Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Abby

Abby Scholman
Over Abby

Ik verzorg graag het uiterlijk van jouw communicatie; zowel digitaal als drukwerk. Hierin zijn natuurlijk tal van vormen mogelijk. Digitaal kun je denken aan websites, presentaties, whitepapers, content voor social media, enzovoorts. Gedrukte uitingen zijn bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers, posters of boeken. Uiteraard maak ik ook logo’s & huisstijlen, iconen en infographics. 

Als je al een huisstijl hebt, pas ik die op deskundige wijze toe op nieuwe uitingen, zodat deze naadloos aansluiten. Als er nog geen huisstijl is en je wilt dat wel, dan maak ik dat graag voor je in orde. Ik leg dan meteen alle componenten netjes vast in een huisstijlhandboek, ook wel brand book genoemd. Hierin staan onder andere de codes van het kleurenpalet en de gebruikte lettertypes.

Ik wist al snel dat ik in de creatieve industrie wilde werken. Tijdens mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum Rotterdam specialiseerde ik me in grafische vormgeving. Ik zocht de verdieping...

 

Portfolio

Beeldmerk ‘Zet Kanker Buitenspel’
Loading.

Logo voor 'De Stadspedagoog'
Loading.

One pager website 'Flatfish Software Solutions'
Loading.

Iconenset voor online community
Loading.

Lesprogramma 'Het eiland van...'
Loading.

PowerPoint voor SMWR
Loading.

 

Vraag Abby direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Studio Serif
0620223853
KvK-nummer: 76441334