Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Account Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Sales/Accountmanager Warme Traplift Leads

Opdracht ID: 26605

Budget: € 750 tot € 800
Geplaatst: 07-11-2016
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21-11-2016
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Freelancer met sales ervaring die onze warme leads kan nabellen.

Het gaat om mensen die zelf een aanvraag hebben gedaan voor de aanschaf van een traplift. Wij sturen de leads door naar een derde partij en er hoeft dus geen product telefonisch verkocht te worden. Het is puur een controle of het om een goede lead gaat en of men op de hoogte is van de prijzen voor trapliften. In de meeste gevallen zijn het vrijwel altijd gesprekken van minder dan 10 minuten. Wanneer de lead als goed is beoordeeld wordt deze doorgestuurd naar 3 traplift bedrijven die gratis en vrijblijvend een offerte aan de persoon uitbrengen.

Wat zoeken wij?
Een vlotte en overtuigende beller die vanuit huis werkt. Het gaat momenteel om gemiddeld 5-6 leads per dag die nagebeld moeten worden. Belangrijk is dat de leads binnen 20 minuten kunnen worden nagebeld. Dit is zodat de persoon direct bereikbaar is en om te voorkomen dat er elders aanvragen worden gedaan. Als freelancer moet je de leads goed te woord kunnen staan en eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Werkzaamheden:
- Nabellen 5-6 warme leads per dag
- Goedgekeurde leads per mail doorsturen naar de traplift bedrijven
- Bijhouden van een simpele administratie in Excel

Wanneer?
De startdatum is uiterlijk 1 December en het liefst eerder. Bij tevredenheid is dit een dienst die wij maandelijks nodig zullen hebben.

Hoe moet er gebeld worden?
Wij zullen je voorzien van een smartphone met een zakelijk nummer. Op deze manier wordt er op onze kosten gebeld en hebben wij inzicht in het opvolgen van de leads. Op de smartphone krijg je ook direct de leads binnen waardoor deze snel kunnen worden nagebeld.

Wat is de vergoeding?
Wij werken met een vaste vergoeding van €800,- per maand.

Interesse?
Stuur ons een mail met je motivatie en ervaring.

Accountmanager freelancers die hebben gereageerd (4)

Wil
Wil
07-11-2016
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Marco
Marco
07-11-2016
3 referenties
Gemiddelde score
9.2
Erica
Erica
08-11-2016
0 referenties
Gemiddelde score
Sandra
Sandra
08-11-2016
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance accountmanagement opdrachten

Marketing koffie merk

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Wij zoeken voor ons koffie merk een partij die door middel van marketing of account management onze producten kan verkopen aan horeca bedrijven en aanverwanten.

Account manager

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Over Ons: Wij zijn een servicegericht agency dat Facebook Ad-accounts levert aan diverse klanten. Momenteel bedienen we 80 klanten, maar onze groei is exponentieel. Binnen 5 maanden streven we ernaar om ons klantenbestand uit te breiden naar 800. Onze klanten hebben diverse vragen over onze service, technische aspecten en moeten regelmatig hun accounts opwaarderen (top-ups). De…

Communicatief sterke Accountmanager gezocht!

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een accountmanager die in contact kan staan met onze klanten voor ons marketingbureau. Je bent het aanspreekpunt via whatsapp, telefoon, email en zoom en je bent goed in het tevreden stellen van klanten. Mocht dit interessant klinken voor je dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken!

Accountmanager

Geplaatst: 27-12-2023
Beste freelancers, Voor ons marketing bureau zoeken we vanwege sterke groei naar een aantal Nederlandse accountmanagers. Ben jij op korte termijn beschikbaar, of ken jij iemand die hier geschikt voor is? Stuur me dan even een berichtje. Naast klantcontact sta je ook in contact met de media buyers en video graaf over de Facebook ads campagnes. Voor meer info stuur me gerust een bericht.

Accountmanager/vertegenwoordiger in de branche verhuizen

Geplaatst: 22-09-2023
Beste freelancers, Ik ben voor mijn website op zoek naar een accountmanager/vertegenwoordiger die precies weet hoe je een b2b opzet tussen mijn website en verhuisbedrijven/organisaties. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan contact op en dan plannen we een call in.

Commercieel Value Manager bij neWings

Geplaatst: 11-09-2023
Commercieel Value Manager bij neWings Maak het verschil met neWings en laten we samen de kracht van entrepreneurs vrijzetten als katalysator voor een betere wereld! Wie zijn wij? neWings is meer dan een bedrijf; het is een beweging, een community voor en door entrepreneurs. Wij begrijpen de complexiteit van de ondernemersreis en bieden daarin deskundige begeleiding. Bij ons vinden zij een netwerk…

Communicatie / Marketing leads

Geplaatst: 16-08-2023
Hoi! We zijn op zoek naar iemand die ons één á twee dagen per week kan ondersteunen bij de communicatie (content websites, mailings) en het genereren van marketing leads. We hebben een programmeur en sales medewerker voor je klaar staan om je te ondersteunen in al jouw ideeën. We zijn een klein bedrijf met een kantoor op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk. Hybride werken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht