Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEO Tekst Schrijven voor Website (Taxibedrijf)

Geplaatst op:
6 maart 2015 12:09
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
18652
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 100
Locatie:
Nijmegen, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik wil graag dat u SEO tekst schrijft voor mijn website. Het betreft een taxi website. Klanten moeten vooral gelijk willen reserveren of bellen. Het gaat om ongeveer 10 tot 15 pagina's met relatief weinig tekst.
Een doel is ook zoekwoorden in de tekst te gebruiken voor betere vindbaarheid. Mij budget is 50 tot 100 euro. Wat ik verwacht is een concrete, aantrekkende tekst met doel om klanten te werven.

Kunt u mij hiermee helpen? Graag hoor ik van u.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Annemiek Annemiek 07-03-2015
referentiesterren
1 referentie
Marije Marije 06-03-2015
Steffen Steffen 06-03-2015

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO voor Webshop in Luxe Interieur Accessoires
Beste freelancers,    Voor een net gelanceerde webshop in luxe interieur accessoires ben ik opzoek naar iemand die onze SEO resultaten naar het volgende niveau kan tillen.    De on page SEO is al gedaan net zoals een zoekwoorden onderzoek, maar een review en optimalisatie kan zeker geen kwaad. Verder moet vooral het off page gedeelte…
18 mei
Online Marketeer voor een Adwords Campagne
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer marketeer die zo nu een dan een advertentie op kan zetten voor nieuwe producten het is niet veel. Het moeten krachtige advertenties zijn. Zo heb ik nu een desinfectie zuil/paal die jij voor mij moet promoten.    Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 mei
SEO en Content Creation Website B2B
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die mijn website kan updaten op het gebied van SEO, tevens het verzorgen van wekelijks blogs en content tbv Twitter.    Ik heb een website gericht op bedrijven waar ik mijn dienstverlening aanbied op het gebied van bedrijfsadvies, interim management en financieringen. Deze website is…
14 mei
SEO Teksten voor Website Evenementen Sector
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekstschrijver voor het schrijven van SEO teksten van onze nieuwe website.  Het gaat om een nieuw project voor de evenementen sector; theaters en podia.    Ik zou graag een offerte ontvangen en kijk uit naar je voorstel.
13 mei
SEO en SEA Expert voor CV Installatie Bedrijf
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die ons gaat helpen met SEO en SEA. Wij zijn een CV installatie bedrijf in Amsterdam.    We zoeken met name iemand voor wie alle Google omgevingen geen geheimen kent. Het ligt voor de hand dat deze freelancer certificaten heeft van Google en aantoonbare succesvolle ervaring.    Ben…
13 mei
Ervaren Google Shopping Specialist gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren freelance Google Shoppingspecialist die ik voor verschillende projecten kan inzetten.    De juiste freelancer heeft veel ervaring en is geen starter, iemand die dagelijks met Google Shopping werkt en alle ins en outs kent.     Graag zie ik jullie reacties tegemoet,…
13 mei
SEO Specialist voor Diverse Webshops
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een online marketing freelancer (SEO en SEA specialist) voor onze webshops. Het gaat vooral om Google Adwords. De belangrijkste shop verkoopt erotische artikelen. Graag zie ik iemand die hier ervaring mee heeft.    Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.
11 mei