Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Telefonische Acquisitie voor Accountmanagers in MKB

Opdracht ID: 16299

Budget: € 25 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 17-06-2014
Reacties: 1
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-06-2014
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

In verband met onze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een freelance professional die op langere termijn onze accountmanagers kan ondersteunen d.m.v. het telefonisch maken van afspraken.

Projectomschrijving
Wij zijn als bureau werkzaam in webdesign en zoekmachineoptimalisatie binnen het midden en groot MKB. We focussen op ons op het leveren van maatwerk en werken voor partijen die een serieuze partner zoeken om hen op lange termijn te helpen hun positie op internet te verstevigen en te behouden. We leveren zodoende hoogwaardige dienstverlening op maat.

We werken momenteel voor zo’n 300 klanten en willen dit aantal gestaag laten groeien. Zodoende komen we graag in contact met nieuwe potentiële klanten, onder meer door deze telefonisch te benaderen. Hierbij is het niet zozeer de bedoeling zo snel mogelijk zoveel mogelijk partijen te bellen, maar per lead een minuutje de tijd te nemen even hun website en vindbaarheid te bekijken om daar je gesprek op aan te passen. Dit is een wat andere benadering dan ‘standaard’ call centers hanteren die telefoontjes een stuk leuker maken, maar je wel moet liggen. Wij hebben hier zelf uitgebreide ervaring mee dus kunnen je hierin trainen en adviseren. Het is niet nodig om vooraf uitgebreide kennis van ons vakgebied te hebben.

Je werkt samen met 2 van onze collega’s die je in het begin zullen begeleiden met het opstarten en je continue kunnen begeleiden waar nodig. Je kunt in overleg zelf bepalen wanneer je werkt en of je dit bij ons op kantoor in Utrecht of op vanaf eigen locatie doet. Het is wel de bedoeling dat je gemiddeld minimaal zo’n 5 afspraken per week kunt maken. Daarnaast vinden we het belangrijk voldoende contact te hebben. Dit kan fysiek, maar ook via Skype e.d.

Projectduur
Onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel
We zijn een bureau gevestigd in het noorden van Utrecht, gespecialiseerd in de realisatie en optimalisatie van websites en SEO. Ons vaste team (5 personen) werkt dagelijks samen met een groepje vaste freelance partners. Dat bevalt wederzijds uitstekend. Samen bedienen we momenteel zo’n 300 klanten. Onze focus ligt op het op langere termijn begeleiden van relaties die hun online positionering willen verbeteren. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door kwaliteit en maatwerk.

Vergoeding
Marktconform. In overleg per uur of per afspraak.

Eisen voor deze opdracht
- Je kunt een geldige KvK inschrijving overleggen
- Je kunt een geldige VAR-verklaring overleggen
- Je kunt voldoende tijd investeren om in ieder geval gemiddeld 5 afspraken in de week te maken (er is geen maximum)
- Je hebt ervaring met telefonische acquisitie
- Je hebt enige affiniteit met internet, webdesign en SEO. Technische en gedegen kennis is niet nodig, maar enige algemene kennis van het vakgebied wel.

Aanvang
Per direct

Interesse
We zien je reactie graag tegemoet. Graag vernemen we in ieder geval:
- Vanaf wanneer je beschikbaar bent
- Hoeveel uur in de week je verwacht beschikbaar te kunnen maken voor ons
- Waarom jij bij uitstek geschikt bent om deze vacature in te vullen

Marketing freelancers die hebben gereageerd (1)

Daniel
Daniel
17-06-2014
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance marketing opdrachten

Online Marketing Specialist

Geplaatst: 27 apr
Beste freelancers, Online Marketing Specialist gezocht Wij zoeken een Online Marketing Specialist die ons kan ondersteunen met de marketingactiviteiten, zowel voor onze klanten als voor ons bedrijf. Wij ontwikkelen en verzorgen online campagnes voor mediabureaus en adverteerders die kinderen, jongeren, jongvolwassenen & ouders in de Benelux willen bereiken. Onze klanten zijn A merken in de entertainmentindustrie…

Opstellen van marketingplannen en evenementenplanning

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelance marketeer met expertise in het opstellen van marketingplannen en evenementenplanning om een uitgebreid plan te ontwikkelen voor een urban straatvoetbal evenement in Marrakesh, gericht op het aantrekken van grote sponsoren. De freelancer moet strategieën bedenken om de zichtbaarheid van het evenement te vergroten en de waarde propositie voor…

Sales Specialist (B2B)

Geplaatst: 4 apr
Gezocht: Sales Specialist (B2B) De uitdaging: Ben jij een Sales Specialist die ons team wil versterken? Als Sales Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten. Jouw missie? Het genereren van nieuwe leads en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Over ons: Nestors Create is een ambitieuze start-up in de design- en marketingsector met een unieke twist. Wij streven ernaar…

Bedrijven benaderen

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers Ik ben op zoek naar iemand met een goed communicatief vermogen die bedrijven kan benaderen voor samenwerking. Het is flexibel werken. Voor meer info of interesse, stuur een berichtje. 

Marketing/communicatie medewerk(st)er

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een marketing/communicatie medewerk(st)er voor 20 uur per week. Je taken bestaan uit: • Ondersteunen van Marketing/Sales manager bij het realiseren van projecten richting partners en dochterondernemingen. • (Mede) opzetten, begeleiden van commerciële activiteiten. • (Mede) opzetten en plannen van het marketing beleid. • (Mede) realiseren van catalogi,…

Schrijven van mijn ondernemingsplan

Geplaatst: 7 mrt
Hallo allemaal, Ik ben een ondernemingsplan aan het schrijven voor het zlf (zelfstandigen loket Flevoland) Ik heb best wel al veel gedaan. Mijn plan gaat over paardencoaching en energetisch werk. Wie zou me daarin willen helpen? Budget 200

E-mail handtekening

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Ik zou graag een handtekening willen laten maken voor in mijn mail.  incl. Socials en logo. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht