Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Copywriting Leadwebsite over Kozijnen

Opdracht ID: 46409

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 01-02-2021
Reacties: 5
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 03-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij een handige schrijver, is je kennis op het gebied van SEO up-to-date,  kun je goed zelfstandig werken en jezelf motiveren? Dan kom ik graag met jou in contact.

Ik ben op zoek naar iemand die landingspagina's kan ontwikkelen met SEO vriendelijke teksten voor een leadwebsite binnen de kunststof kozijnen branche. 

Ik verwacht van jou
  • Zoekmachine vriendelijke teksten van 3000 - 3500  woorden per landingspagina
  • Je krijgt toegang tot de website om te teksten volledig zelfstandig te plaatsen en de pagina's op te maken (inclusief beeldmateriaal)
  • Je leest jezelf goed in en schrijft informerende en wervende teksten die maximaal relevant zijn aan de zoekopdracht 
  • Je hebt voldoende skills om attractieve en converterende landingspagina's op te maken
  • Het liefst (enige) ervaring met enigzins vergelijkbare projecten zodat je weet wat werkt en wat niet werkt
  • Je bent betrouwbaar en accuraat
  • Je hebt affiniteit met bouwgerelateerde onderwerpen en het lijkt je leuk je te verdiepen in het onderwerp kunststof kozijnen 

De aanpak
In eerste instantie wil ik starten met ongeveer 25 landingspagina's gericht op plaatsnaam/regio. Wanneer de basis is gelegd met de 25 regiopagina's zal de focus verlegd worden naar algemenere onderwerpen zoals type kozijnen, de diverse merken, montage, isolatiewaarden, besparingen etc.

Het is de doelstelling dat er maandelijks circa 5 van deze uitgebreide pagina's geschreven, geplaatst en geoptimaliseerd worden. Dit voor een periode van minimaal 1 jaar of een langere periode. 

Heb je interesse?
Dan ontvang ik graag  jouw prijsopgave voor de 5 volledig geoptimaliseerde pagina's per maand via Hoofdkraan.nl, wanneer jouw aanbod mij aanspreekt zal ik dezer dagen contact opnemen voor een kennismaking.
 

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (5)

Marcel
Marcel
01-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
George
George
01-02-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Marieke
Marieke
01-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Robin
Robin
01-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Vincent
Vincent
03-02-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8

SEA of SEO freelance opdrachten

Contentcreatie met SEO optimalisatie

Geplaatst: 20 jun
Voor ons bedrijf - een lead gen in de markt van woningontruiming - ben ik op zoek naar een contentschrijver die ons helpt om met onze sites de concurrentie uit het water te blazen! De opdracht is dus om een aantal templates te schrijven die SEO geoptimaliseerd zijn en dus beter gaan scoren dan de concurrentie. Binnen onze markt kunnen we een 8 tal specifieke onderwerpen/problemen omschrijven waarop…

Marketier gezocht! SEA/META/SEO

Geplaatst: 6 jun
Beste freelanvers, Wij hebben een bedrijf  in de zonnepanelen brache. Wij adverteren momenteel met Meta ads alleen wij merken dat we daar veel meer uit kunnen halen. Ook wil ik zsm met Google ads campagnes beginnen om leads te genereren. Wij hebben nog niet eerder via google geadverteerd dus ben opzoek naar iemand die binnen deze branche pakkende google campagnes kan maken en daarnaast ook onze…

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…

Website optimalisatie + seo

Geplaatst: 25 apr
Optimalisatie van woo commerce site. Waar ben ik naar opzoek? Een betere indeling + SEO schrijven www.nopbrok.nl

GOOGLE ADS & FACEBOOK ADS SPECIALIST

Geplaatst: 18 apr
Opdrachtomschrijving Wij zijn een bureau dat MKB'ers helpt met online campagnes vanuit Google Ads en Facebook Ads. Ons klantenbestand groeit snel, daarom zijn we op zoek naar specialisten die ons team kunnen ondersteunen in periodes van drukte (en die hebben we eigenlijk doorlopend). Je werk bestaat uit het onderhouden en bijsturen van de campagnes van lopende klanten binnen Google Ads en Facebook…

SEO/SEA specialist

Geplaatst: 10 apr
Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bedrijven) die voor ons de SEO en het beheren van Google Ads kan oppakken. Zou je kunnen aangeven hoeveel tijd je in de maand vrij hebt en heb je enkele voorbeelden van projecten die succesvol zijn geweest? We komen graag in contact met je!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht