Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Salestopper met Vast Basistarief

Opdracht ID: 51473

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-08-2022
Reacties: 1
Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
Laatst gewijzigd: 14-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ZZP'er om o.a. in ''DM te sliden''. Wij zoeken mensen die als ZZP'er willen werken met mogelijkheid tot coaching en doorgroeien.

De werkzaamheden kunnen volledig vanuit huis worden uitgevoerd, al zijn jullie altijd welkom op een van onze kantoren in NL of Valencia.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Potentiële klanten/bedrijven benaderen via een DM op Instagram/LinkedIn/Facebook. Het hoofddoel van deze berichten is het maken van afspraken voor onze closers. Niks meer en niks minder.
Of
Hetzelfde alleen dan telefonisch afspraken maken of zelf closen.

Whats in it for you voor nu?
- Vaak een vast basistarief (uniek in deze sales/commissie branche, maar niet meer dan normaal vinden wij).
- Training/begeleiding van een van de meest succesvolle salescoaches van Nederland.
- Een succesfee voor elke geclosede deal. Deze succesfee of commissie verschilt per opdracht. Onze coach zal ook mee gaan closen op verschillende projecten dus succes is gegarandeerd!
- Mogelijkheid om door te groeien naar closer en mee te werken aan onze andere projecten. Dit zal allemaal onder begeleiding gaan.
- Er zullen sommige projecten tussen zitten die wel alleen op commissiebasis zijn. Hier worden alleen ervaren bellers op ingezet en zo word dit dan ook beloond. Mocht je specifiek hier interesse in hebben--> laat dit even weten.

Wat vinden wij belangrijk:
- Affiniteit en kennis van Instagram/LinkedIn/Facebook.
- Vloeiend en foutloos Nederlands mondeling/schriftelijk (op zakelijk niveau).
- Eventueel voor internationale opdrachten andere talen ook gewenst.
- Ervaring met VA werkzaamheden--> Commerciele/salesachtergrond --> gewerkt op management/sales niveau

PS. Er zitten veel leuke nationale en internationale opdrachten aan te komen. Dus ben je vloeiend in meerdere talen? Let me know!

PS.PS er komt op korte termijn een nieuwe klus aan:
Berichten versturen op directie niveau op LinkedIn met vast (hoger) uurtarief en zonder commissie. Dit is voor het grootste tv fitness platform van Nederland.

Resume:
Ik zoek enthousiaste mensen die samen met ons willen gaan groeien op nationaal en internationaal niveau. Als appointmentsetter of closer word je altijd gekoppeld aan een vaste appointmentsetter of closer en aan een van ons.

Interesse? Reageer direcct!

Freelance verkopers die hebben gereageerd (1)

Mehmet Akif
Mehmet Akif
14-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance verkoper opdrachten

Verkoop Medewerker voor de Fashion

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vijfde medewerker binnen ons bedrijf: een Verkoop Medewerker. Het verkopen van de Fashion orders is jou bekend je vindt het leuk om met klanten te werken en ook heb je ervaring in het werven. De opdracht kan zelfstandig uitgevoerd worden en op afstand. De vergoeding en de duur zijn in overleg naar ervaring. Lijkt deze functie je wat, kom dan met ons in…

Verkoper voor HRM en Software

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ben jij een gedreven en commercieel ingestelde professional met ervaring in leadgeneratie en telefonische verkoop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze software oplossing gericht op workflows in de financiële en HRM hoek, zoeken wij een enthousiaste sales professional die verantwoordelijk is voor het genereren van leads, het maken van afspraken en het verkopen van onze…

Verkopers voor Startend Wervingsbureau

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Voor een startend wervingsbureau zijn wij op zoek naar verkopers. Per klant krijg je maar liefst €500! Wij verwachten dat je ongeveer 10 klanten per maand zou moeten kunnen binnenhalen. Dat staat gelijk aan maar liefst €5.000. Wat je gaat doen is zelfstandig geschikte bedrijven opzoeken en contacteren. Indien gewenst, is er een script aanwezig met een aantal technische…

Verkoper van Kunststof Kozijnen

Geplaatst: 14-11-2022
Beste freelancers, Het betreft zelfstandig advies en verkoop van kunststof kozijnen bij particuliere huishoudens. Wij, zijn de opdrachtgever. De fabriek is gevestigd in Apeldoorn, maar de werkzaamheden zijn bij voorkeur in Zuid-Holland, echter ergens anders in het land is ook nog voldoende ruimte. We werken met ons eigen offerteprogramma. Dit werkt eenvoudig en duidelijk. De werkzaamheden bestaan…

Salesmanager met Trainingsacteur Affiniteit

Geplaatst: 07-11-2022
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste salesman/vrouw die onze trainingsacteur verhuur een extra boost kan geven. Thuiswerk geen probleem. Salaris in overleg. Affiniteit met het vak van trainingsacteur.  Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Salestopper voor Verkoop Kerstpakketten

Geplaatst: 11-10-2022
Beste freelancers, Wij zoeken per direct iemand die tegen een basis uurtarief en commissie kerstpakketten wilt verkopen. Afhankelijk van de verkoop zijn er goede verdienmogelijkheden. Liefst per direct starten. Wij horen graag van jullie.

Sales voor Horeca Branche

Geplaatst: 19-09-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een actief sales talent die voor ons nieuwe omzet gaat realiseren. Hierbij zijn alle sales activiteiten inbegrepen. Vanaf leads generatie tot afronding. Wij zijn een webdesign bedrijf en zijn actief in diverse markten. Een van deze markten zijn restaurant in de breedste vorm. Hier willen wij ons nu op focussen. Gezien de hoge kosten die de afhaal/ bezorgrestaurants…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht