Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Sales en Marketing Kracht voor Startende Onderneming

Opdracht ID: 50648

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 08-04-2022
Reacties: 1
Locatie: Zwolle, Overijssel
Laatst gewijzigd: 23-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons bedrijf zoeken wij iemand met marketing ervaring (sales, seo, meedenken over strategie) met passie voor zingeving, ruimte, architectuur en kunst. Wij zijn een startend bedrijf dat zich richt op stilteplekken, ervaringsruimtes en maatwerk voor scholen en bedrijven. Daarbij bieden wij ook educatie aan. Wij zoeken iemand die mee kan denken met de financiële en marketingtechnische kant; niet alleen vanuit passie voor sales maar omdat je het belangrijk vindt een bijdrage te leveren aan datgeen wat wij willen aanbieden.

Voor nu zoeken we iemand die flexibel is; investeren om er later meer uit terug te kunnen krijgen. Wij willen daarbij kijken of we kunnen werken met een marge-regeling. Heel droog gezegd; vindt een klant voor ons en je krijgt daarvan je deel. Natuurlijk kunnen we voor kleinere taken ook kijken naar een vergoeding.

Samengevat:
  • Marketingwerkzaamheden
  • SEO, profileren online, et cetera
  • Sales
  • Meedenken vanuit expertise
  • Passie voor onze projecten en wat wij doen
  • Eventueel andere creatieve input

Spreekt jou bovenstaande aan en ben jij wel in voor een uitdaging dat ook een mooie groeikans heeft in de toekomst? Neem dan contact met ons op.

Aangezien ik iemand zoek waarmee we een klik kunnen hebben gaat mijn voorkeur uit naar een online meeting of kennismaking op locatie (Zwolle of binnen Nederland).

Freelance verkopers die hebben gereageerd (1)

Ilja
Ilja
09-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance verkoper opdrachten

Verkoop van specerijen aan retailmarkt

Geplaatst: 11:45
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een freelancer die bereid is om contact op te nemen met potentieel geintresseerde retailhandels (Hanos, Sligro, etc) om onze specerijen te verkopen. Wij zijn ervan overtuigd een prachtig product te hebben voor een lage prijs (relatief tot de markt), echter zijn wij zelf niet in staat dit product te verkopen in verband met gebrek aan tijd en vaardigheden.…

Sales topper

Geplaatst: 25 mei
Beste Freelancers, Wij zijn een creatief bureau dat gespecialiseerd is in branding, websites/webshops en marketing. Met het oog op groei in de komende jaren, streven we ernaar om meer opdrachten buiten ons bestaande netwerk aan te trekken. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven. Om ons hierbij te helpen, zijn we op zoek naar een ervaren sales professional met een uitgebreid netwerk.…

High Ticket Closers

Geplaatst: 25 mei
Beste Freelancers,  Ik ben opzoek naar High Ticket Closers. De klanten weten dat er gebeld wordt, en jij gaat de klanten binnenhalen! Ik heb een netwerk in de vastgoedbranche. Ik ben opzoek naar freelancers die thuis willen werken en ervaren zijn. De opdracht is voor 12 maanden. In de opdracht is er ook te verdienen op commissie basis. De opbrengsten kunnen verschillen tussen 100 en 450 euro…

Freelance Telefonische Verkoper in online marketing Gezocht

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancer, Heb jij een passie voor verkopen en stop je niet totdat de klant instemt én ondertekent? Dan zoeken we jou! Wij zijn een marketingbureau gespecialiseerd in Linkbuilden, SEO en het genereren van leads via social advertising voor onze klanten. We creëren ook WARME leads voor onszelf, en jij mag deze leads telefonisch verzilveren. Vereisten: Aantoonbare ervaring in sales…

Salesmedewerker voor Places.nl

Geplaatst: 19 apr
Je bent verantwoordelijk voor het proactief benaderen van potentiële klanten. Je overtuigt hen van de voordelen van onze producten en diensten en weet hen te enthousiasmeren om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en daarna zelf op te volgen.

Sales persoon - telefonische acquisitie publieke sector

Geplaatst: 30 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een sales persoon die organisaties in de publieke sector gaat nabellen of de volgende dienst interessant kan zijn.  Het doel is om meerdere gemeenten te laten aansluiten. Direct aansluiten of zorgen voor leads die we dan zelf weer opvolgen d.m.v. een afspraak. 

Sales medewerkers gezocht DPC

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een sales persoon die opdrachtgevers in de facilitaire sector gaat nabellen of de volgende dienst interessant kan zijn. Het doel is om meerdere klanten te laten aansluiten. Direct aansluiten of zorgen voor leads die we dan zelf weer opvolgen d.m.v. een afspraak.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht