Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Salesprofessional voor Acquisitie Werkzaamheden

Geplaatst op:
1 maart 2019 12:25
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
Account Management
Opdracht ID:
38232
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Almere, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een Lead/Salesprofessional voor acquisitie werkzaamheden.

Ik ben eigenaar van een online marketingbureau. Ik wil graag groeien omdat ik momenteel aan mijn maximale capaciteit zit. Ik heb plannen om op te schalen, maar moet daarvoor natuurlijk eerst voldoende business aantrekken.

Omdat ik momenteel nog in mijn eentje voor alles verantwoordelijk ben (exclusief zo nu en dan wat hulp van freelance marketeers), heb ik niet de tijd om alle werkzaamheden goed en op tijd af te ronden én voldoende acquisitie te plegen. Daarom blijft acquisitie te veel liggen.

Ik werf momenteel klanten via AdWords en dat gaat naar tevredenheid, maar graag zou ik samenwerken met een leads specialist of sales specialist die opdrachten binnen kan halen.
Met mijn bureau bied ik diensten aan op het gebied van seo, sea, alle soorten teksten, content marketing en social media strategie.

Ik zoek een specialist die zelfstandig kan opereren, uiteraard met alle benodigde input van mij. Iemand die kritisch meedenkt en een pro-actieve houding heeft, geniet absoluut de voorkeur. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je affiniteit hebt met online marketing zodat je prospects duidelijk kunt maken wat wij bieden en wat onze usp's zijn.

Ik zou graag samenwerken op basis van een vaste vergoeding per lead voor het aanbrengen van kwalitatieve leads. Komt er uit jouw lead een opdracht voort, dan bied ik je een commissie aan in de vorm van een vast percentage van de waarde van de opdracht.

Ik voer de meeste werkzaamheden uit voor zelfstandigen en het mkb. De gemiddelde opdrachtwaarde is dus niet bijzonder hoog. Ik wil mij absoluut inzetten voor een goede beloning, maar verwacht niet dat in eerste instantie het geld binnenstroomt. Er is echter absoluut potentie aanwezig om te groeien, zowel in aantal opdrachten als in de grootte hiervan.

Zie jij dit als een mooie uitdaging? Ik ga graag met de juiste professional in gesprek. Vertel vooral over jezelf en hoe jij denkt deze klus aan te kunnen pakken.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Adviseurs voor Diverse Regio's in Nederland
Beste freelancers,    Wij bieden het marketing concept one-stop-shopping voor de MKB-er op het gebied van Marketing. In eerste instantie is dat vaak een nieuwe website/webshop, webteksten, foto's, periodieke teksten/nieuws/blogs en sociale media campagnes. Daarnaast bieden we alle print/catalogus opdrachten, maar ook je mobiele kantoor,…
21 mei
Account / Project Managers (Diverse Regio)
Beste freelancers,    We zoeken een account & projectmanager op zelfstandige basis.    Met meer dan 2500 klanten is ons bedrijf een marktleider binnen zijn sector. Een bedrijf met een echte “startup”-sfeer maar tevens met een ervaring van 30 jaar in het ontwerp, de productie en de verkoop van hulpmiddelen en tools…
7 mei
Freelancer / Franchisenemer Energieoplossingen MKB
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar commerciële, gedreven mensen die vol energie onze oplossingen voor duurzaam ondernemen kunnen aanbieden. Heb je daarnaast een netwerk binnen MKB dan zijn wij op zoek naar jou.    Wij bieden verschillende mogelijkheden waarbij bedrijven kunnen besparen op energiekosten zonder dat hiervoor…
7 mei
Media Adviseur Landelijke Televisieprogramma's
Beste freelancers,    Wegens succes zijn wij aan het uitbreiden en zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven salespartners voor onze salesafdeling in Dordrecht.    Als adviseur biedt jij bedrijven (mkb) de kans om landelijk zichtbaar te zijn in unieke televisieprogramma’s. Je signaleert de nieuwste trends en ontwikkelingen…
11 apr
Sales Representative Software
Beste freelancers,    Wij zijn opzoek naar Sales representatives, die ons kunnen ondersteunen bij het binnenhalen van nieuwe klanten, en hen advies geven met de producten en diensten van onze organisatie.    Wij zijn een internationale organisatie, waar we in West Europa kantoren hebben in Nederland, Duitsland en Engeland, en klanten…
12 mrt
Freelance Sales Agent voor Instore Media Provider
Beste freelancers,    Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar sales mannen en vrouwen die met ons een nieuw product op de Nederlandse markt willen brengen! Vind jij het te gek om te pionieren? Lees dan vooral verder!    Wij zijn de grootste provider van instore media en veelal bekend van reclame op winkelwagens in supermarkten.…
17 jan