Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

ALBERT KIEFER

Adresgegevens

1e Lambertusstraat 13
5921 JR Venlo

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

VISUELE OVERTUIGINGSKRACHT
Ideeën en gedachten zichtbaar maken; dat is de kern van mijn werk als visual designer en impression artist. Heeft u een innovatief idee voor een product of dienst maar kunt u het niet laten zien omdat het nog niet bestaat? Of is het moeilijk te verwoorden? Wilt u de geschiedenis laten herleven of een complex proces snel uitleggen? Ik maak voor u de juiste, krachtige beelden. Wat kan ik voor u doen?

Ik heb bijna dertig jaar ervaring met pakketten als Adobe Illustrator en diverse 3D software. Met Photoshop werk ik al sinds het pakket begin 90'er jaren op de markt kwam. Ik kan snel schakelen tussen verschillende programma's om de beste oplossing binnen een zo compact mogelijk tijdsbestek te realiseren. Een kleine opsomming van mijn skills:

- illustraties (zowel digitaal als met traditionele middelen)
- 3D visualisatie
- instructieve (3d) animaties
- motion design
- digitale cartografie

Portfolio

schanstoren-gracht-0-2000x1116-3.jpg

SCHANSTOREN ARCEN

Tegenwoordig herinnert slechts een kleine ruïne aan het ooit machtige bouwwerk waarvan de schanstoren van Arcen deel uit maakte. In opdracht van de gemeente Venlo maakte ik op basis van minutieus bouwhistorisch onderzoek van Hein Hundertmark een 3D reconstructie van dit imposante complex. Mijn doel met deze visuals was laten zien dat de gemeente zeer serieus bezig is met het erfgoed ook in de deelgemeenten en ik wil dat Arcen nog eens extra trots kan laten zien wat zij in huis hebben! Maak nader kennis met Arcen's digitaal herbouwde Schanstoren...
fort-st-michiel-blerick.jpg

FORT ST. MICHIEL

In de 17e eeuw bouwden spaanse legers een versterkt fort aan de oevers van de Maas bij Venlo. Na eeuwenlang als speelbal gediend te hebben van onder meer Spanje, de Nederlanden en België is dit fort begin twintigste eeuw voorgoed aan het zicht onttrokken door de bouw van de huidige Frederik Hendrikkazerne... Toen kwam het door middel van 3D visualisaties weer tot leven. En de mensen vonden het prachtig!
artist-impression.png

WONEN BOVEN WINKELS

ARTIST IMPRESSIONS Voor Erfgoud Venlo heb ik een reeks artist impressions gemaakt die een sfeer schetsen van wonen boven winkels. Hierbij is het niet zozeer de bedoeling een perfect kloppend beeld te maken maar een sfeer te creëren hoe een toekomstige binnenstad zou kunnen uitzien als deze weer meer bewoond zou worden. Met aan de achterzijdes van de bekende en minder bekende winkelstraten (zoals hier de Vleesstraat in Venlo) mooie stadstuintjes, prikkelend groen en kleurig bloeiend. Aan de voorzijdes levert het vooral een beeld op van de levende binnenstad, ook na sluitingstijden.

DEJATECH HEATER

Soms raakt een visual nèt niet de kern van wat u wilt laten zien. U moet bijvoorbeeld een complex mechanisch proces uitleggen of u wilt in een ondoordringbaar gebouw laten zien waar zich welke functies bevinden. Dit is het terrein waarop een mooie heldere 3D animatie uitkomst biedt. Dat hoeft overigens niet altijd fotorealistisch te zijn. Ook heel informatieve schematische animatiefilmpjes kunnen hier een prima hoofdrol in spelen.

Vraag Albert direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden