Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Schrijfsters voor Kindvriendelijk Inspiratieboek

Opdracht ID: 52297

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-01-2023
Reacties: 2
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 18-01-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar twee ervaren schrijfsters voor een kindvriendelijk inspiratieboek (leeftijd kinderen, 0 t/m 4 jaar).

Onze landelijke stichtingsorganisatie ondersteunt, met diverse projecten, ouders en (professionele) opvoeders in de ontwikkeling van kinderen.
Een van de projecten die wij gaan afronden in het 2e kwartaal van 2023 is het landelijk project `Het kindvriendelijk inspiratieboek voor ouders en opvoeders in het ontwikkelingsbelang van kinderen'. Het boek is ingedeeld met de thema's: gezondheid, holistische ontwikkeling, duurzaamheid en leefomgeving, gericht op kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar'.
Dit boek is een groot succes aangezien er al meer dan 135 kindvriendelijke organisaties en auteurs aan deelnemen. Dat inspiratieboek wordt in het 2e kwartaal gepubliceerd.

Met het tweede inspiratieboek voor ouders en (professionele) opvoeders gaan we medio maart/april 2023 starten. Hiervoor zoekt onze stichting maximaal twee zeer ervaren schrijfsters die unieke en inspirerende verhalen gaan schrijven voor de doelgroep: ouders en (professionele) opvoeders in het belang van kinderen (0 t/m 4 jaar).

Voorwaarden:
- vanuit gevoel en een logisch denkkader kunnen schrijven voor de doelgroep ouders (kinderen 0 t/m 4 jaar) en opvoeders (opa's, oma's, verzorgers en juffen en meesters werkzaam in het primair onderwijs);
- minimaal 2 jaar aantoonbare schrijfervaring (als professional) van artikelen/verhalen voor organisaties (m.b.t. jeugd, kinderen);
- je beschikt over een professioneel netwerk van kindvriendelijke organisaties en auteurs die je kunt benaderen voor deelname aan dit inspiratieboek;
- 1 artikel schrijf je om niet voor onze organisatie, zodat wij kunnen beoordelen of het past binnen onze kindvriendelijke `tone of voice en verhaallijn;
- je geeft aan wat je totaal tarief is voor een artikel/verhaal van maximaal 4 uur (30 minuten interview, 3 uur schrijven en 1 reparatieronde).

Voor een fijne samenwerking werken wij transparant.
Je tekent een overeenkomst van voorwaarden waarbij de auteursrechten van de door jou geschreven verhalen van onze Stichting zijn.

NB. Gelieve niet reageren als je niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden.
We zien jouw reactie graag tegemoet op een creatieve wijze.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (2)

Sharona
Sharona
09-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Delia
Delia
18-01-2023
7 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance creatief schrijven opdrachten

Hulp bij het schrijven van een zelfhulpboek

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Mij ondersteunen met het schrijven van een zelfhulpboek m.b.t. tot scheiding d.m.v. interviews. Ik zou graag een uurtarief willen weten, en zelf de invulling aan geven wanneer een interview gepland wordt. Mocht het dus een maand financiel niet haalbaar zijn, dat we dan ook geen afspraak inplannen.

Feedback van paper

Geplaatst: 8 feb
Goedemorgen, Voor 20-02 moet ik feedback van een paper verwerkt hebben. Echter heb ik geen expertise over het thema en was mijn eerste poging heel hard mislukt. Mijn vraag aan u, of u ook van het aanpassen en verwerken van feedback bent. Graag wil ik mijn paper laten verbeteren door middel van u service. Het gaat om een paper over Cyberoperaties van ca. 5400 woorden. Met vriendelijke groet, Kiki

Redacteur glossy Uitvaart magazine

Geplaatst: 22 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste redactrice om ons team te versterken, voor hét glossy uitvaartmagazine. Ben jij gepassioneerd over het schrijven van redactionele stukken en het interviewen van ondernemers in de uitvaartbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving: Voeren van inspirerende interviews met ondernemers binnen de uitvaartsector. Schrijven van boeiende…

Ghostwriter

Geplaatst: 11 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een ghostwriter die interessante onbekende mensen willen interviewen en vervolgens willen klaar maken voor publiceren. Eerst een paar losse korte verhalen om te zien wat de resultaten zijn

Herschrijven/ ghostwriter

Geplaatst: 29-11-2023
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter/herschrijving van mijn boek.Het gaat om bestaande tekst welke een moderne update nodig heeft. Geschreven voor mensen in deze tijd. 

Biografie en informatief boek omtrent vele levenslessen

Geplaatst: 14-12-2023
Beste freelancers, Ik denk al heel erg lang na over het schrijven van mijn levensverhaal, ik zou graag het een en ander erover op papier willen zetten in de vorm van een biografie. Voor mijzelf, mijn kinderen maar ook voor anderen die er wat aan kunnen hebben op hun levenspad. 

Hulp gevraagd met schrijven van boek over adoptie

Geplaatst: 09-12-2023
Beste freelancers, Ik wil graag een deel van mijn leven op papier zetten. Ik heb een moeilijke jeugd gehad met oa adoptie, adoptievader met psychische klachten, hechtingsproblematiek etc etc Ik zou graag mn verhaal willen delen en hierin ook willen vertellen over wat adoptie met mij heeft gedaan en hoe ik hier zelf in sta. Wil je me een handje helpen? Ik zou het heel erg waarderen!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht