Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Opdracht ID: 52581

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 feb
Reacties: 1
Locatie: Huizen, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21 feb
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency.

Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen van de campagnes te begrijpen en creative concepten te ontwikkelen die de boodschap effectief overbrengen naar de doelgroep van de klant.

Jouw taken:
1. Het bedenken en creëren van creative concepten voor TikTok advertenties die overeenkomen met Brand guidelines en marketingdoelstellingen.
2. Het schrijven van scripts en briefings.
3. Onderzoek doen naar trends in de branche en inzichten in de doelgroep om creative kansen te identificeren en datagedreven beslissingen te nemen.
4. Samenwerken met creators en editors om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de gewenste kwaliteit en guidelines.

Vereisten:
1. (+) Minimaal 1-3 jaar ervaring in social media marketing (een + voor tiktok). (NIET VEREIST)
2. Je bent bekend met de laatste TikTok trends, en weet hoe je de producten van onze klanten op een creatieve manier in de kijker kan zetten. Je hebt oog voor detail, een vlotte pen en een goed gevoel voor humor.
3. Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, met het vermogen om effectief ideeën te communiceren aan ons team en de klanten.
4. Diepgaande kennis van TikTok als platform en de advertentiemogelijkheden.
5. (+) Dagelijkse TikTok gebruiker
6. Vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken in een snel en deadline-gedreven omgeving.
7. Sterke aandacht voor detail.

Dit is een remote positie, dus hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden. 

Denk jij dat je ons team kan versterken? En ben je gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en meer uit jezelf te halen? Stuur ons dan nu een bericht!

Het budget en/of salaris bespreken we graag in een meeting samen met jou!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (1)

Rik
Rik
21-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance online marketing opdrachten

Marketing Specialist voor exclusieve buitenkeukens

Geplaatst: 22 mrt
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar een marketing expert met ervaring op het gebied van exclusieve producten om onze producten in de Europese markt te zetten. Het betreft exclusieve design buitenkeukens.  Het gaat om een deeltijd opdracht in overleg. Er is budget beschikbaar om campagnes op te zetten. Het is ook mogelijk om op basis van een fee te werken voor elke lead. Het gaat hierbij om…

CRO Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij advies kan geven op het gebied van CRO voor het verbeteren van de website. Graag een expert op dit gebied met bewezen resultaten.

Marketing Freelancer voor Ecommerce Platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Onze start-up is een e-commerce platform waar webshop eigenaren gemakkelijk plug-ins en tools kunnen vergelijken en een offerte kunnen aanvragen voor een website of webshop. Wij zijn op zoek naar een marketing medewerk(st)er die campagnes bedenkt en online reclame maakt voor onze website. De opdracht is ongeveer 10 uur werk, daarna regelmatig (bijvoorbeeld 15 uur per maand). Bij…

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Geplaatst: 13 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten,…

Content Marketeer Gezocht in Lemmer

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Voor een organisatie actief in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een content marketeer. Uren in overleg, werken op locatie (zowel op kantoor, als bij klanten). Omgeving Lemmer, Friesland. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Meewerken aan onze maandelijkse campagnes - Beheren social media kanalen (plaatsen, reageren etc.) - Visuals maken en editen, foto's / video's,…

Online Marketing voor Joodse Community

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht