Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Salestopper met Vast Basistarief

Opdracht ID: 51473

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-08-2022
Reacties: 1
Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
Laatst gewijzigd: 14-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ZZP'er om o.a. in ''DM te sliden''. Wij zoeken mensen die als ZZP'er willen werken met mogelijkheid tot coaching en doorgroeien.

De werkzaamheden kunnen volledig vanuit huis worden uitgevoerd, al zijn jullie altijd welkom op een van onze kantoren in NL of Valencia.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Potentiële klanten/bedrijven benaderen via een DM op Instagram/LinkedIn/Facebook. Het hoofddoel van deze berichten is het maken van afspraken voor onze closers. Niks meer en niks minder.
Of
Hetzelfde alleen dan telefonisch afspraken maken of zelf closen.

Whats in it for you voor nu?
- Vaak een vast basistarief (uniek in deze sales/commissie branche, maar niet meer dan normaal vinden wij).
- Training/begeleiding van een van de meest succesvolle salescoaches van Nederland.
- Een succesfee voor elke geclosede deal. Deze succesfee of commissie verschilt per opdracht. Onze coach zal ook mee gaan closen op verschillende projecten dus succes is gegarandeerd!
- Mogelijkheid om door te groeien naar closer en mee te werken aan onze andere projecten. Dit zal allemaal onder begeleiding gaan.
- Er zullen sommige projecten tussen zitten die wel alleen op commissiebasis zijn. Hier worden alleen ervaren bellers op ingezet en zo word dit dan ook beloond. Mocht je specifiek hier interesse in hebben--> laat dit even weten.

Wat vinden wij belangrijk:
- Affiniteit en kennis van Instagram/LinkedIn/Facebook.
- Vloeiend en foutloos Nederlands mondeling/schriftelijk (op zakelijk niveau).
- Eventueel voor internationale opdrachten andere talen ook gewenst.
- Ervaring met VA werkzaamheden--> Commerciele/salesachtergrond --> gewerkt op management/sales niveau

PS. Er zitten veel leuke nationale en internationale opdrachten aan te komen. Dus ben je vloeiend in meerdere talen? Let me know!

PS.PS er komt op korte termijn een nieuwe klus aan:
Berichten versturen op directie niveau op LinkedIn met vast (hoger) uurtarief en zonder commissie. Dit is voor het grootste tv fitness platform van Nederland.

Resume:
Ik zoek enthousiaste mensen die samen met ons willen gaan groeien op nationaal en internationaal niveau. Als appointmentsetter of closer word je altijd gekoppeld aan een vaste appointmentsetter of closer en aan een van ons.

Interesse? Reageer direcct!

Freelance verkopers die hebben gereageerd (1)

Mehmet Akif
Mehmet Akif
14-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance verkoper opdrachten

Interim recruiter

Geplaatst: 23 mei
Opdrachtomschrijving Taken en verantwoording voor de opdracht - Voeren van geplande en ongeplande telefonische afspraken met zij-instromers die interesse hebben in een omscholingstraject van Strevon met bijhorende werkplek. - Voeren van fysieke intake gesprekken met zij-instromers. Hierbij maak je een profiel bij de kandidaat en presenteer je de mogelijkheden qua omscholing en werkplek. - Tijdens…

Traprenovatie adviseur

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een organisatie voor traprenovaties en Interieurbouw, een jong, dynamisch bedrijf en willen bijdragen aan de verbetering van het leef genot van onze klanten. We geloven dat alles begint bij een goede basis. De basis van elke dag is het huis waar je woont. Verbeter je basis en je verbetert je leef genot. We houden van kennis delen, waarde toevoegen en goed advies geven. We…

Sales persoon gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Word jij onze next-level sales pro? We zoeken een gedreven persoon om adverteerders te werven voor ons magazine. Sluit je aan bij ons team en help bedrijven schitteren in ons blad! U kunt gelijk aan de slag. De opdracht heeft geen deadline. De opdracht hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden.

Afspraakzetters gezocht!

Geplaatst: 8 feb
B2B afspraakzetters gezocht! Beste freelancers, ik zoek naar meerdere Nederlandse appointment setters die op korte termijn beschikbaar zijn. Het betreft afspraken zetten met bouwbedrijven voor onze diensten, dus B2B-marketing. Je kan daarbij snel doorstromen naar de rol van closer en verder zijn de voordelen oa: ?Goede verdiensten ?Tijden zelf indelen ?Werken vanuit huis Bij interesse, stuur me gerust…

Sales Specialist

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Over de functie Als ZZP'er Account Manager Vastgoed bij Huurbieding.nl ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leads en klanten binnen het commerciële vastgoed in jouw provincie. Het beheren van een uitgebreid commercieel vastgoednetwerk is voor de  opdracht ZZP'er Account Manager Vastgoed cruciaal; zonder dit netwerk is…

Docent Retail

Geplaatst: 24-11-2023
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken

Geplaatst: 19-10-2023
Vacature: ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken Locatie: Tiel Ben jij een gedreven verkooptalent met een passie voor het genereren van leads en het leggen van het eerste contact met potentiële klanten? Heb je affiniteit met software-oplossingen en wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën aanbiedt aan de dierengeneeskundige sector? Dan is…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht