Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Account Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Sales Medewerker Gezocht in Amsterdam

Opdracht ID: 49141

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12-10-2021
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 12-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance sales medewerker voor een tijdelijke opdracht. Als sales medewerker ben je continu in gesprek met beleggers/verhuurders die bij ons een aanvraag doen om te verhuren.

Heb jij een vlotte babbel, spreek je goed Engels en ben jij service gericht? Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Jij bent verantwoordelijk voor:
  • Telefonisch behandelen van inkomende aanvragen van beleggers/verhuurders om een woning te verhuren
  • Opvolgen van sales pipeline
  • Closen van deals

Werktijden
Een werkdag is bij ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30.

Kantoor
Ons kantoor zit gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam

Interesse? Reageer direct!

Freelance accountmanagement opdrachten

Marketing koffie merk

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Wij zoeken voor ons koffie merk een partij die door middel van marketing of account management onze producten kan verkopen aan horeca bedrijven en aanverwanten.

Account manager

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Over Ons: Wij zijn een servicegericht agency dat Facebook Ad-accounts levert aan diverse klanten. Momenteel bedienen we 80 klanten, maar onze groei is exponentieel. Binnen 5 maanden streven we ernaar om ons klantenbestand uit te breiden naar 800. Onze klanten hebben diverse vragen over onze service, technische aspecten en moeten regelmatig hun accounts opwaarderen (top-ups). De…

Communicatief sterke Accountmanager gezocht!

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een accountmanager die in contact kan staan met onze klanten voor ons marketingbureau. Je bent het aanspreekpunt via whatsapp, telefoon, email en zoom en je bent goed in het tevreden stellen van klanten. Mocht dit interessant klinken voor je dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken!

Accountmanager

Geplaatst: 27-12-2023
Beste freelancers, Voor ons marketing bureau zoeken we vanwege sterke groei naar een aantal Nederlandse accountmanagers. Ben jij op korte termijn beschikbaar, of ken jij iemand die hier geschikt voor is? Stuur me dan even een berichtje. Naast klantcontact sta je ook in contact met de media buyers en video graaf over de Facebook ads campagnes. Voor meer info stuur me gerust een bericht.

Accountmanager/vertegenwoordiger in de branche verhuizen

Geplaatst: 22-09-2023
Beste freelancers, Ik ben voor mijn website op zoek naar een accountmanager/vertegenwoordiger die precies weet hoe je een b2b opzet tussen mijn website en verhuisbedrijven/organisaties. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan contact op en dan plannen we een call in.

Commercieel Value Manager bij neWings

Geplaatst: 11-09-2023
Commercieel Value Manager bij neWings Maak het verschil met neWings en laten we samen de kracht van entrepreneurs vrijzetten als katalysator voor een betere wereld! Wie zijn wij? neWings is meer dan een bedrijf; het is een beweging, een community voor en door entrepreneurs. Wij begrijpen de complexiteit van de ondernemersreis en bieden daarin deskundige begeleiding. Bij ons vinden zij een netwerk…

Communicatie / Marketing leads

Geplaatst: 16-08-2023
Hoi! We zijn op zoek naar iemand die ons één á twee dagen per week kan ondersteunen bij de communicatie (content websites, mailings) en het genereren van marketing leads. We hebben een programmeur en sales medewerker voor je klaar staan om je te ondersteunen in al jouw ideeën. We zijn een klein bedrijf met een kantoor op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk. Hybride werken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht