Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Smile! Hoofdkraan.nl in 2020

Dit is ons beeld van Hoofdkraan.nl in 2020. We schrijven dit zodat wij en onze gebruikers weten waar we aan werken en waar we naartoe gaan.

Wat doen we

Hoofdkraan.nl is er voor ondernemers. Ondernemen is onze passie. Bij ons kun je terecht voor het uitvoeren van allerlei klussen in de zakelijke dienstverlening. Of je nu tijdelijk extra teamleden zoekt, of een specifieke klus wilt uitbesteden, bij ons zit je goed. Een nieuwe huisstijl, een website, of een vertaling, bij ons ben je aan het juiste adres om de perfecte freelancer te vinden. Deze freelancer werkt via ons veilige online platform, waardoor de betaling vlekkeloos verloopt.

Wat is ons doel

Duizend bedrijven zijn begonnen dankzij of met actief gebruik van Hoofdkraan.nl. Wij maken het zo makkelijk om een bedrijf te beginnen en te laten groeien dat er maar liefst 1.000 extra startups zijn ontstaan.

Waarom wij elke dag met een smile op ons gezicht naar kantoor gaan

Wij houden van ondernemers! Of je nou voor jezelf werkt of een bedrijf runt, wij vinden het leuk!
Maar ondernemen is moeilijk. We willen ondernemen makkelijker maken door online hulp goed bereikbaar te maken. En dat ook nog in een veilige omgeving, want zorgen heb je als ondernemer al genoeg.
Wij dromen ervan om 1.000 bedrijven te helpen starten door actief gebruik te maken van Hoofdkraan.nl. Ook dromen we van onze grote ruimte in Amsterdam waar ondernemers komen om te werken, koffie te drinken en ideeën te smeden. In deze ruimte is ook ons kantoor.

Hoe willen we onze doelen bereiken

Onze doelen bereiken wij door onze geweldige website, dat is ons product. De website is tevens ons visitekaartje: helder en makkelijk te gebruiken. Door feedback te vragen aan gebruikers, verbeteren we de site continu. Ondernemers hebben een geweldige ervaring en vinden ons onmisbaar voor het uitbesteden van klussen. Zij blijven steeds terugkomen. De site en de communicatie met de site doet je glimlachen. Daarnaast geven we offline een geweldige service. E-mails worden binnen 30 minuten beantwoord en wij hangen de telefoon pas op als uw vraag beantwoord is. Freelancers zijn betrokken bij de site en discussiëren mee over onderwerpen en geven elkaar tips als in een online community.

Wie zijn wij

Wij zijn een klein team en werken vanuit het hart van Amsterdam.

  • Wij willen winnen! Wij maken de beste site voor ondernemers en nemen geen genoegen met een tweede plaats.
  • Doe het! Wij maken de site elke dag een beetje beter op basis van feedback van gebruikers. Daarnaast testen we constant wat wel werkt en ook wat niet werkt.
  • Eigenwijs of eigenzinnig? Wij zijn er trots op dat we dingen op onze eigen manier doen. Innovatief en onconventioneel.
  • No guts, no glory! Wij hebben het lef om iets nieuws te doen. Door onze eigenwijsheid en lef gaat er ook wel eens iets mis, maar dat is oké.
  • Smile! Werken is leuk want wij werken aan onze passie. We nemen onszelf niet te serieus en houden ook van voetballen en vrijdagmiddagborrels.

Elke dag bespreken we in 7 minuten de statistieken van de vorige dag, wat er goed gaat en wat we kunnen verbeteren. Ons hele team doet hierin mee. We monitoren continu de key statistieken, klanttevredenheid, succesvolle matches, aantal nieuwe aanmeldingen, kosten en opbrengsten. Alle processen in het bedrijf vertalen zich in getallen. Wij volgen die nauwgezet op grote schermen in het kantoor. Zij helpen ons om beslissingen te maken.


Merk; hoe kent heel Nederland ons

We zijn de site in Nederland waar ondernemers en freelancers elkaar ontmoeten. We zijn bekend en er wordt vaak over ons geschreven in de media. Wij schrijven ook veel over de markt voor ondernemers, over outsourcen over freelancen, signaleren trends en praten met de pers hierover.

Wij geloven met name in mond-tot-mond reclame. Door het geweldig te doen, vertellen mensen het door. Daarnaast vertellen we veel over onze methodes aan anderen en de pers en creëren zo publiciteit. We hebben een luchtige tone of voice.

Teruggeven

We hebben het geluk dat wij dit kunnen doen en willen graag wat terugdoen. We werken op de 1/1/1/ manier. 1% van onze tijd, 1% van ons product en 1% van onze winst is bestemd om iets terug te geven.