Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Social Media Content Creator Gezocht

Opdracht ID: 52074

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25 nov
Reacties: 8
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 30 nov
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de Facebook & Instagram pagina's van onze (nieuwbouw)projecten zoeken wij een freelancer die wekelijks creatieve berichten kan maken (1-2 berichten per week) en plaatsen (tekst schrijven + visual opmaken in huisstijl van het project). We hebben een budget van € 150- tot €300,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid berichten, jouw ervaring en portfolio.

Wij denken graag mee en leveren input aan, maar hebben helaas geen tijd om de content zelf te maken en plaatsen. We zoeken iemand die snel kan schakelen, creatief en foutloos schrijft, zelf met verrassende ideeën komt en meedenkt over de contentstrategie. Kortom: iemand die ons ontzorgt en verrast!

Ben jij de freelancer die we zoeken? Samen kunnen we kijken naar een geschikt project waar jij ook enthousiast van wordt.
We komen graag in contact!

Social media managers die hebben gereageerd (8)

Max
Max
25-11-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
25-11-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Anke
Anke
25-11-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Diana
Diana
25-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
joelle
joelle
25-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
25-11-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jos
Jos
29-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Oran
Oran
30-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance social media opdrachten

Video Professional Gezocht voor Review

Geplaatst: 17:05
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die het leuk vindt om voor de camera te staan om producten te promoten. De video komt op Facebook en Instagram. In dit geval mag je een kussen promoten. Het gaat om een video van max. 1 minuut. Het is een soort review. Je krijgt minimaal € 250 en het kussen t.w.v. € 95 cadeau. Interesse? Reageer direct!

Allround Communicatie Professional Gezocht (8 uur pw)

Geplaatst: 16:45
Beste freelancers, Ben jij goed thuis in de (be)leefwereld van jongeren? Kennen Instagram, TikTok en YouTube geen geheimen voor je? Zet jij jouw communicatie kennis en ervaring graag in voor jongeren in Den Haag? Lees dan snel verder! Over ons Schulden en geldstress hebben grote persoonlijke en maatschappelijk consequenties. Schulden onder jongeren en jongvolwassenen zijn een toenemend maatschappelijk…

Facebook Advertentie Specialist Gezocht

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Ik ben onlangs gestart met een bedrijf; specialist in medische hulpmiddelen. Bij interesse stuur ik de website door. Graag zou ik een advertentie(s) op facebook in Nederland en België willen plaatsen. Hiervoor ben ik op zoek naar een specialist aan wie ik dat kan uitbesteden. Hierbij kan en wil ik graag de afbeelding(en) en tekst voor aanleveren om zoveel mogelijk advertentiebudget…

Grafisch Vormgever voor Social Media Posts

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Gezocht: een Grafisch ontwerper die bereidt is enkele social media posts te ontwerpen voor 2 verschillende ondernemingen waaronder een grand café en een online webshop dierensnacks. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Social Media voor Onderneming Den Haag

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Als startende ondernemer wil ik mijn onderneming graag de aankomende periode op zoveel mogelijke manieren zichtbaar maken voor mijn klanten. Mijn onderneming zal zich (binnen nu en 2 maanden) voornamelijk bezig houden met verkoop van uitsluitend biologische producten in het segment superfoods, gedroogd fruit, voedingssupplementen. Dit zal op basis van B2B gebeuren. Ik ben daarom…

Facebook en Instagram Store Opzetten

Geplaatst: 16 sep
Beste freelancers, Wie helpt ons de Facebook en Instagram store opzetten? Kleine collectie, Lightspeed webshop en 4 talen. Hoor jullie graag en in overleg of we dit via feed doen of handmatig.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht