Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Theatergroep zoekt ervaren regisseurs

Opdracht ID: 54677

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 26 feb
Reacties: 0
Locatie: Kampstuk 23 Huissen
Laatst gewijzigd: 26 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze theatergroep is voor haar theaterproducties in het komend theaterseizoen op zoek naar een gedreven en ervaren regisseur. De regisseur met wie wij graag samenwerken, heeft niet alleen een goede kijk op het toneelspel, maar ook originele ideeën voor de invulling van de decors waarin wordt gespeeld.
De theatergroep brengt, naast de jeugd- en kinderproducties, jaarlijks twee voorstellingen in het eigen sfeervolle Theater.

In de maanden december en januari staat traditiegetrouw een grote spelersgroep van ons op de planken met een familievoorstelling voor jong en oud.
Succesvolle familievoorstellingen die de laatste jaren voor volle zalen zijn gespeeld, zijn de hilarische en muzikale voorstellingen.
De repetities van de familievoorstelling beginnen op 9 april van 2024. Er wordt wekelijks gerepeteerd op de dinsdagavonden in ons eigen theater van 20:00 tot 22:00.

Gepassioneerde regisseurs die een mooie uitdaging zien in het regisseren van de familievoorstelling kunnen vóór 17 maart 2024 hun motivatie en cv sturen.

Opdrachten in dezelfde categorie

Handelsaccount Facebook ontkoppelen

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Facebook account koppelen aan een Instagram account zodat je kan adverteren. Let op er is een ander handelsaccount aan gekoppeld die we niet verwijderd krijgen. Graag spoed klus. Groetjes

Interim projectondersteuner sociaal domein

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor een overheidsorganisatie in de regio Roosendaal (Noord-Brabant), zijn wij op zoek naar een interim Projectondersteuner voor het sociale domein voor 24-32 uur per week. Start is zo snel mogelijk en duurt naar verwachting tot einde van het jaar. Wat ga je doen Als Interim Projectondersteuner ondersteun je de beleidsmedewerkers van het sociaal domein voor o.a. WMO en Jeugdzorg.…

Op zoek naar decorateur op oproepbasis in Amsterdam

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Op zoek naar een decorateur, woonachtig in Amsterdam. Opdracht: omgeving (winkel) inrichten in thema. Kan zelfstandig werken, werkt op een trap/ steiger ivm hoogte (beide in bezit van ons)

Ervaring met Piggy spaarsysteem

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Voor onze WooCommerce webshop maken we gebruik van Piggy zodat klanten punten kunnen sparen. We willen graag de mogelijkheid dat klanten hun punten ook via de webshop kunnen inwisselen. Dat kun nu alleen op locatie. Wie heeft hier ervaring mee en hoeveel tijd verwacht je daarvoor nodig te hebben?

Evenementenbeveiliger

Geplaatst: 26 mrt
Wij zijn opzoek naar evenementen/festival beveiligers. Functie eisen: Je bent in het bezit van grijze pas/ blauwe pas of bereid deze te behalen op (eigen kosten). ZZP of loondienst. Woonachtig in een straal van 50 km vanaf Amsterdam. Soort dienstverband: Tijdelijk Screeningsvragen: Bent je in het bezit van je grijze/blauwe pas? Opleiding: MBO (Gewenst) Werklocatie: Fysiek

B2B Afspraakzetter

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die “koud” bouwbedrijven op kan bellen voor ons marketingbureau. Het betreft afspraken zetten met geïnteresseerde bedrijfseigenaren die ik vervolgens kan gaan opvolgen, met als doel hier samenwerkingen uit te halen. Part-time werken is ook mogelijk, bijvoorbeeld 10u of 15u per week, + Werk vanuit huis + Tijden zelf indelen Bij interesse, stuur me…

Aanpassen indicator op Tradingview

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Pinescript aanpassen in tradingview. Zorgen dat de gegeven signalen met een bepaalde aantal wordt gegeven per trend. Script wordt gebruikt voor een Renko chart. Daarnaast dienen er enkele input correct te worden geplot. Budget € 500,-. incl BTW Ik heb zelf het een en ander gemaakt. Echter wordt het te complex voor mij om enkel de correcte signalen te tonen. Ik gebruik Renko…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht