Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Test Engineer voor Sitecore Applicaties

Geplaatst op:
9 juli 2020 17:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
PHP
Opdracht ID:
44138
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 60 tot 80 p.u.
Locatie:
Waddinxveen, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Op dit moment zijn wij op zoek naar een freelance test engineer met ervaring in het testen van Sitecore applicaties. Je draagt bij aan een grootschalig platform waarbij de organisatie goed gebruik maakt van CI/CD en waardoor zij met kleine deployments een zeer korte time-to-market bereikt. In dit proces speelt test automation een grote rol maar is er tegelijk behoefte aan een test engineer die meer de nadruk legt op het functioneel testen.

Wij bieden je graag:
 • Verantwoordelijkheid over de functionele tests van een vooruitstrevend platform.
 • Flexibiliteit wat betreft werktijden.
 • Vanuit huis werken.
 • Een opdracht voor 3 maanden met grote kans op verlenging.

Waar je aan gaat werken:
 • Het testen van functionaliteiten in Sitecore voor zowel beheerders als bezoekers.
 • Het testen van de flow, functionaliteiten en output van een applicatie funnel.
 • Je neemt actief deel aan standups en refinements en wordt op die manier betrokken bij product-risico analyses, planning en status van PBI’s.

Wat we in jou hopen te vinden:
 • Ervaring met het testen van Sitecore applicaties.
 • Kennis van test automation is een absolute pré.
 • Ervaring met testcoördinatie.
 • Je weet hoe je testen systematisch op meerdere browsers en omgevingen kan uitvoeren en hebt hiervoor ervaring met BrowserStack.
 • Je legt testresultaten, bugs en suggesties zodanig vast dat de ontwikkelaars deze kunnen oppakken.
 • Je bepaalt mede de teststrategie waarmee alle soorten testen (functioneel, systeem, unit, etc.) zoveel mogelijk op elkaar worden afgestemd.
 • Minimaal 36 uur per week beschikbaar.
 • Op (zeer) korte termijn beschikbaar.

Bij interesse ontvang ik graag je meest recente CV en een indicatie van je beschikbaarheid en uurtarief.

Hopelijk tot snel!

P.S.: Beste recruiter, intermediair, detacheerder of andere (tussen)partijen / aanbieder van expertise in binnen- en buitenland, wij zijn ervan overtuigd dat we zelf in staat zijn om een samenwerking aan te gaan met een freelancer en verzoeken jullie dan ook vriendelijk om jullie hulp niet bij ons aan te bieden.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

PHP Programmeur met Symfony Kennis Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een PHP-programmeur die thuis is in Symfony en ons kan helpen om wijzigingen in ons huidige portal aan te brengen en een upgrade uit te voeren van de huidige versie 3.4 naar versie 4.    Ben jij degene die ons hierbij kan helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
14 aug
Programmeren in C onder Linux
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die ervaren is met het programmeren in C onder Linux. Het betreft het omzetten van een door mij geschreven PHP script naar C.    Het script start 8 threads die vanuit de main wachten op aansturing. Deze checkt elke minuut (via een simpel configuratiebestand) of er een actie…
10 aug
Freelance PHP en Laravel Programmeur Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn een Ontwikkel Club en programmeren verschillende oplossingen voor onze klanten. Momenteel zijn wij zoekende naar een PHP / Laravel ontwikkelaar.    Dit betreft een doorlopende klus voor langere termijn. Wij verwachten dat er ca. 4 tot 20 uur per week werk is voor verschillende projecten. Je kunt je…
4 aug
Programmeur met Voetbalkennis voor Kansspel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een programmeur en iemand die verstand heeft van gokken op voetbal. Ik heb een software systeem gevonden dat er voor zorgt dat ik dagelijks 3000 voetbal weddenschappen plaats, de uitslag, verlies / winst krijg ik aangeleverd in een excel bestand met 5/8 kolommen met data.    Bij elke weddenschap…
3 aug
Programmeur voor API Connectie naar Boekhoudprogramma
Beste freelancers,    Graag willen wij een API koppeling naar het boekhoudprogramma Visma eAccounting laten maken. We hebben al API's liggen naar andere boekhoudprogramma's, dus er ligt al een voorbeeld hoe het snel aangesloten kan worden. Een pré is iemand die al met Visma iets gedaan heeft of wat kennis daarvan heeft, of…
23 jul
Slideshow van Website Aanpassen met PHP
Beste freelancers,    Op onze website www.***.nl hebben wij onderaan de homepage een slideshow.  Deze slideshow loopt in random volgorde en daarom zie ik veel dezelfde foto's voordat er een nieuwe komt, dus die wil ik in volgorde laten lopen. Wellicht is dat een kleine instelling in het php bestand, die ik met advies ook zelf kan…
23 jul
Freelance Moodle Programmeur Gezocht
Beste freelancers,    We zoeken een freelance programmeur die ons kan helpen bij het opzetten en onderhouden van een Moodle omgeving. We hebben een uitgebreide wensenlijst klaar die we bij interesse zullen toesturen.    We zien jullie reacties graag tegemoet.
20 jul