Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Salestopper met Vast Basistarief

Opdracht ID: 51473

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 aug
Reacties: 1
Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
Laatst gewijzigd: 14 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ZZP'er om o.a. in ''DM te sliden''. Wij zoeken mensen die als ZZP'er willen werken met mogelijkheid tot coaching en doorgroeien.

De werkzaamheden kunnen volledig vanuit huis worden uitgevoerd, al zijn jullie altijd welkom op een van onze kantoren in NL of Valencia.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Potentiële klanten/bedrijven benaderen via een DM op Instagram/LinkedIn/Facebook. Het hoofddoel van deze berichten is het maken van afspraken voor onze closers. Niks meer en niks minder.
Of
Hetzelfde alleen dan telefonisch afspraken maken of zelf closen.

Whats in it for you voor nu?
- Vaak een vast basistarief (uniek in deze sales/commissie branche, maar niet meer dan normaal vinden wij).
- Training/begeleiding van een van de meest succesvolle salescoaches van Nederland.
- Een succesfee voor elke geclosede deal. Deze succesfee of commissie verschilt per opdracht. Onze coach zal ook mee gaan closen op verschillende projecten dus succes is gegarandeerd!
- Mogelijkheid om door te groeien naar closer en mee te werken aan onze andere projecten. Dit zal allemaal onder begeleiding gaan.
- Er zullen sommige projecten tussen zitten die wel alleen op commissiebasis zijn. Hier worden alleen ervaren bellers op ingezet en zo word dit dan ook beloond. Mocht je specifiek hier interesse in hebben--> laat dit even weten.

Wat vinden wij belangrijk:
- Affiniteit en kennis van Instagram/LinkedIn/Facebook.
- Vloeiend en foutloos Nederlands mondeling/schriftelijk (op zakelijk niveau).
- Eventueel voor internationale opdrachten andere talen ook gewenst.
- Ervaring met VA werkzaamheden--> Commerciele/salesachtergrond --> gewerkt op management/sales niveau

PS. Er zitten veel leuke nationale en internationale opdrachten aan te komen. Dus ben je vloeiend in meerdere talen? Let me know!

PS.PS er komt op korte termijn een nieuwe klus aan:
Berichten versturen op directie niveau op LinkedIn met vast (hoger) uurtarief en zonder commissie. Dit is voor het grootste tv fitness platform van Nederland.

Resume:
Ik zoek enthousiaste mensen die samen met ons willen gaan groeien op nationaal en internationaal niveau. Als appointmentsetter of closer word je altijd gekoppeld aan een vaste appointmentsetter of closer en aan een van ons.

Interesse? Reageer direcct!

Freelance verkopers die hebben gereageerd (1)

Mehmet Akif
Mehmet Akif
14-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance verkoper opdrachten

Sales voor Horeca Branche

Geplaatst: 19 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een actief sales talent die voor ons nieuwe omzet gaat realiseren. Hierbij zijn alle sales activiteiten inbegrepen. Vanaf leads generatie tot afronding. Wij zijn een webdesign bedrijf en zijn actief in diverse markten. Een van deze markten zijn restaurant in de breedste vorm. Hier willen wij ons nu op focussen. Gezien de hoge kosten die de afhaal/ bezorgrestaurants…

Accountmanager Sales Vastgoed Den Haag

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Wil jij werken binnen een jong, ambitieus en vlot team en daarnaast veel sales-ervaring opdoen? Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de uitbreiding van onze vastgoedportefeuille. Je onderhoudt contact met potentiële verkopers, brengt biedingen uit, doet bezichtigingen en sluit deals namens ons. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe panden voor de uitbreiding van…

Freelance Sales Talent Gezocht

Geplaatst: 26 aug
Beste freelancers, Voor verschillende nieuwe nationale en internationale projecten zoek ik mensen die uren willen knallen samen met ons. De werkzaamheden variëren en in overleg word je ergens op ingezet of naartoe opgeleid. Het gaat om alle facetten wat betreft sales dus van: - Telefonisch afspraken maken voor dezelfde opdrachten - Telefonisch closen - En zelfs Reallife closen als dit mogelijk…

Leads genereren en afspraken maken

Geplaatst: 13 jul
Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons leads kan genereren en nabellen om zo tot afspraken te komen. Het betreft hier een software pakket voor workflows voornamelijk in financieel en HRM hoek.

Ervaren Telemarketeer Gezocht

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ben jij gewend om bedrijven koud te bellen en ze te overtuigen om een afspraak in te plannen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een ervaren telemarketeer die toegang heeft tot een database met bedrijfsgegevens, ze op belt en vraagt of ze interesse hebben in nieuwe klanten. Mochten ze interesse hebben om te groeien, dan kun je een afspraak voor een van onze teamleden…

Ambitieuze Salesprofessional Gezocht

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een sales talent voor een innovatieve app in de evenementenwereld. Het gaat om 16-24 uur per week werk. Thuis zoek je contact met nieuwe en bestaande klanten en bezoek je klanten. Van lead tot deal ben je verantwoordelijk, ondersteund door ons technisch team. Bij interesse hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht