Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Salestopper met Vast Basistarief

Opdracht ID: 51473

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-08-2022
Reacties: 1
Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
Laatst gewijzigd: 14-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ZZP'er om o.a. in ''DM te sliden''. Wij zoeken mensen die als ZZP'er willen werken met mogelijkheid tot coaching en doorgroeien.

De werkzaamheden kunnen volledig vanuit huis worden uitgevoerd, al zijn jullie altijd welkom op een van onze kantoren in NL of Valencia.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Potentiële klanten/bedrijven benaderen via een DM op Instagram/LinkedIn/Facebook. Het hoofddoel van deze berichten is het maken van afspraken voor onze closers. Niks meer en niks minder.
Of
Hetzelfde alleen dan telefonisch afspraken maken of zelf closen.

Whats in it for you voor nu?
- Vaak een vast basistarief (uniek in deze sales/commissie branche, maar niet meer dan normaal vinden wij).
- Training/begeleiding van een van de meest succesvolle salescoaches van Nederland.
- Een succesfee voor elke geclosede deal. Deze succesfee of commissie verschilt per opdracht. Onze coach zal ook mee gaan closen op verschillende projecten dus succes is gegarandeerd!
- Mogelijkheid om door te groeien naar closer en mee te werken aan onze andere projecten. Dit zal allemaal onder begeleiding gaan.
- Er zullen sommige projecten tussen zitten die wel alleen op commissiebasis zijn. Hier worden alleen ervaren bellers op ingezet en zo word dit dan ook beloond. Mocht je specifiek hier interesse in hebben--> laat dit even weten.

Wat vinden wij belangrijk:
- Affiniteit en kennis van Instagram/LinkedIn/Facebook.
- Vloeiend en foutloos Nederlands mondeling/schriftelijk (op zakelijk niveau).
- Eventueel voor internationale opdrachten andere talen ook gewenst.
- Ervaring met VA werkzaamheden--> Commerciele/salesachtergrond --> gewerkt op management/sales niveau

PS. Er zitten veel leuke nationale en internationale opdrachten aan te komen. Dus ben je vloeiend in meerdere talen? Let me know!

PS.PS er komt op korte termijn een nieuwe klus aan:
Berichten versturen op directie niveau op LinkedIn met vast (hoger) uurtarief en zonder commissie. Dit is voor het grootste tv fitness platform van Nederland.

Resume:
Ik zoek enthousiaste mensen die samen met ons willen gaan groeien op nationaal en internationaal niveau. Als appointmentsetter of closer word je altijd gekoppeld aan een vaste appointmentsetter of closer en aan een van ons.

Interesse? Reageer direcct!

Freelance verkopers die hebben gereageerd (1)

Mehmet Akif
Mehmet Akif
14-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance verkoper opdrachten

Docent Retail

Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken

Geplaatst: 19 okt
Vacature: ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken Locatie: Tiel Ben jij een gedreven verkooptalent met een passie voor het genereren van leads en het leggen van het eerste contact met potentiële klanten? Heb je affiniteit met software-oplossingen en wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën aanbiedt aan de dierengeneeskundige sector? Dan is…

Glastuinbouw vertegenwoordiger

Geplaatst: 13 okt
Beste freelancers, Mijn bedrijf is actief in de glastuinbouw met eigen producten voor waterbehandeling en desinfectie. Ik zoek iemand met kennis en ervaring die is ingevoerd in de sector en verkoopervaring heeft. Oud medewerkers van tuinbouwtoe leveranciers kunnen ook reageren. Wij hebben bewezen producten die ook goedkoop worden aangeboden. Kernwoorden, inzet is omzet.

Inside Sales Manager

Geplaatst: 4 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een Inside Sales Manager voor het versterken van onze verkoop. Wij zijn fabrikant van kleine windmolens en zonne-systemen voor boerderijen en kmo’s. Wij zijn van Gent en hoofdzakelijk actief in België, maar groeien ook richting onze buurlanden. Om ons sales team te versterken zoeken wij een freelance Inside Sales Manager, die administratief sterk is, dit gedurende…

Sales Manager in Vastgoed

Geplaatst: 29 aug
Beste Freelancer, Wij zijn een 3D-studio gespecialiseerd in het ontwikkelen van 3D visualisaties om vastgoedontwikkelaars te helpen hun nog niet gebouwde projecten te verkopen. Wij zijn momenteel op zoek naar een gedreven en zelfstandige B2B-salesvertegenwoordiger die ons team kan versterken en nieuwe klanten kan aantrekken in België en Nederland. Voor deze rol is ervaring in B2B-verkoop een…

Gemotiveerde ambassadeur en netwerker

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Om onze groei kracht bij te zetten willen wij jou de kans geven om je bij ons te ontplooien. Verantwoordelijkheden Je helpt bij het vullen van events die wij - of onze impactvolle sprekers - organiseren. Je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit en kan van eender welke locatie werken. Kwalificaties: Je hebt geen diploma nodig, wel zeer goede kennis van het Nederlands. Goesting, klantvriendelijkheid,…

Innovatie subsidies

Geplaatst: 24 aug
Beste freelancers, *** adviseert dagelijkse ondernemers over subsidies. En dat is nodig, want door gebrek aan tijd en kennis laten ze vele kansen liggen. Voor innovatieve bedrijven kunnen subsidies het antwoord zijn bij het vinden van de juiste financieringsondersteuning voor onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Zo kunnen zij de volgende stap zetten in de verdere groei. We zijn een sterk groeiende…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht