Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEA Specialist voor Campagnes (Tuinbranche)

Opdracht ID: 52504

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-02-2023
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 02-03-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons team zijn we op zoek naar een gedreven SEA Specialist (op project basis). Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en monitoren van kwalitatief hoogwaardige advertising campagnes, met name Google en Social Ads.

Als SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor het inrichten van krachtige en rendabele campagnes die ons bedrijf helpen groeien. Vanuit je kennis van SEA zal je zorg dragen voor het doelgericht optimaliseren van campagnes. Daarbij zal je nauw samenwerken met andere afdelingen om de juiste strategie te bepalen. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het monitoren van de campagnes en het bijstellen waar nodig.

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je:
* Ervaring met SEA, met name Google Ads;
* Uitstekende kennis van online marketing;
* Een goed begrip van KPI's, ROI, CTR en conversieratio's;
* Ervaring met A/B testing en andere testmethodieken;
* Goede communicatieve vaardigheden;
* Affiniteit met data en het analyseren daarvan;
* Een kritische blik en proactieve instelling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan met je CV en een korte motivatie. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (4)

Max
Max
10-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
10-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
15-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jasper
Jasper
16-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

SEA of SEO freelance opdrachten

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…

Website optimalisatie + seo

Geplaatst: 25 apr
Optimalisatie van woo commerce site. Waar ben ik naar opzoek? Een betere indeling + SEO schrijven www.nopbrok.nl

GOOGLE ADS & FACEBOOK ADS SPECIALIST

Geplaatst: 18 apr
Opdrachtomschrijving Wij zijn een bureau dat MKB'ers helpt met online campagnes vanuit Google Ads en Facebook Ads. Ons klantenbestand groeit snel, daarom zijn we op zoek naar specialisten die ons team kunnen ondersteunen in periodes van drukte (en die hebben we eigenlijk doorlopend). Je werk bestaat uit het onderhouden en bijsturen van de campagnes van lopende klanten binnen Google Ads en Facebook…

SEO/SEA specialist

Geplaatst: 10 apr
Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bedrijven) die voor ons de SEO en het beheren van Google Ads kan oppakken. Zou je kunnen aangeven hoeveel tijd je in de maand vrij hebt en heb je enkele voorbeelden van projecten die succesvol zijn geweest? We komen graag in contact met je!

Engelstalige SEO voor B2B product

Geplaatst: 19 mrt
Goedendag, Wij zijn een MKB bedrijf met een uniek product, dat eind april - begin mei op de markt komt. Dit product, onze UltraXL is de opvolger van de succesvolle Ultra2. Binnenkort moet er gestart worden met een Engelstalige SEO/SEA voor dit B2B product, gericht enige specifieke landen buiten Europa. Onze voorkeur gaat uit naar een niet te grote afstand van ons kantoor uit (dus indien mogelijk,…

Seo Expert gezocht voor een groot marketplace in de sneakers

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wij zoeken een seo expert die voor een mega groot marketplace ... een audit kan doen en search console problemen kan oplossen. Wij hebben diegene met spoed nodig ..
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht