Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Opdracht ID: 52581

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 feb
Reacties: 1
Locatie: Huizen, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency.

Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen van de campagnes te begrijpen en creative concepten te ontwikkelen die de boodschap effectief overbrengen naar de doelgroep van de klant.

Jouw taken:
1. Het bedenken en creëren van creative concepten voor TikTok advertenties die overeenkomen met Brand guidelines en marketingdoelstellingen.
2. Het schrijven van scripts en briefings.
3. Onderzoek doen naar trends in de branche en inzichten in de doelgroep om creative kansen te identificeren en datagedreven beslissingen te nemen.
4. Samenwerken met creators en editors om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de gewenste kwaliteit en guidelines.

Vereisten:
1. (+) Minimaal 1-3 jaar ervaring in social media marketing (een + voor tiktok). (NIET VEREIST)
2. Je bent bekend met de laatste TikTok trends, en weet hoe je de producten van onze klanten op een creatieve manier in de kijker kan zetten. Je hebt oog voor detail, een vlotte pen en een goed gevoel voor humor.
3. Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, met het vermogen om effectief ideeën te communiceren aan ons team en de klanten.
4. Diepgaande kennis van TikTok als platform en de advertentiemogelijkheden.
5. (+) Dagelijkse TikTok gebruiker
6. Vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken in een snel en deadline-gedreven omgeving.
7. Sterke aandacht voor detail.

Dit is een remote positie, dus hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden. 

Denk jij dat je ons team kan versterken? En ben je gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en meer uit jezelf te halen? Stuur ons dan nu een bericht!

Het budget en/of salaris bespreken we graag in een meeting samen met jou!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (1)

Rik
Rik
21-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance online marketing opdrachten

Facebook marketeer

Geplaatst: 30 nov
Beste freelancers, Ik zoek een Facebook en Google marketeer welke een startups in de reisbranche gespecialiseerd op singlereizen kan helpen.

Marketeer gezocht voor meubelmakerij

Geplaatst: 12 nov
Hallo, Ik ben Tjalling op de Hoek en heb een meubelmakerij en wil graag door groeien. Hiervoor heb ik iemand nodig die mij helpt om meer opdrachten te krijgen. Ik maak en verkoop eiken tafels en meubels op maat in het noorden van Nederland Opdrachten kunnen vanuit mijn website  (site wordt momenteel vernieuwd). Facebook pagina Marktplaats advertenties Mond tot mond

Ondernemingsplan e-commerce webshop

Geplaatst: 27 nov
Hallo, Ik heb een idee voor een webshop waarop ik kleding verkoop. Graag wil ik starten met dropshipping. Ik ben op zoek naar iemand die in deze wereld thuis is. Om kledingmerken en fabrikanten te contacteren en een samenwerking voor te stellen, moet ik dus een helder en overtuigend ondernemingsplan kunnen voorleggen. Ik zoek iemand die dit plan voor mij kan uitwerken. Bedankt! Groeten Lies

Hubspot specialist

Geplaatst: 23 okt
Beste freelancers, Hubspot specialist gezocht. Een jaar geleden zijn we begonnen met het inzetten van Hubspot binnen onze marketingafdeling. Hier bedienen we 4 verschillende merken (b2c en b2b). We zoeken een freelancer die ons kan helpen om Hubspot beter te integreren. Het gaat hierbij om een het begeleiden van het marketingteam in het gebruik van Hubspot (bij voorkeur op locatie in Apeldoorn) in…

Les in vloggen

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij met mijn bedrijf kan leren vlogs te maken met mijn IPhone en deze te leren plaatsen op social media. Daarnaast mij wegwijs te maken op de socials. Graag zou ik face te face werken. Ik kom uit Zuid-Holland dichtbij Zeeland.

Hulp bij publicatie gedichten bundel

Geplaatst: 18 sep
Hallo iedereen! Ik heb mijn eerste autobiografische gedichtenbundel: ''onweersbui van hoop''  geschreven en recent uitgebracht. ik wil graag zo veel mogelijk bereik creëren. Ik ben op zoek naar iemand die serieus onderzoek doet naar/hoe/wat/waar ik zo veel mogelijk geïnteresseerde mensen kan vinden en ik daardoor dus beduidend meer ga kunnen verkopen. Eigenlijk kort…

GA4 expert gezocht

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers.  Ik ben op zoek naar iemand die weet  waarom de data in de velden totale inkomsten en aankoopopbrengst leeg blijven in GA4 terwijl de E-commerce aankopen wel geladen worden?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht