Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
1 februari 2021 09:45

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Groningen, Groningen
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Marketing & Communicatie
Subcategorie
SEO/SEA
Opdracht ID
46409

SEO Copywriting Leadwebsite over Kozijnen

350 tot 1000 Groningen, Groningen (5) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
1 februari 2021 09:45
Categorie
Marketing & Communicatie
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ben jij een handige schrijver, is je kennis op het gebied van SEO up-to-date,  kun je goed zelfstandig werken en jezelf motiveren? Dan kom ik graag met jou in contact.

Ik ben op zoek naar iemand die landingspagina's kan ontwikkelen met SEO vriendelijke teksten voor een leadwebsite binnen de kunststof kozijnen branche. 

Ik verwacht van jou
  • Zoekmachine vriendelijke teksten van 3000 - 3500  woorden per landingspagina
  • Je krijgt toegang tot de website om te teksten volledig zelfstandig te plaatsen en de pagina's op te maken (inclusief beeldmateriaal)
  • Je leest jezelf goed in en schrijft informerende en wervende teksten die maximaal relevant zijn aan de zoekopdracht 
  • Je hebt voldoende skills om attractieve en converterende landingspagina's op te maken
  • Het liefst (enige) ervaring met enigzins vergelijkbare projecten zodat je weet wat werkt en wat niet werkt
  • Je bent betrouwbaar en accuraat
  • Je hebt affiniteit met bouwgerelateerde onderwerpen en het lijkt je leuk je te verdiepen in het onderwerp kunststof kozijnen 

De aanpak
In eerste instantie wil ik starten met ongeveer 25 landingspagina's gericht op plaatsnaam/regio. Wanneer de basis is gelegd met de 25 regiopagina's zal de focus verlegd worden naar algemenere onderwerpen zoals type kozijnen, de diverse merken, montage, isolatiewaarden, besparingen etc.

Het is de doelstelling dat er maandelijks circa 5 van deze uitgebreide pagina's geschreven, geplaatst en geoptimaliseerd worden. Dit voor een periode van minimaal 1 jaar of een langere periode. 

Heb je interesse?
Dan ontvang ik graag  jouw prijsopgave voor de 5 volledig geoptimaliseerde pagina's per maand via Hoofdkraan.nl, wanneer jouw aanbod mij aanspreekt zal ik dezer dagen contact opnemen voor een kennismaking.
 
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Marcel
01-02-2021
George
01-02-2021
Marieke
01-02-2021
Robin
01-02-2021
Vincent
03-02-2021

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
1 februari 2021 09:45

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Groningen, Groningen
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Marketing & Communicatie
Subcategorie
SEO/SEA
Opdracht ID
46409

Opdrachten in dezelfde categorie

Freelance SEO Specialist voor onze Homepage Gezocht
Beste freelancers,    We zoeken een freelancer die gedurende een aantal maanden de SEO van onze homepage kan gaan verzorgen en verbeteren. Wij verzorgen praktijkonderwijs voor volwassenen. Klassikaal les en begeleiding door ervaren docenten. Uiteraard kunnen wij bij interesse de link naar onze website toesturen.    Behalve kennis…
15 apr
Specifieke Google Tag Manager Tags Instellen en Uitleggen
Beste freelancers,    Opdracht: Specifieke tags/triggers instellen op een reeds ingesteld en werkend Google Tag Manager-account én mij het uitleggen (via Teams) hoe ik het daarna zelf kan doen.    Extra toelichting: voor een klant van ons hebben we een nieuwe blogomgeving gemaakt. Die willen we zoveel mogelijk doormeten.…
15 apr
Freelance (SEO) Tekstschrijver voor Lange Samenwerking
Beste freelancers,    Heb jij een passie voor schrijven en hou je van aanpakken? Dan ben jij mogelijke onze nieuwe freelance copywriter. Wij zijn op zoek naar een copywriter die voor een diverse websites (SEO) teksten wil gaan schrijven.    Heb je zin om direct aan de slag te gaan voor makelaarskantoren, B2B & B2C diensten aanbieders? Reageer…
12 apr
SEO Teksten Optimalisatie voor B2B Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Commerciële schrijver ten behoeve van lead genererende teksten.  Wij zoeken iemand met SEO ervaring die onze Wordpress website (consultancy B2B) kan herschrijven en SEO technisch kan optimaliseren en daarbij grafische elementen kan toevoegen tbv de gebruiksvriendelijkheid en tbv lead…
7 apr
Google Ads Specialist voor Website van Architect
Beste freelancers,    Ik positioneer mijn website als architect. Nu ben ik op zoek naar een online marketeer die voor mij Google Ads gaat runnen. Webbouwer is al aangesloten en teksten en zoekwoordenonderzoek loopt reeds. Ergens eind april gereed.    Ik kijk uit naar je reactie.
24 mrt
Freelance SEO Specialist voor Externe Linkbuilding
Hallo freelancers,    Voor mijn website (kozijnen) ben ik op zoek naar een SEO specialist. Ik zoek iemand die mij het werk van externe linkbuilding uit handen kan nemen met als belangrijkste doel om hogere posities in Google te behalen en daarmee mijn organisch verkeer een flinke, structurele boost te geven.    Belangrijk hierbij…
23 mrt
Freelancer voor Google Shopping Feed
Beste freelancers,    Wij zijn importeur van horeca koelingen en roestvrijstalen producten. Ik zoek iemand die voor onze webshop een Google Shopping Feed kan fixen. Heb je hier ervaring mee?    Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
23 mrt
Toon meer