Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Traprenovatie adviseur

Opdracht ID: 55107

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 18 mei
Reacties: 0
Locatie: Rotterdam en/of Utrecht, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 18 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Wij zijn een organisatie voor traprenovaties en Interieurbouw, een jong, dynamisch bedrijf en willen bijdragen aan de verbetering van het leef genot van onze klanten.
We geloven dat alles begint bij een goede basis. De basis van elke dag is het huis waar je woont.
Verbeter je basis en je verbetert je leef genot.

We houden van kennis delen, waarde toevoegen en goed advies geven.
We gaan niet voor goedkoop, afrafelen of het snelle geld. Een bedrijf met karakter. Dat willen we zijn.

Welke karakters vinden we dan belangrijk?

#1 recht voor zijn raap
#2 bouwen is vertrouwen
#3 passie en vakmanschap
#4 hardlopers
#5 delen is vermenigvuldigen
#6 100% tevredenheid

Groei:
We zijn hard aan het groeien en daarom willen we ons team graag uitbreiden met 2 zelfstandige adviseurs. Regio Rotterdam/Den Haag en regio Utrecht.

Verantwoordelijkheden:
Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van consumenten. Dit doen middels een prettig gesprek bij de mensen thuis. Je bent gericht op service en vindt het normaal dat je altijd meer geeft dan dat je vraagt. Je vindt het leuk om met mensen te praten en ze enthousiast te maken over onze kwalitatieve producten. Je bent gewend om het verschil te maken voor de consument die meestal 2-3 traprenovatie bedrijven laat komen om te vergelijken. Je vraagt altijd netjes om de order en snapt dat een echte verkoper pas zijn kwaliteiten kan laten zien als de klant eerst "nee" zegt.
We zijn een (steeds grotere) concurrent aan het worden van de 3 grootste partijen in Nederland en daar zijn we trots op. Help je mee?

Verdiensten zijn op basis van een uurtarief (40-60 euro) in combinatie met een commissie per verkochte traprenovatie en/of op basis van alleen commissie.

De werktijden zijn flexibel in te plannen aan de hand van jou beschikbaarheid, waarvan 1-2 avonden of op zaterdag wel noodzakelijk is voor de consumenten die altijd van 9 tot 5 werken. Dit kan wekelijks verschillen.
Onze afspraken bellers plannen aan de hand van jou agenda de afspraken in.

Ben je in het bezit van een auto, laptop/Ipad en een dosis zelfvertrouwen? Reageer dan direct en wellicht ben je straks ook onderdeel van de familie.
We zien je reactie graag tegemoet.

Freelance verkoper opdrachten

Interim recruiter

Geplaatst: 23 mei
Opdrachtomschrijving Taken en verantwoording voor de opdracht - Voeren van geplande en ongeplande telefonische afspraken met zij-instromers die interesse hebben in een omscholingstraject van Strevon met bijhorende werkplek. - Voeren van fysieke intake gesprekken met zij-instromers. Hierbij maak je een profiel bij de kandidaat en presenteer je de mogelijkheden qua omscholing en werkplek. - Tijdens…

Sales persoon gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Word jij onze next-level sales pro? We zoeken een gedreven persoon om adverteerders te werven voor ons magazine. Sluit je aan bij ons team en help bedrijven schitteren in ons blad! U kunt gelijk aan de slag. De opdracht heeft geen deadline. De opdracht hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden.

Afspraakzetters gezocht!

Geplaatst: 8 feb
B2B afspraakzetters gezocht! Beste freelancers, ik zoek naar meerdere Nederlandse appointment setters die op korte termijn beschikbaar zijn. Het betreft afspraken zetten met bouwbedrijven voor onze diensten, dus B2B-marketing. Je kan daarbij snel doorstromen naar de rol van closer en verder zijn de voordelen oa: ?Goede verdiensten ?Tijden zelf indelen ?Werken vanuit huis Bij interesse, stuur me gerust…

Sales Specialist

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Over de functie Als ZZP'er Account Manager Vastgoed bij Huurbieding.nl ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leads en klanten binnen het commerciële vastgoed in jouw provincie. Het beheren van een uitgebreid commercieel vastgoednetwerk is voor de  opdracht ZZP'er Account Manager Vastgoed cruciaal; zonder dit netwerk is…

Docent Retail

Geplaatst: 24-11-2023
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken

Geplaatst: 19-10-2023
Vacature: ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken Locatie: Tiel Ben jij een gedreven verkooptalent met een passie voor het genereren van leads en het leggen van het eerste contact met potentiële klanten? Heb je affiniteit met software-oplossingen en wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën aanbiedt aan de dierengeneeskundige sector? Dan is…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht