Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Teksten Schrijven voor Voice-over van VvE App

Opdracht ID: 45130

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-10-2020
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21-10-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze nieuwe website, die wij in hoofdzaak willen voorzien van animaties met voice-over (dus geen teksten meer), zoeken wij voor de voice-over voor de diverse animaties een tekstschrijver.

Wij zijn een VvE beheerder en verzorgen uitsluitend het technisch beheer. De techniek is wat wij leuk vinden, de financiële administratie doen we niet. Alleen doen waar wij goed in zijn, het planmatig onderhoud aan gebouwen coördineren, schilderwerk, een nieuw dak, energetische verbeteringen et cetera. Daar zijn wij goed in. Wij begrijpen eigenlijk niet dat VvE beheerders het administratieve en technische verantwoord samen kunnen doen, je kan toch niet in beide onderdelen goed zijn?

Naast planmatig onderhoud doen wij ook het dagelijks onderhoud. Staat de lift stil, is er lekkage of is de verlichting van het trappenhuis uitgevallen; wij verzorgen het herstel hiervan. Dit hebben wij eenvoudig gemaakt door hiervoor een app te laten maken. Met onze app kunnen leden van onze VvE’s, waarvoor wij het technisch beheer verzorgen, een reparatie verzoek indienen of een sleutel en/of een naamplaatje aanvragen.

Naast het VvE beheer verzorgen wij ook bouwbegeleiding voor particulieren, investeerders en VvE’s. Indien de kozijnen vervangen moeten worden, een uitbouw of een totale verbouwing; wij verzorgen het gehele proces.

Wij denken wel dat er enige kennis nodig is van VvE’s of onderhoud van gebouwen? Het gaat in eerste instantie om 5 animaties.
1) Technisch beheer t.b.v. de landingspagina. Ik denk aan een korte en pakkende animatie van 30 sec.
2) Animatie dagelijks beheer 60 sec.
3) Animatie Planmatig onderhoud 60 sec.
4) Animatie Bouwbegeleiding 60 sec.
5) Animatie uitleg gebruikershandleiding app 30-60 sec.

Lijkt je dit iets? Dan horen we graag van je.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Roxanne
Roxanne
16-10-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Marike
Marike
16-10-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Eric
Eric
16-10-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Helen-Rose
Helen-Rose
16-10-2020
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Speech Schrijven voor Bruiloft

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een indrukwekkend speech kan schrijven voor de bruiloft van mijn nichtje. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Tekstschrijver voor Dierenartikelen Webshop

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede tekstschrijver voor een nieuwe webshop in hondenartikelen. Geen zakelijke teksten, maar leuke, enthousiaste en aansprekende teksten. SEO proof is een must. Interesse? Reageer direct!

Teksten voor Social Media van Interieur Stylist

Geplaatst: 6 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een freelance tekstschrijver die ervaring heeft in het schrijven van pakkende content voor verschillende sociale media kanalen. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Moederdag Nieuwsbrief Maken voor Wasgeurtje

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij verkopen wasgeurtjes en zijn met spoed op zoek naar een leuke tekstschrijver die voor ons een leuke moederdagactie kan schrijven met als doel om zoveel mogelijk bezoekers vanuit mailchimp naar onze landingspagina te sturen.  Ben jij de juiste persoon die zowel goede tekst kan schrijven maar ook een goede lay-out in mailchimp? En heb je vandaag of morgen tijd? Dan hoor ik…

Feedback van Editor voor Coming of Age Roman

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Ik ben zojuist klaar met het schrijven van een coming of age roman (291 pagina's) en ben daarom op zoek naar een goede editor. Van hem/haar verwacht ik niet dat hij/zij alle spel,- taal,- en stijlfouten eruit vist, maar ik ben juist op zoek naar jouw feedback. Hierbij vind ik het belangrijk dat je werkervaring hebt bij een uitgeverij. Verder is het een pre dat je veel leest…

Redigeren van Sprookje voor 14 April

Geplaatst: 1 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professioneel en betaalbaar kinderboeken-redacteur. Het gaat in de aanvang om het redigeren van 6400 woorden, met behoud van de ziel. Ik werk altijd met een proefstukje, dat klinkt niet erg sympathiek, maar ik heb in de loop der jaren slechte ervaringen gehad met redacteuren en veel geld verspeeld. Pleister op de wonde: ik ben zelf redacteur en ken het klappen…

Kartonboekje van 10 Pagina's Aanvullen met Tekst

Geplaatst: 1 apr
Beste freelancers, Ik heb een ontwerp voor een kartonboekje van slechts 10 pagina's. Het storyboard is al uitgewerkt door middel van afbeeldingen. Ik zoek alleen nog een professionele schrijver/schrijfster die deze pagina's kan opvullen met kleine stukjes tekst. De doelgroep is 0-3 jaar dus het liefst enkele zinnen per pagina. Denk aan verhaaltjes als Gonnie & Gijsje. De boekjes worden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht