Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEO Content Creator voor Vertaalbureau

Opdracht ID: 46873

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 04-03-2021
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 05-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons vertaalbureau zoeken wij een ervaren content creator met uitstekende beheersing van succesvolle SEO copywriting in de Nederlandse taal.

Wie zoeken we?
Je hebt ruime ervaring met het verhogen van website traffic door het schrijven van high-ranking SEO-artikelen op basis van een briefing die wij aanleveren. SEO content creation kent voor jou geen geheimen en je kent de laatste ins-en-outs en richtlijnen van zoekmachines.

Je denkt graag mee, bent creatief, flexibel en pro-actief. Bovendien heb je een perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Je bent minimaal enkele uren per week beschikbaar.

Interesse?
We ontvangen graag een voorstel met je tarieven, beschikbaarheid en je motivatie. Voor het schrijven van SEO landing pages werken we het liefst op basis van een flat fee. Je kunt je tarief baseren op een tekstlengte van 350-400 woorden per artikel.
We ontvangen ook graag referenties of een portfolio met aantoonbare resultaten die je in het verleden hebt behaald voor andere klanten.

We kijken uit naar je reactie via Hoofdkraan.nl

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (2)

Max
Max
05-03-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marcel
Marcel
05-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance creatief schrijven opdrachten

Ghostwriter gezocht voor interview

Geplaatst: 09:25
Wij zijn opzoek naar een schrijver / schrijfster die ons kan helpen. Het gaat om een interview met een veteraan waarbij de tekst gecontroleerd moet worden op zinsopbouw, grammatica, spellingsfouten en het moet meer een geheel / verhaal worden. Het interview is voor veteranen die in een intern nieuwbrief komt, in de toekomst zoeken wij hier een vaste schrijver / schrijfster voor. Het bestaat nu uit…

Film script uitwerken

Geplaatst: 24 jun
ik zoek iemand die mijn film script verder wil uitwerken tot een echt filmscript. ik had iemand maar die is gestopt er mee door prive omstandigheden

Ondernemingsplan

Geplaatst: 24 jun
Amsterdam 23 juni 2024 Geachte heer mevrouw, Ik ben op zoek naar een freelancer tekstschrijver of copywriter die voor m een complete ondernemingsplan wilt schrijven voor het starten van een hostel ( 30 a 40 personen ). Mijn budget €500,00 max €750,00  

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Reis/toerisme en camping- journalisten

Geplaatst: 18 jun
Voor het Interdijk Media team zoeken wij leuke reis/toerisme tekstschrijvers- journalisten(m/v) voor het maken van interviews/reportages op campings (meerdere op 1 dag/3.000-4.000 woorden p.dag) , steden (NL en Buitenland) en op beurzen (product- interviews en teksten caravans, campers, accessoires.)

Boek Editor gezocht

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik zoek een editeur die mijn boek zou kunnen nakijken. Een boek is nu af Engelstalig dus daar zou de vertaler bekend mee moeten zijn en het is fantasie dus verbeeldingskracht is belangrijk. Maar mijn vraag is ook wat de kosten zijn van rond de 75000 woorden?

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht