Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Opdracht ID: 52581

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20-02-2023
Reacties: 1
Locatie: Huizen, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21-02-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency.

Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen van de campagnes te begrijpen en creative concepten te ontwikkelen die de boodschap effectief overbrengen naar de doelgroep van de klant.

Jouw taken:
1. Het bedenken en creëren van creative concepten voor TikTok advertenties die overeenkomen met Brand guidelines en marketingdoelstellingen.
2. Het schrijven van scripts en briefings.
3. Onderzoek doen naar trends in de branche en inzichten in de doelgroep om creative kansen te identificeren en datagedreven beslissingen te nemen.
4. Samenwerken met creators en editors om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de gewenste kwaliteit en guidelines.

Vereisten:
1. (+) Minimaal 1-3 jaar ervaring in social media marketing (een + voor tiktok). (NIET VEREIST)
2. Je bent bekend met de laatste TikTok trends, en weet hoe je de producten van onze klanten op een creatieve manier in de kijker kan zetten. Je hebt oog voor detail, een vlotte pen en een goed gevoel voor humor.
3. Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, met het vermogen om effectief ideeën te communiceren aan ons team en de klanten.
4. Diepgaande kennis van TikTok als platform en de advertentiemogelijkheden.
5. (+) Dagelijkse TikTok gebruiker
6. Vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken in een snel en deadline-gedreven omgeving.
7. Sterke aandacht voor detail.

Dit is een remote positie, dus hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden. 

Denk jij dat je ons team kan versterken? En ben je gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en meer uit jezelf te halen? Stuur ons dan nu een bericht!

Het budget en/of salaris bespreken we graag in een meeting samen met jou!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (1)

Rik
Rik
21-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance online marketing opdrachten

Meta ad specialist gezocht voor job marketing

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een meta ad expert met een overtuigende track record die gespecialiseerd is in job marketing campagnes en ijzersterk is in data. Wat heeft de campagne opgeleverd? Waar liggen kansen? Etc. De ad visuals en copy krijg je aangeleverd. Het gaat puur om performance. Budget is in overleg en afhankelijk van de campagne. 

Creatieve tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, We zoeken een tekstschrijver voor het opstellen van een aantal vacature teksten voor een horecabedrijf.

Freelance Google Ads Specialist gezocht

Geplaatst: 13 jun
Beste freelancers, Voor 2 lopende Google Ads accounts ben ik op zoek naar een Google specialist die een aantal zaken kan controleren/instellen. De accounts lopen al enige tijd en zijn gekoppeld aan 2x WordPress (WooCommerce) webshops. Een aantal zaken zijn echter niet (juist) ingesteld, waardoor de accounts niet optimaal performen: -Conversion tracking/tags -Audience list en sources issues -Re-marketing…

Marketing expert voor ecommerce merk in de wielersport niche

Geplaatst: 23 mei
Beste professional, Mijn naam is Mika Westenberg, de oprichter van een fiets accessoires merk, wat ik 2,5 jaar geleden ben begonnen. Het hoofdproduct betreft een op Nederlands bodem gemaakt fietsophangsysteem. Dit product is uniek en ontwikkeld met een engineer. Daarnaast zijn er recent extra accessoires toegevoegd, om de LTV te verhogen. Door mijn achtergrond in productontwikkeling is het ophangsysteem…

(Job) Marketeer IT sector

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar marketeers die ervaring hebben met het online adverteren naar deze specifieke doelgroep: IT. Interesse gebied: Data Science en Machine learning. Deze groep is mijn target. Het mag uiteraard wel wat breder worden ingesteld, maar zo heb je in ieder geval een duidelijk kader. De opdracht is, het promoten van online vacatures via de social kanalen en via linkedin,…

Ervaren copywriter gezocht (Expert Level)

Geplaatst: 1 mei
Hey mijn naam is Jelte-Pier Wij zijn op zoek naar een part time copywriter die zich wil aansluiten bij het ** team Wij zijn een jong E-commerce bedrijf in de supplementen Niche. Met momenteel een klein team van 6 mensen internationaal, 400+ Trustpilot reviews en een redelijk groot klantenbestand zijn wij flink aan het uitbreiden. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die goede headlines…

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht