Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Social Media Marketeer Gezocht Linkedin voor 5 Websites

Opdracht ID: 49121

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11-10-2021
Reacties: 6
Locatie: Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 12-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een 5 tal website zijn wij op zoek naar een social media marketeer die ons kan helpen met website beter zichtbaar te maken.
De websites zijn gericht op:
  • overheid (lokaal, provinciaal en landelijk)
  • basisscholen, voortgezet onderwijs
  • consumenten op zoek naar coaching en bewuste leefstijl
 
Het gaat om 5 verschillende websites, waarvan er twee al in de lucht zijn en drie om te beginnen als een heel eenvoudige WP one pager opgezet zullen worden.
De social media kanalen die we willen inzetten betreffen deels professioneel Linked-in maar ook op consumentgericht, graag willen we dit verder bespreken en ons laten adviseren door de marketeer.
 
We hopen een freelancer te vinden die deze week nog kan beginnen of in ieder geval zo snel mogelijk. Heb je interesse? Reageer dan nu!

Social media managers die hebben gereageerd (6)

Rik
Rik
11-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Jasper
Jasper
11-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Folkert
Folkert
11-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
George
George
11-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Minaxi
Minaxi
11-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Daniyal
Daniyal
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance social media opdrachten

Social Media & Content Specialist

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een projectenbureau en wij zijn voor onze eigen organisatie, op zoek naar een social media ondersteuning. Bijdragen aan meer zichtbaarheid en unieke, consistente uitstraling. We zijn gevestigd in de stad in Rotterdam. De functie is dan ook in combinatie op locatie en buiten kantoor. Je zult ook af en toe foto's moeten maken, voor je story. Het gaat om promoten op instagram,…

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA! In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. JOUW FUNCTIE Als Social Media…

Verhogen aantal volgers en Meta adverteren

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online social media marketeer, die het aantal volgers van onze accounts kan verhogen (met echte unieke volgers). Daarnaast starten van een social media advertentie campagne

Social Media Campagne expert

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Wij maken vegetarische en veganistische bitterballen. Wij zijn opzoek naar iemand die de meta campagne kan optimaliseren.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht