Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Copywriting Leadwebsite over Kozijnen

Opdracht ID: 46409

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 01-02-2021
Reacties: 5
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 03-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij een handige schrijver, is je kennis op het gebied van SEO up-to-date,  kun je goed zelfstandig werken en jezelf motiveren? Dan kom ik graag met jou in contact.

Ik ben op zoek naar iemand die landingspagina's kan ontwikkelen met SEO vriendelijke teksten voor een leadwebsite binnen de kunststof kozijnen branche. 

Ik verwacht van jou
  • Zoekmachine vriendelijke teksten van 3000 - 3500  woorden per landingspagina
  • Je krijgt toegang tot de website om te teksten volledig zelfstandig te plaatsen en de pagina's op te maken (inclusief beeldmateriaal)
  • Je leest jezelf goed in en schrijft informerende en wervende teksten die maximaal relevant zijn aan de zoekopdracht 
  • Je hebt voldoende skills om attractieve en converterende landingspagina's op te maken
  • Het liefst (enige) ervaring met enigzins vergelijkbare projecten zodat je weet wat werkt en wat niet werkt
  • Je bent betrouwbaar en accuraat
  • Je hebt affiniteit met bouwgerelateerde onderwerpen en het lijkt je leuk je te verdiepen in het onderwerp kunststof kozijnen 

De aanpak
In eerste instantie wil ik starten met ongeveer 25 landingspagina's gericht op plaatsnaam/regio. Wanneer de basis is gelegd met de 25 regiopagina's zal de focus verlegd worden naar algemenere onderwerpen zoals type kozijnen, de diverse merken, montage, isolatiewaarden, besparingen etc.

Het is de doelstelling dat er maandelijks circa 5 van deze uitgebreide pagina's geschreven, geplaatst en geoptimaliseerd worden. Dit voor een periode van minimaal 1 jaar of een langere periode. 

Heb je interesse?
Dan ontvang ik graag  jouw prijsopgave voor de 5 volledig geoptimaliseerde pagina's per maand via Hoofdkraan.nl, wanneer jouw aanbod mij aanspreekt zal ik dezer dagen contact opnemen voor een kennismaking.
 

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (5)

Marcel
Marcel
01-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
George
George
01-02-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Marieke
Marieke
01-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Robin
Robin
01-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Vincent
Vincent
03-02-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8

SEA of SEO freelance opdrachten

Adwords Specialist gezocht

Geplaatst: 28 nov
Beste AdWords Specialist Freelancers, Wij zijn een marketingbedrijf dat trots is op het leveren van uitstekende resultaten voor onze klanten gedurende 10 jaar. Vanwege de groeiende vraag naar onze diensten zijn we op zoek naar een gemotiveerde AdWords specialist om ons team te versterken. Functie: AdWords Specialist Freelancer. Uurtarief: €25 per uur. Verantwoordelijkheden: - Beheren en optimaliseren…

SEA specialist

Geplaatst: 27 nov
We are looking for a SEA specialist who can help us making our current campain(s) more tactical en efficient. Before we hire we would like to speak to a personal candidate by phone.

SEA Specialist gezocht!

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor compleet nieuw start-up ben ik op zoek naar een specialist die mij kan helpen met SEA. Opdracht kan later evenetueel uitgebreid worden met SEO en LinkedIn campagnes.

Expert op het gebied van SEO/linkbuilding gezocht

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een expert op het gebied van SEO/linkbuilding. Deels doen we wij veel zelf op pagina- en contentniveau maar linkbuilding is niet onze specialiteit. Er zit veel kaf tussen het koren op dit gebied, maar wij zoeken een professionele freelancer met verstand van zaken op het gebied van linkbuilding.

SEA specialist gezocht

Geplaatst: 9 okt
Beste, Wij zoeken een slimme en creatieve SEA-specialist die onze SEO specialiste terzijde kan staan. Ook graag ervaring met bijv. Linkedin campagnes, zodat we af en toe ook actief en slim kunnen adverteren. 

SEO/content specialist voor SEO website

Geplaatst: 9 okt
Hallo, wij zijn een producent in de industrie en zoeken per direct een junior SEO/Content Specialist (max 2 jaar ervaring) voor een klus van 20 uur in de eerste fase. We starten met 6-8 uur voor het goedzetten van alle SEO titels op de NL site inclusief intern hyperlinken. Na een tussentijdse korte evaluatie van onze kant, doen we de andere talen. We zoeken geen bureau, maar een freelancer/ZZP’er…

Linkbuilding manager - participatie

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Ben jij een ervaren linkbuilder? Iemand die begrijpt wat het effect is van kwalitatieve backlinks op de vindbaarheid van een website? Iemand die ervaring heeft met het realiseren van links én die zelf ondernemend is? Dan ben jij de fit voor ons! Wij zijn een linkbuilding bureau uit Nederland, wij leveren backlinks aan verschillende bedrijven in heel Europa. Met ons eigen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht