Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEA Specialist voor Campagnes (Tuinbranche)

Opdracht ID: 52504

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 feb
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 mrt
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons team zijn we op zoek naar een gedreven SEA Specialist (op project basis). Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en monitoren van kwalitatief hoogwaardige advertising campagnes, met name Google en Social Ads.

Als SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor het inrichten van krachtige en rendabele campagnes die ons bedrijf helpen groeien. Vanuit je kennis van SEA zal je zorg dragen voor het doelgericht optimaliseren van campagnes. Daarbij zal je nauw samenwerken met andere afdelingen om de juiste strategie te bepalen. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het monitoren van de campagnes en het bijstellen waar nodig.

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je:
* Ervaring met SEA, met name Google Ads;
* Uitstekende kennis van online marketing;
* Een goed begrip van KPI's, ROI, CTR en conversieratio's;
* Ervaring met A/B testing en andere testmethodieken;
* Goede communicatieve vaardigheden;
* Affiniteit met data en het analyseren daarvan;
* Een kritische blik en proactieve instelling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan met je CV en een korte motivatie. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (4)

Max
Max
10-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
10-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
15-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jasper
Jasper
16-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

SEA of SEO freelance opdrachten

Vindbaarheid op Verschillende Talen Instellen

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Wij hebben problemen met zoekopdrachten op onze merknaam. Hierbij komt onze Engelse homepage in de zoekresultaten naar voren wanneer er gezocht wordt op de merknaam. Ondanks dat de zoekopdracht uit Nederland komt en alle browser instellingen op NL staan. Op deze WordPress / Elementor website staat reeds een Polylang Plugin geïnstalleerd welke bepaalde hreflang tags genereert.…

SEA Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Wie zoeken we? Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met Google Ads en social media advertising en je kunt met rapportages laten zien wat het resultaat is geweest van je huidige of voorgaande campagnes. Je bent pro-actief in het optimaliseren van campagnes en bepaalt a.d.h.v. concurrentie en zoekwoordenonderzoek wat een goede strategie zou zijn. Je begrijpt dat de kosten…

SEO Specialist Gezocht

Geplaatst: 17 feb
Beste freelancers, We hebben een tool ontwikkelt waardoor je zelf een keuzehulp kunt samenstellen en op je website kan plaatsen. De keuzehulp geeft productadvies op maat en helpt je websitebezoekers het juiste product voor hun situatie/behoefte te kiezen. Een gebruiker krijgt advies door het beantwoorden van een aantal vragen. De tool en het domein zijn recent gelanceerd. SEO specialist Om organisch…

Ervaren Google Ads Specialist

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een Google ads specialist die ruime ervaring heeft, snel kan schakelen en alle certificaten heeft. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

SEO en SEA Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een SEO/SEA specialist die maandelijks onze website kan optimaliseren en ons kan helpen met Ads e.a. online marketingactiviteiten voor een vast bedrag per maand. Over ons Wij maken al meer dan 25 jaar boeken op maat voor grote namen en A-merken.  Interesse? Dan horen we graag van je.

Google Ads Specialist Gezocht

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik zoek een Google Ads specialist die mee kan kijken in een campagne en direct kan ondersteunen en verbeteringen kan maken.  Bij interesse hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht