Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Programmatic (DSP) Expert Gezocht

Opdracht ID: 51233

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 28-06-2022
Reacties: 0
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 28-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een freelance (marketing) programmatic expert die ervaring heeft met externe DSP's platformen en kan adviseren op dit vlak. Voor onze opdrachtgever willen we programmatic gaan inzetten en we kijken momenteel naar de verschillende mogelijkheden.

Graag komen we in contact met een programmatic expert die ervaring geeft met het inkopen van advertentieruimte via DSP platformen. We zoeken dus naar advies en begeleiding om dit op te zetten. 

We zien jullie reacties graag tegemoet.

Freelance online marketing opdrachten

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,

Marketing en content specialist voor startup platform

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een marketing specialist die kan helpen bij social media posts en content. Maar ook iemand die een nieuw op te starten platform kan helpen aan naamsbekendheid, website bezoekers en nieuwe klanten. Bijhouden of maken social media posts. Zoeken of laten vinden door bedrijven en consumenten die gebruik willen maken van ons platform. Naamsbekendheid en vindbaarheid.

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…

Online verkoop therapie-event oa op social media

Geplaatst: 31 jan
Ik wil 1 of 2 therapie-events (mijn website is www.sterkinjebasis.nl) onder de aandacht brengen onder mijn doelgroep via social media ed. Zodat mijn doelgroep die goed/vaak te zien krijg en er naartoe komt! Het gaat dus vooral over het onder de aandacht brengen, ik dit uit handen kan geven. Tzt wil ik ook een online burnout coaching programma verkopen online, ook hierbij wil ik graag hulp. Ik ontmoet…

Amazon SES t.b.v. Mailcampagnes

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Voor mijn WooCommerce webshop in combinatie met Funnelkit moet Amazon SES aangemaakt en gekoppeld worden om mails te kunnen versturen zonder gemarkeerd te worden als spam omdat er diverse mailcampagnes gaan draaien.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht