Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Trainer TMAP-training

Opdracht ID: 53291

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 29 jun
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 29 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste trainers,

Wij zijn op zoek naar een ervaren freelance TMAP-trainer voor een trainingsproject van 3 dagen eind augustus begin september.

Als trainer ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige TMAP-training . TMAP (Test Management Approach) is een gestructureerde aanpak voor het testen en beheersen van softwareontwikkeling. We zijn op zoek naar een trainer met diepgaande kennis en ervaring in het vakgebied, die in staat is om deelnemers te begeleiden en te inspireren.

De ideale kandidaat heeft:

Uitgebreide ervaring met TMAP en softwaretesten
Sterke communicatie- en presentatievaardigheden
Het vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen
Ervaring met het trainen van diverse groepen, variërend van beginners tot gevorderden
Flexibiliteit en aanpassingsvermogen om aan te sluiten bij de behoeften van de deelnemers
Locatie en andere details kunnen worden besproken met de geselecteerde kandidaat.

Indien je interesse hebt in deze freelance TMAP-trainer positie, ontvangen we graag een overzicht van jouw relevante ervaring en een korte motivatie waarom je geschikt bent voor deze rol.

We kijken uit naar jouw reactie.

Opdrachten in dezelfde categorie

App ontwikkelen

Geplaatst: 10:45
Beste freelancers, Ik zou graag een app willen die elke dag 1 Melding moet geven om een foto te maken op een bepaalde manier je hoeft hem niet te kunnen uploaden je hoeft alleen een melding te krijgen om een foto te maken. Bijvoorbeeld: maak een foto voor een boom met 1 been en stuur hem dan door naar je beste vriend of vriendin. meer hoeft er niet te gebeuren je hoeft geen camera er in te bouwen…

Kleine klusjes: loodgieterswerk, vlonderreparatie, tegelwerk

Geplaatst: 18 sep
Hi, Here’s a list of the things we need help with in our apartment. Can someone help with some or all of them? 1, Take up tile in upstairs bathroom. Assess extent of damage. If not as far as bath, go ahead and clean, prepare and re-tile. If it extends as far as bath, let us know a quote for redoing whole floor and replacing bathtub. 2, Mend rotten supports on deck (about 5 need doing ) Re-treat…

Psycholoog / Behandelaar / Gedragsdeskundige tbv forensische

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, We zoeken een ervaren psycholoog en behandelaar voor de ondersteuning van onze forensische cliënten. Ga je een uitdaging niet uit de weg en weet jij ondanks gereserveerdheid toch resultaat te boeken? Dan zijn we op zoek naar jou en gaan we graag het gesprek met je aan om er achter te komen of we een match zijn. Je bent een behandelaar met een sterk gevoel van eigen identiteit,…

Structuurjunkie

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Voor mijn praktijk ben ik op zoek naar een structuurjunkie. Kan jij systemen, orde creëren en workflows opzetten? Dit kan vanuit huis gedaan worden.  Stuur dan een berichtje!

Excel programma voor begeleidings trajecten

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Een Excel programma waarin kolommen voor naam is, begindatum traject, eind datum traject, Factuur gestuurd, Aanvraag Wia, Einde Wachttijd, Taalles, Factuur, verlenging en opmerking is. Het Excel programma moet 7 dagen van te voren aangeven dat de datum in de kolom einde traject verloopt dmv pop-up of kleur. Trajecten moeten wel verwijderd kunnen worden zonder dat kolommen scheef…

Afmaken van powerpoint

Geplaatst: 13 sep
Beste freelancers, Wie kan mij helpen een powerpoint presentatie af te maken, liefst morgenochtend (woensdag ) samen afmaken is voor opening van kleine tentoonstelling over kunst a.s vrijdag. I.v.m. mijn dyslexie lukt het me niet. 

Aluminium sloepen ontwerpen/tekenen

Geplaatst: 11 sep
Beste Freelancers, Wij zijn een watersportbedrijf dat zich specialiseert in snelvarende sloepen/boten. We zoeken een tekenaar die samen met ons wil werken aan een uniek en snel ontwerp sloep, die wij vervolgens voorzien van de nieuwste technieken en snufjes. We hopen snel van je te horen!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht