mijn teken en ontwerp talent de kost verdienen! Na een tweetal studies als reclame tekenaar en grafisch vormgever heb ik een tiental jaar ervaring opgedaan bij diverse ontwerp bureaus. Waarna ik in januari 2014 als fulltime illustrator/vormgever voor mezelf ben begonnen.

Bij mij kunt u dan ook niet enkel terecht voor illustraties en strips maar ook voor grafisch ontwerp van o.a. logo's, huisstijlen, posters, uitnodigingen en ander drukwerk. Ruim ervaring heb ik in het maken van visuals en opmaak voor magazines.

Dit is wat mij onderscheid van andere illustratoren of grafisch ontwerpers. Ik beheers beheers beide disciplines tot in de puntjes. En heb me ontwikkeld in zowel analoge technieken zoals potlood en aquarel verf maar ook in alle digitale technieken, dit om me zo breed mogelijk te kunnen presenteren....

Uitstekend
3 beoordelingen
Alvin

Expertisegebieden:

 

Portfolio

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

 

Vraag Alvin direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Alvin, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
(3 van 3)

 

Contact

Stuur een bericht