Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vindbaarheid op Verschillende Talen Instellen

Opdracht ID: 52709

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 9 mrt
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 23 mrt
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben problemen met zoekopdrachten op onze merknaam. Hierbij komt onze Engelse homepage in de zoekresultaten naar voren wanneer er gezocht wordt op de merknaam. Ondanks dat de zoekopdracht uit Nederland komt en alle browser instellingen op NL staan.

Op deze WordPress / Elementor website staat reeds een Polylang Plugin geïnstalleerd welke bepaalde hreflang tags genereert. Hetzelfde geldt voor Yoast. De gratis versie staat op de website geïnstalleerd waarbij wij de hreflang tags niet kunnen bewerken.

Wij hebben zelf al geprobeerd om handmatige hreflangs toe te voegen om dit te beïnvloeden, maar dit heeft tot nu toe niet tot het gewenste resultaat geleid. Daarnaast hebben we ook meermaals al geprobeerd om de Nederlandse homepage opnieuw te laten indexeren. Echter heeft dit ook geen resultaat opgeleverd.

Graag komen wij in contact met iemand die hier verstand van heeft en ervoor kan zorgen dat;
- De Nederlandse bezoekers de Nederlandse homepage in Google krijgen te zien;
- De Belgische bezoekers ook de Nederlandse homepage in Google krijgen te zien;
- De overige bezoekers de Engelse website krijgen te zien in Google.

PS: uurprijs is niet leidend. Het gaat erom dat het probleem wordt opgelost.

Ik hoor graag van jullie.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (4)

Hans
Hans
09-03-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
14-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Nick
Nick
17-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
09-03-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

SEA of SEO freelance opdrachten

Wij zoeken een Seo Specialist

Geplaatst: 27 mrt
Beste Lezers, Wij zijn op zoek naar een ervaren SEO-specialist die ons kan helpen bij het optimaliseren van onze website. Wij zoeken iemand die verantwoordelijk gaat zijn voor het verbeteren van onze zoekmachine rankings en het vergroten van het organische verkeer naar onze website. Je hebt een diepgaande kennis van SEO en bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Je weet hoe…

SEA Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Wie zoeken we? Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met Google Ads en social media advertising en je kunt met rapportages laten zien wat het resultaat is geweest van je huidige of voorgaande campagnes. Je bent pro-actief in het optimaliseren van campagnes en bepaalt a.d.h.v. concurrentie en zoekwoordenonderzoek wat een goede strategie zou zijn. Je begrijpt dat de kosten…

SEO Specialist Gezocht

Geplaatst: 17 feb
Beste freelancers, We hebben een tool ontwikkelt waardoor je zelf een keuzehulp kunt samenstellen en op je website kan plaatsen. De keuzehulp geeft productadvies op maat en helpt je websitebezoekers het juiste product voor hun situatie/behoefte te kiezen. Een gebruiker krijgt advies door het beantwoorden van een aantal vragen. De tool en het domein zijn recent gelanceerd. SEO specialist Om organisch…

Ervaren Google Ads Specialist

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een Google ads specialist die ruime ervaring heeft, snel kan schakelen en alle certificaten heeft. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

SEA Specialist voor Campagnes (Tuinbranche)

Geplaatst: 10 feb
Beste freelancers, Voor ons team zijn we op zoek naar een gedreven SEA Specialist (op project basis). Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en monitoren van kwalitatief hoogwaardige advertising campagnes, met name Google en Social Ads. Als SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor het inrichten van krachtige en rendabele campagnes die ons bedrijf helpen groeien. Vanuit…

SEO en SEA Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een SEO/SEA specialist die maandelijks onze website kan optimaliseren en ons kan helpen met Ads e.a. online marketingactiviteiten voor een vast bedrag per maand. Over ons Wij maken al meer dan 25 jaar boeken op maat voor grote namen en A-merken.  Interesse? Dan horen we graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht