Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. .NET
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Zelfstandig Programmaatje in VB.NET Opleveren (CSV Inlezen)

Opdracht ID: 50552

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 30 mrt
Reacties: 3
Locatie: Hazerswoude Rijndijk, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 4 apr
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die een opzetje kan maken van een zelfstandig programmaatje (in VB.NET?) dat een CSV bestand in kan lezen, vervolgens op een bepaalde locatie documenten gaat zoeken, die documenten kopieert naar een nieuwe locatie.

De unieke waarden die gezocht moeten worden, moeten soms gecombineerd worden uit 2 cellen. Bijvoorbeeld in cel A1 staat 'unieke bestandsnaam' en in cel A2 staan revisieletters als 'B'. Gecombineerd krijg je 'unieke bestandsnaam B'.

Vereiste is dat ikzelf uiteindelijk de broncode kan lezen in Visual Studio en zo nodig kan aanpassen en verder kan ontwikkelen.
Ik ben geen softwareschrijver, maar de basis dingen kan ik redelijk volgen. Ik heb nu geen tijd om het allemaal uit te zoeken. Ik verwacht dat het voor een ervaren iemand zo gepiept is.

Om het wat uitdagender te maken: elke uniek bestandsnaam dat gezocht moet worden heeft een bepaalde categorie. Die categorieën zijn dan submapjes op de nieuwe 'verzamel' locatie.

Bied een prijs aan waar je bovenstaand voor wilt maken, bevalt de samenwerking uiteindelijk, dan kunnen we het programmaatje misschien verder uitbouwen op regiebasis. Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

.NET freelancers die hebben gereageerd (3)

Amro
Amro
30-03-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.4
Johannes
Johannes
30-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
30-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance .NET developer opdrachten

Freelance C# Dot Net Developer Gezocht

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Ben jij op zoek naar een freelance opdracht in een gemoedelijk bedrijf met een gezellige Brabantse sfeer? Ga dan aan de slag als freelance C# Developer bij ons bedrijf. Wat ga je doen? In ons gezellige productiebedrijf liggen er ook bij ons mooie technische uitdagingen te wachten op jou. We zijn op zoek naar een freelancer voor een langdurige samenwerking waarbij we jou alle flexibiliteit…

.NET Core Blazor Server App Extension

Geplaatst: 26 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Extension of a .NET Core Blazor Server App to support specific CRUD operations on a Azure hosted SQL Server. Development includes a number of extensions to the DB tables and specific rendering of query results in the UI. Interesse? Ik zie jullie reactie graag in het Engels tegemoet.

Back-end Developer .NET Core voor Online Registratiesysteem

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancer, Wij zijn een bureau voor digitale innovatie en IT-services. We zijn op zoek naar een freelance back-end developer (.NET Core): Voor een greenfield project waarbij we de bouw van een online registratiesysteem / verhuursysteem realiseren, zoeken we naar extra capaciteit voor een periode van 3 maanden met een inzet van minimaal 32 uur per week, waarbij de kans op een verlenging…

Freelance .NET Core Developer met Kennis van Chatbots

Geplaatst: 27-07-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance .NET Core developer met kennis van chatbots. Ervaring met het Microsoft Bot Framework en/of Microsoft LUIS zijn erg welkom. Initiële samenwerking voor 3 maanden met een grote kans op verlenging en herhaalde inzet. Marktconform tarief Werken kan vanuit huis! Ben jij de (echte freelance) developer die wij zoeken? Reageer dan via Hoofdkraan…

Senior .Net Developer met Sitecore Ervaring

Geplaatst: 12-02-2021
Beste freelancers, Bij een project, waarbij een cliënt portal van een financiële dienstverlener geschikt moet worden gemaakt voor een uitrol naar het buitenland, komen we nu expertise tekort met name op .NET vlak. De omgeving bestaat uit API’s, een onderliggende SQL Server database, een mobile app en een Sitecore platform die met elkaar gekoppeld zijn. We komen graag in contact met…

SSO met Azure Active Directory Integreren

Geplaatst: 18-06-2020
Beste freelancers. Wij willen voor een bestaand webbased programma de authenticatie regelen via Azure AD. Dit ook om Single Sign On te realiseren. Wij hebben echter geen ervaring hiermee en om tijd te besparen zoeken we een freelancer die ons hiermee kan helpen, d.w.z. dat die de koppeling met Azure kan inrichten om bovenstaande te realiseren. Wie kan ons helpen?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht