Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Psycholoog / Behandelaar / Gedragsdeskundige tbv forensische

Opdracht ID: 53812

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 18 sep
Reacties: 0
Locatie: Hoofdkantoor Amsterdam-ZuidOost, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 18 sep
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zoeken een ervaren psycholoog en behandelaar voor de ondersteuning van onze forensische cliënten. Ga je een uitdaging niet uit de weg en weet jij ondanks gereserveerdheid toch resultaat te boeken? Dan zijn we op zoek naar jou en gaan we graag het gesprek met je aan om er achter te komen of we een match zijn.

Je bent een behandelaar met een sterk gevoel van eigen identiteit, die zijn of haar talenten en zwaktes kent. Als Behandelaar werk je mee aan (neuro)psychologische onderzoeken, risicotaxatie, veiligheid- en signaleringsplannen, delict analyse, als ook het uitzetten, monitoren en uitvoeren van behandeling van cliënten. Je werkt in een hecht team en onder supervisie van een GZ-psycholoog die als Regiebehandelaar opereert. Daarbinnen ben je de schakel tussen de forensische afdeling, interne collega’s en externe partners waaronder reclassering.

Op de locatie waar je gaat werken, worden cliënten behandeld die te maken hebben met gedragsproblemen en die op basis van een strafrechtelijke maatregel zijn geplaatst voor diagnostiek en behandeling, met als hoofddoel het verminderen van het recidiverisico en maatschappelijke re-integratie.
De werkzaamheden betreffen onder andere intakes, het afnemen van testen ten behoeve van diagnose stelling en onderzoeken met betrekking tot psychische stoornissen en problemen in de levenssfeer. Ook de psychische aspecten die samengaan met lichamelijke ziekte, invaliditeit en handicaps worden meegenomen in het onderzoeken. Als vervolgstap worden er behandelplannen opgesteld en draag je bij aan de behandeling en begeleiding van cliënten.

Opdrachten in dezelfde categorie

App ontwikkelen

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik zou graag een app willen die elke dag 1 Melding moet geven om een foto te maken op een bepaalde manier je hoeft hem niet te kunnen uploaden je hoeft alleen een melding te krijgen om een foto te maken. Bijvoorbeeld: maak een foto voor een boom met 1 been en stuur hem dan door naar je beste vriend of vriendin. meer hoeft er niet te gebeuren je hoeft geen camera er in te bouwen…

Kleine klusjes: loodgieterswerk, vlonderreparatie, tegelwerk

Geplaatst: 18 sep
Hi, Here’s a list of the things we need help with in our apartment. Can someone help with some or all of them? 1, Take up tile in upstairs bathroom. Assess extent of damage. If not as far as bath, go ahead and clean, prepare and re-tile. If it extends as far as bath, let us know a quote for redoing whole floor and replacing bathtub. 2, Mend rotten supports on deck (about 5 need doing ) Re-treat…

Structuurjunkie

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Voor mijn praktijk ben ik op zoek naar een structuurjunkie. Kan jij systemen, orde creëren en workflows opzetten? Dit kan vanuit huis gedaan worden.  Stuur dan een berichtje!

Excel programma voor begeleidings trajecten

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Een Excel programma waarin kolommen voor naam is, begindatum traject, eind datum traject, Factuur gestuurd, Aanvraag Wia, Einde Wachttijd, Taalles, Factuur, verlenging en opmerking is. Het Excel programma moet 7 dagen van te voren aangeven dat de datum in de kolom einde traject verloopt dmv pop-up of kleur. Trajecten moeten wel verwijderd kunnen worden zonder dat kolommen scheef…

Afmaken van powerpoint

Geplaatst: 13 sep
Beste freelancers, Wie kan mij helpen een powerpoint presentatie af te maken, liefst morgenochtend (woensdag ) samen afmaken is voor opening van kleine tentoonstelling over kunst a.s vrijdag. I.v.m. mijn dyslexie lukt het me niet. 

Aluminium sloepen ontwerpen/tekenen

Geplaatst: 11 sep
Beste Freelancers, Wij zijn een watersportbedrijf dat zich specialiseert in snelvarende sloepen/boten. We zoeken een tekenaar die samen met ons wil werken aan een uniek en snel ontwerp sloep, die wij vervolgens voorzien van de nieuwste technieken en snufjes. We hopen snel van je te horen!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht